Προς το περιεχόμενο

Εγγύηση μνημών σε eshop.

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Τη δευτέρα επέστρεψα στο eshop 2 dimm ddr2 800 4GB crucial .

Καθώς το ένα απο τα 2 dimm δεν δούλευε..

Στην αρχή είχα πάει μόνο το ένα αλλά μου είπαν ότι πρέπει να πάω και το άλλο dimm διότι τις είχα αγοράσει μαζί και έπρεπε να τις επιστρέψω πίσω ζευγάρι.

Πράγματι διαπίστωσαν ότι έχει πρόβλημα και μου έδωσαν πίστωση 46 Ευρώ καθώς όταν τις είχα αγοράσει πριν απο 1 χρόνο τόσο κόστιζαν ..

Τώρα τι να κάνω να δεχτώ την πίστωση ή να πάω να ζητήσω τις μνήμες μου πίσω..

το 1 dimm δουλεύει απροβλημάτιστα.

Μπορώ να επικοινωνήσω με την ίδια την εταιρία της crucial και να μου κάνουν την αλλαγή αυτοί ;

Επίσης εαν τοποθετήσω το 1 dimm κσι σγοράσω ένα άλλο άλλης ή της ίδιας μάρκας σε ίδιους χρονισμούς θα μπορέσει να παίξει σε dual Channel ;

• Moderators
Δημοσ.

Οι μνημες εφοσον αγοραστηκαν μαζι, παντα επιστρεφονται και αντικαθιστανται μαζι.

Και στη Crucial να τις στειλεις, αυτο ισχυει.

Αν θελεις πιστωση τη δεχεσαι.

Αν οχι, μεινε με το ενα χαλασμενο και αγορασε με λεφτα απο τη τσεπη σου μια ακομα μνημη, κανενα προβλημα.

Αν εχει ιδιο μεγεθος φυσικα και θα παιξει dual channel.

Εγω προσωπικα λογω υπερβολικης ανοδου των τιμων των DDR2 (με 46 ευρω δεν παιρνεις 2x2GB DDR2 set σημερα) θα απαιτουσα αλλαγη αν οχι με ιδιο σετ, με ενα τουλαχιστον ισαξιο (δηλαδη 2x2GB και ιδια Mhz).

Δημοσ.

Να ζητήσεις 4GB DDR2 RAM @800MHz άλλης μάρκας. Αφού δέχτηκες την πίστωση, δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ναι τώρα (κανονικά δε θα πρεπε να ναι δύσκολο αλλά eshop.gr ...).

Δημοσ.

δεν δέχτηκα καποια πίστωση.. μου έστειλαν μήνυμα ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα και ότι με πίστωσαν τόσα χρήματα τα οποία δεν παίρνεις όπως είπατε 4gb μνήμης

λέτε να μου κάνουν τη ζωή δύσκολη επειδή μου έστειλαν πίστωση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω στα σίγουρα πόσο θα επηρεάσει αυτό το γεγονός, για να σου πω την αλήθεια (ειδικά εφόσον δεν ερωτήθηκες).

Το θέμα είναι πως είναι δικό σου θέμα αν :

a) Επισκευαστεί το προϊόν

B) Πάρεις πίσω τα χρήματα (όχι πιστωτικά και μ@λ@κίες)

c) Δεχθείς κάποιο αντίστοιχο προϊόν σαν αντικατάσταση

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο τώρα και τους είπα να μου τις επιστρέψουν.. και να ακυρώσουν την πίστωση.

Μου το έπαιζαν δύσκολοι αλλά θα περιμένω να με ενημερώσουν.

Εαν τις στείλω στην crucial δεν θα μου τις αλλάξουν ; και θα μου δώσουν νεο kit 4gb ;

Δημοσ.
Τους πήρα τηλέφωνο τώρα και τους είπα να μου τις επιστρέψουν.. και να ακυρώσουν την πίστωση.

Μου το έπαιζαν δύσκολοι αλλά θα περιμένω να με ενημερώσουν.

Εαν τις στείλω στην crucial δεν θα μου τις αλλάξουν ; και θα μου δώσουν νεο kit 4gb ;

Ακόμα και να το δεχτεί η crucial θα πληρώσεις κανένα σαραντάρι να τις στείλεις στις ΗΠΑ, θα περιμένεις όσο χρειαστεί για να στις στείλουν πίσω και μετά καπάκι να αρπάξεις και κανένα τελωνείο; Άστο φίλε μου και βολέψου από εδω, ποιό φτηνά θα σου βγει και πιο γρήγορα θα ξεπερδέψεις. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Ζητα να στις αλλαξουν με τουλαχιστον ισαξιο σετ αν δεν μπορουν να τις επισκευασουν ή να τις αντικαταστησουν με ιδιες.

