Προς το περιεχόμενο

hdd 2,5" 320gb 30euro και hdd 2,5" 500gb 39,99euro

mikeas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είσαι σίγουρος ότι εννοούν τον essential;

Έτσι είπαν και σε μένα σε τηλεφώνημα που μου έκαναν πριν λίγο :-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά το τηλεφώνημα η παραγγελία στο site από '' Σε καθυστέρηση '' που ήταν έγινε '' Υπό εκτέλεση"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Θα ήθελα πολύ να μάθω αν υπάρχει έστω και ένας που θα του παραδοθούν ακριβώς αυτά που παρήγγειλε....

εάν όντως αντικατέστησαν τους elements με essential, και όντως παραδοθούν στην ώρα τους, οι χαμένοι της υπόθεσης θα είναι αυτοί που όντως θα παρουν αυτά που παρήγγειλαν.

Οι 320 ήταν αρκετοί για να καλύψουν τις παραγγελίες? Δεν ακούστηκε κάτι στο thread. Αντικαταστάθηκαν με κάτι άλλο?

εάν όντως αντικατέστησαν τους elements με essential, και όντως παραδοθούν στην ώρα τους, οι χαμένοι της υπόθεσης θα είναι αυτοί που όντως θα παρουν αυτά που παρήγγειλαν.

+1

και ας αργήσει και λιγάκι..... δεν πειράζει...

Ενημερώθηκα κι εγώ μέσω τηλεφώνου και η κατάσταση παραγγελίας άλλαξε σε "υπό εκτέλεση". Ευγενική η υπάλληλος. 500άρης 2,5 ιντσών επώνυμος στα 40 ευρώ, not bad!

Ρε μπας και άλλαξε όντως ο Κωτσόβολος που ξέραμε;

Ας φάω μια μεγάλη μπουκιά προς το παρόν...

Εγω και mail τους εστειλα και δεν απαντησαν.

Ουτε με πηραν ποτέ τηλ.

Αυριο θα τους παρω τηλ γιατι δεν παει αλλο.

Ακομα σε καθυστερηση ειναι το προιον.

:-(

______

Edit: Τελικα με πηραν και εμενα τηλεφωνο.

Ιδια περιπτωση με ολους τους υπολοιπους, αντικατασταση κλπ

Λοιπον απλά πρεπει να αναφερω, πως η κοπελα που με πήρε τηλ. ήταν φουλ ευγενική και προφανως διαθεσιμη να απαντησει σε οτιδηποτε.

Επειδη σε κατι eshop και media markt μου ειχαν βγαλει λιγο την πιστη με παρομοιες καταστασεις και δεν ηταν και τοσο συνεργασιμοι, εγω δινω ρισπεκτ.

βέβαια Θα μου πειτε ετσι πρεπει να κανουν και ειναι το φυσιολογικο, άρα δεν πρεπει να δινουμε ευσημα σε κατι που υποχρεουνται να κανουν, αλλα επειδη πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε Ελληνικό καταστημα μετα απο εκατονταδες αγορες απο "online shops", δινω ενα ρισπεκτ στον Κωτσοβολο.

same here,

εντομεταξύ μου ήρθε ειδοποίηση από speedex courier, (έλειπα) για ένα δέμα.

παίρνω τηλ και μου λένε είναι από Κωτσόβολο, και είναι χρέωση παραλήπτη 4€...

στην παραγγελία επέλεξα αποστολή σε 7 μέρες/0€ χρέωση...

το ανάφερα στην επίσης ευγενέστατη κοπελιά που πήρε την να ενημερώσει για τον WD, και ζήτησε αρ.φορτωτικής (που αναφερόταν στην ειδοποίηση που είχα) και είπε ότι θα ενημερώσει τα γραφεία της speedex για να αλλάξει η χρέωση κλπ (επειδή ακόμα δε το παρέλαβα)

απλά για να ξέρετε, και μη βρεθείτε προ εκπλήξεως...

OK το τηλέφωνο κι εδώ. Αναρωτιέμαι πως καταφέρνουν και είναι ευγενικοί μετά από τόσες εκατοντάδες τηλέφωνα. I'm sooooo impressed.

edit: ξέρουμε αν θα είναι ο καινούριος essential (yeah) ή ο προηγούμενος? Ψιλά γράμματα βέβαια, αλλά δεν θα με χαλούσε ο καινούριος. Και ελπίζω να μην έρθει κανένας γαλάζιος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...