Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση μνημών σε eshop.

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή έκανα και γω το λάθος να πάρω απο κεί μόνο τις μνήμες και τώρα παιδεύομαι.. δεν θα τις στείλω στο εξωτερικό διότι είναι μεγάλη η ταλαιπωρία..

απλά δεν θέλω να δεχτώ την πίστωση γιατί δεν θέλω να αγοράσω τίποτε απο κεί που μπορεί να χαλάσει πάλι και να έχω κάποια αντίστοιχη ταλαιπωρία.

απλά θα πάρω πίσω τις μνήμες μου .. θα χρησιμοποιήσω την μία που λειτουργεί και θα πάω σε ένα άλλο μαγαζί και θα πάρω μια 2GB ..

Δημοσ.
Επίσης το γεγονός να μην τις αλλάζουν μ αυτές μου φαίνεται εντελώς κουλό (αλλά αναμενόμενο και λογικό για το eshop.gr). Επειδή είναι πιο ακριβές πρέπει να πληρώσει τη διαφορά; Απ τη στιγμή που είναι ίδιων προδιαγραφών, δεν το καταλαβαίνω. Δηλ. αν μου χαλάσει εντός εγγύησης η 8800GT που αγόρασα 250€ και την επιστρέψω σήμερα που χει 100€, θα μου δώσουν και 150€ χαρτζιλίκι;

Δίκιο έχεις αλλά μάλλον οι τύποι του eshop κολλάνε στο γεγονός πως δεν κάηκαν και τα δύο modules αλλά μόνο το ένα. Κουλουβάχατα.

απλά θα πάρω πίσω τις μνήμες μου .. θα χρησιμοποιήσω την μία που λειτουργεί και θα πάω σε ένα άλλο μαγαζί και θα πάρω μια 2GB ..

Αν βρεις σκέτη μια ίδια μνήμη με την καλή τότε κάντο. Αλλά το να έχεις σε dual channel μία και μία με διαφορετικά χαρακτηριστικά δεν είναι και ότι καλύτερο. Μπορεί να λειτουργήσουν άψογα μπορεί να έχεις δυσλειτουργίες ή και να μην συνεργαστούν καθόλου. Γι'αυτό και παρόλο που απεχθάνομαι το eshop και τις απαράδεκτες πρακτικές τους σε συμβουλεύω να δεχτείς το πιστωτικό και να πάρεις ένα ζευγάρι.

• Moderators
Δημοσ.
Δίκιο έχεις αλλά μάλλον οι τύποι του eshop κολλάνε στο γεγονός πως δεν κάηκαν και τα δύο modules αλλά μόνο το ένα. Κουλουβάχατα.

Δεν νομιζω.

Κολλανε στο οτι θα χασουν τα λεφτα αυτα λογω ανοδου των τιμων των DDR2.

Οταν μου χε χαλασει το 1 module απο Corsair Dominator 2x1GB kit με Micron D9GMH chips, μεσα σε 2 μερες ειχα ενα ολόιδιο σετ, με νεοτερο revision.

Μαλλον επειδη μεσα στους 2μηνες απο τοτε που τις αγορασα μεχρι τοτε που χαλασαν ειχε πεσει η τιμη τους 1 ευρω, δεν ειχε ανεβει 40...

Και οχι, με διαφορετικες μια χαρα θα ειναι. Ακομα και διαφορετικα Mhz να ειναι, θα παιξουν σε dual channel στα Mhz της μικροτερης. Αρκει να εχουν ιδιο μεγεθος.

Δημοσ.
Δεν νομιζω.

Κολλανε στο οτι θα χασουν τα λεφτα αυτα λογω ανοδου των τιμων των DDR2.

Καλά αυτό είναι μάλλον η πραγματικότητα. Εγώ μιλώ για το πρόσχημα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...