Θα στις αλλαξουν, αλλα πρεπει να τις στειλεις μαζι και να πληρωσεις μεταφορικα προς ΗΠΑ, οπως λεει κι ο άντωνυ (:P)

Δημοσ.

εδώ ζήτησα να μου τις αλλάξουν και μου είπαν ότι δεν το κάνουν..

προφασίστηκαν ότι μπορεί να μην είναι συμβατές με την μητρική μου.. και τους είπα ότι δε πειράζει παίρνω την ευθύνη πάνω μου αν δεν είναι συμβατές αλλά δεν μου τις αλλάζουν..

και μετά μου είπαν ότι αν θέλω μαζί με την πίστωση να δώσω και κάποιο συμπλήρωμα και να πάρω στα 79 ευρώ κάποιες που είχαν αντίστοιχες.

και λέω γιατί δεν μου τις αλλάζετε με αυτές που μου προτείνετε.. και μου λέει ότι σου λέω ότι μπορείς να πάρεις αυτές δε σου λέω ότι είναι συμβατές ..

δηλαδή του λέω μου λές να αγοράσω κάτι που δεν είναι συμβατό με αυτά που έχω..

και τελικά του είπα ότι θέλω να μου τις επιστρέψει.. και μου είπε ότι θα με ειδοποιήσουν ..

απλά φοβάμαι τι θα γίνει στην περίπτωση που μου επιστρέψουν και τις 2 χαλασμένες ...

Δημοσ.
εδώ ζήτησα να μου τις αλλάξουν και μου είπαν ότι δεν το κάνουν..

προφασίστηκαν ότι μπορεί να μην είναι συμβατές με την μητρική μου.. και τους είπα ότι δε πειράζει παίρνω την ευθύνη πάνω μου αν δεν είναι συμβατές αλλά δεν μου τις αλλάζουν..

και μετά μου είπαν ότι αν θέλω μαζί με την πίστωση να δώσω και κάποιο συμπλήρωμα και να πάρω στα 79 ευρώ κάποιες που είχαν αντίστοιχες.

και λέω γιατί δεν μου τις αλλάζετε με αυτές που μου προτείνετε.. και μου λέει ότι σου λέω ότι μπορείς να πάρεις αυτές δε σου λέω ότι είναι συμβατές ..

δηλαδή του λέω μου λές να αγοράσω κάτι που δεν είναι συμβατό με αυτά που έχω..

και τελικά του είπα ότι θέλω να μου τις επιστρέψει.. και μου είπε ότι θα με ειδοποιήσουν ..

απλά φοβάμαι τι θα γίνει στην περίπτωση που μου επιστρέψουν και τις 2 χαλασμένες ...

Γνώμη μου χωρίς βέβαια να θέλω να σε μπερδέψω περισσότερο είναι πως πολύ κακώς μπλέκεις. Έπρεπε να δεχτείς την πίστωση, να έβαζες και κάτι παραπάνω και να έπαιρνες ένα άλλο ζευγάρι μνημών. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα πλήρωνες ένα module που δεν έχει και κανένα σοβαρό κόστος, αντί να κάθεσαι τώρα να στέλνεις και τα δύο στην Crucial πληρώνοντας courier, πιθανότατα και τελωνείο στην επιστροφή χώρια την καθυστέρηση και χωρίς να έχεις την διαβεβαίωση της Crucial πως θα στις αλλάξουν και δεν θα σε παραπέμψουν στον Έλληνα προμηθευτή - αντιπρόσωπο. Αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία και η αβεβαιότητα;

Δημοσ.
Αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία και η αβεβαιότητα;

Προφανώς δεν έχει πρόβλημα με την ταλαιπωρία και την αβεβαιότητα αφού αγοράζει προϊόντα από το e-shop....

Δημοσ.
Προφανώς δεν έχει πρόβλημα με την ταλαιπωρία και την αβεβαιότητα αφού αγοράζει προϊόντα από το e-shop....

Καλά αυτό ξαναπές το αλλά βρε παιδί μου να μπλέξει τώρα ο άνθρωπος σε όλα αυτά τα έξοδα και την ταλαιπωρία για ένα module αξίας 40-50€; :confused:

Δημοσ.

Επίσης το γεγονός να μην τις αλλάζουν μ αυτές μου φαίνεται εντελώς κουλό (αλλά αναμενόμενο και λογικό για το eshop.gr). Επειδή είναι πιο ακριβές πρέπει να πληρώσει τη διαφορά; Απ τη στιγμή που είναι ίδιων προδιαγραφών, δεν το καταλαβαίνω. Δηλ. αν μου χαλάσει εντός εγγύησης η 8800GT που αγόρασα 250€ και την επιστρέψω σήμερα που χει 100€, θα μου δώσουν και 150€ χαρτζιλίκι;

Και επίσης ναι, ο καθένας μέχρι να την πατήσει απ το eshop.gr θεωρεί πως αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...