Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
OK το τηλέφωνο κι εδώ. Αναρωτιέμαι πως καταφέρνουν και είναι ευγενικοί μετά από τόσες εκατοντάδες τηλέφωνα.

μάλλον με το όπλο στον κρόταφο μιλάνε :P

και εμένα πήραν τηλέφωνο και μου είπαν τα ιδια ακριβώς!!!

I'm sooooo impressed.

me too!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω πηρα τηλ. πριν απο λιγο και μου ειπε μια κοπελα οτι υπαρχει το προιον αντικαταστασης

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10034691

και θα αποσταλουν απο την επομενη εβδομαδα,οποτε βαλε την καθαρα Δευτερα παμε για 20 Φλεβαρη.

δεν μας χαλαει καθολου.

---ουπςς

απο τους 4 (ναι 4!!! ) που παρηγγειλα οι 2 μπηκαν σε ακυρωση, επειδη ειπα στην κοπελα πως ειχα κανει ενα λαθος στην διευθηνση...

λετε να βρηκαν προφαση να αποφυγουν την πωληση?

θα κανω ενα τηλ αυριο.

Κι εμένα με πήραν από Κωτσόβολο σήμερα να με ενημερώσουν ότι θα αντικαταστήσουν τον elements με άλλον αντίστοιχο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Τελικά δεν πρέπει να προτρέχουμε...

εγω πηρα τηλ. πριν απο λιγο και μου ειπε μια κοπελα οτι υπαρχει το προιον αντικαταστασης

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10034691

και θα αποσταλουν απο την επομενη εβδομαδα,οποτε βαλε την καθαρα Δευτερα παμε για 20 Φλεβαρη.

δεν μας χαλαει καθολου.

---ουπςς

απο τους 4 (ναι 4!!! ) που παρηγγειλα οι 2 μπηκαν σε ακυρωση, επειδη ειπα στην κοπελα πως ειχα κανει ενα λαθος στην διευθηνση...

λετε να βρηκαν προφαση να αποφυγουν την πωληση?

θα κανω ενα τηλ αυριο.

Αν μπήκαν σε ακύρωση όταν μιλήσεις με την κοπέλα εξήγησε τες ότι ήταν λάθος και ότι τα θέλεις. Σιγά μην κάτσανε να ασχοληθούνε πως θα γλυτώσουνε τους 2 από τους 4 δικούς σου δίσκους. Οι υπάλληλοι παίρνουν κατευθυντήριες γραμμές και τις εφαρμόζουνε. Αν ήταν να ασχολούνται οι διευθυντές με κάθε τέτοια περίπτωση θα έμπαινε το μαγαζί μέσα και η ταχύτητα διαικπεραίωσης θα ήταν για πολλές κλωτσιές. Και εσύ βρε θηρίο τι τους πήρες 4 να τους κάνεις? Και πως το κατάφερες αυτό? Εγώ που προσπάθησα να παραγγείλω 2 δεν με άφηνε και παρήγγειλα έναν και για σιγουριά παρήγγειλα και έναν 320 από το electroworld(πρακτικά δεν τον χρειάζομαι δηλαδή αλλά αν δεν τον δώσω σε κανέναν φίλο ή συγγενή θα τον κρατήσω).

Και τελικά ποιον θα μας δώσουνε? Τον 075269 ή τον 088812 που λέει ο hdkeys. Ή άλλοι θα πάρουνε τον έναν και άλλοι τον άλλον? Και γιατί είναι πολύ καλύτερος ο elements από τον essential που είδα να γράφει κάποιος?

---------- Προσθήκη στις 22:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ----------

Τελικά δεν πρέπει να προτρέχουμε...

Απόλυτα σωστός. Αλλά και στην επόμενη ανάλογη περίπτωση προτού σιγουρέψει το πράμα ότι πάει στραβά θα αρχίσουνε κάποιοι τα "αρχίσανε τα όργανα", "θα πάρω και θα τους βρίσω" και πάει λέγοντας.

Και γιατί είναι πολύ καλύτερος ο elements από τον essential που είδα να γράφει κάποιος?

Εδώ αναφέρει τις διαφορές.

http://www.wdc.com/en/PRODUCTS/index.asp?Cat=9

Ανάποδα τα λες το μήνυμα που λές ηταν

"Αρχικά καταχωρημένο από alangr

Μπράβο στο Κώτσο! Με πήρανε και μένα σήμερα τηλέφωνο και θα μου στείλουν τον essential...

Υπόψιν ο essential είναι πολύ καλύτερος από τον elements και στα 40 ευρώ μιλάμε για μια από τις καλύτερες προσφορές που υπήρξαν... "

Βασικά οι διαφορές είναι στο λογισμικό 1)WD SmartWare

2)Automatic backup

3)Password protection and hardware encryption

Ανάποδα τα λες το μήνυμα που λές ηταν......

Ναι έχεις δίκηο, όχι ότι δεν το είχα καταλάβει ποιός είναι καλύτερος απλά μπερδεύτηκα στην πληκτρολόγηση.

Από ότι βλέπω στις φώτο του link που έδωσες ο essential έχει και πιο στρογγυλεμένες γωνίες άρα(υποκειμενικό βέβαια αυτό) είναι και πιο όμορφος.

Το software που τον συνοδεύει όχι ότι με χαλάει αλλά δεν θα έδινα φράγκο παραπάνω για αυτό. Έχω την εντύπωση ότι όλα αυτά τα βρίσκεις και σε freeware.

Και εγώ παρέλαβα τον παλιό μια χαρά δεν με χαλάει καθόλου.Παλιός ξεπαλιός αυτή η τιμή δεν παίζεται.:-)

Σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα κι εγώ.Τελικά σε καλό μας βγήκε όλο αυτό αφού και καλύτερο σκληρό πήραμε και η παράδοση δεν καθυστέρησε όπως περίμενα.

Ένα φλασάκι περιμένω τώρα,που δεν μου το έβαλαν μαζί,και όλα κομπλέ.

Μόλις τον παρέλαβα.

Έκανα Update το firmware και το software του για παν ενδεχόμενο.

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdsmartware

Το Sissoft Sandra μου έβγαλε:

Drive Index 32MB/s

Random access time: 14.1ms

Το βύσμα usb που έχει είναι πιο λεπτό από το συνηθισμένο mini usb, αλλά το καλώδιο που παρέχεται είναι πολύ κοντό (30cm περίπου) οπότε μεταφέρεται εύκολα

Μόλις τον παρέλαβα.

Έκανα Update το firmware και το software του για παν ενδεχόμενο.

http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdsmartware

Το Sissoft Sandra μου έβγαλε:

Drive Index 32MB/s

Random access time: 14.1ms

Το βύσμα usb που έχει είναι πιο λεπτό από το συνηθισμένο mini usb, αλλά το καλώδιο που παρέχεται είναι πολύ κοντό (30cm περίπου) οπότε μεταφέρεται εύκολα

Ποιό σου στείλανε νέο μοντέλο ή το παλιότερο;

Το παλιό έχει mini usb και το νέο έχει μικρότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...