Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για να καταλαβουμε μια ερωτηση ολοι παρεγγιλαν τον elements και παρελαβαν τον essential? και μαλιστα το παλιο μοντελο που εχει ως επι το πλειστον καταργηθει?τοτε τελεια οταν βγαζει ο κωτσοβολος προσφορες θα παιζουμε τζοκερ ,αν θα μας στειλουν το προιον που εχει προσφορα ή με ποιο θα αντικατασταθει:lol:αρε φουρκα που θελουν ολοι τους:devil:

ps για μενα δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ των δυο μοντελων,το λεω σαν κατοχος και των δυο μοντελων οσον αφορα το software που ειναι προεγκαταστημενο σιγα τα ωα.αυτα απο μενα, καλες αποκριες και παντα τετοια .....:lol::devil::X

Δημοσ.

Σε μενα ηρθε μονο ενας δισκος απο τους 2 που παραγγειλα και ειναι my passport essential.

Εχει συμβει αυτο σε καποιον αλλον που παραγγειλε παραπανω απο εναν δισκους?

Δημοσ.
για να καταλαβουμε μια ερωτηση ολοι παρεγγιλαν τον elements και παρελαβαν τον essential? και μαλιστα το παλιο μοντελο που εχει ως επι το πλειστον καταργηθει?

ahem....μόλις παρέλαβα τον δικό και, guess what, είναι o 088812,

δηλαδή αυτός

c10034691-1m.jpg

και όχι αυτός

wdfmypassport_essential.jpg

Κι εσείς αυτόν πήρατε? Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος :lol:

Δημοσ.
παιδιά να ρωησω λιγο.με acs ερχονται οι παραγγελίες σπίτι σου?αν δεν σε πετυχουν αφήνουν ειδοποιηση?

1)speedex

2)δεν γνωρίζω

Δημοσ.

Ήρθε και σε μένα σήμερα.... μπράβο στον κωτσο για την εξυπηρέτηση... και αμεση αλλαγή μη διαθέσιμου προϊόντος και μάλιστα με καλύτερο

και παράδοση πριν τη λήξη του 7ήμερου που είχα επιλέξει για παραλαβή χωρίς κόστος...

Επειδή μάλιστα ήμουν και από τους τυχερούς που παρέλαβαν και τα flashakia των χριστουγέννων από electro χωρίς πρόβλημα δεν μπορώ παρά να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

Δημοσ.

Εγώ πλήρωσα με prepaid και έβαλα παράδοση σπίτι σε 7 εργάσιμες, πλήρωσα 39.99. Τίποτε παραπάνω. Συγκεκριμένα ήρθε σε ΑΚΡΙΒΩΣ 7 24ωρα, έβαλα την παραγγελία την περασμένη Παρασκευή στισ 3 περίπου και ο courier ήρθε πριν καμιά ώρα. Και μάλιστα επειδή με πήραν σχετικά πιό αργά από τους άλλους (Τετάρτη) πίστευα ότι θα πάμε καλή Τρίτη.

Μετά από αυτό και την ιστορία με τα φλαάκια από Electro πριν 2 μήνες, έχω αρχίσει να έχω μεγάλη εκτίμηση στην "διαχείριση κρίσεων" του Κώτσου. Πάντα τέτοια.

Όχι σαν το Πλαίσιο τότε με τα mp3 (10 ευρώ) που έβαλα την παραγγελία, ακυρώθηκε, την ξαναβάζω, ξαναακυρώνεται, και στο τέλος με παίρνουν για να μου πασάρουν εναλλακτικά το πιό φτηνιάρικο που είχαν, καμία σχέση με το αρχικό.

Δημοσ.

ακριβώς τα ίδια με τον arxaggelos......

Με μόνη διαφορά ότι εμένα μου ήρθε ο παλιός....

τεσπα δε μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας... για τη δουλειά που τον θέλω (store and go) μια χαρά είναι.....

Δημοσ.
ahem....μόλις παρέλαβα τον δικό και, guess what, είναι o 088812,

δηλαδή αυτός

c10034691-1m.jpg

και όχι αυτός

wdfmypassport_essential.jpg

Κι εσείς αυτόν πήρατε? Εγώ πάντως είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος :lol:

ουαου luckyboy ,και εγω συτον παρελαβα χιχιχιχιχι;) απτο καταστημα σαυτην την τιμη:-D

Δημοσ.
μόλις ήρθε και σε μένα. λογικά οι περισσότεροι θα τον λάβουν σήμερα. ολα καλά λοιπόν.

http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=700

wdfMP_Essential.jpg

wdfMP_Essential.jpg

Αυτόν ακριβώς παρέλαβα.

Σε αντίθεση με τον Γερμανό που διαφημίζει προσφορές που δεν ισχύουν, ο Κωτσόβολος είναι συνεπής.

Τώρα ψάχνω για πλυντήριο και πιθανόν στεγνωτήριο, μάλλον θα τον τιμήσω ξανά.

update:

Μόλις ανακάλυψα ότι εκτός από το mini usb υπάρχει και επίσημα το micro usb. Micro usb έχει ο δίσκος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...