Προς το περιεχόμενο

Το καλύτερο φορητό με i5 μέχρι 1.000,00 €

johnieXoX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα εικονιδια καθως και οτι αλλο στα Windows, μεγαλωνουν απο Appearence στο Control Panel. Αν δεις πως το εχω ρυθμισει δεν θα καταλαβεις οτι το εχω σε αναλυση 1920χ1080. (Τα Windows 7 αλλαζουν ολο το περιβαλλον, οχι μονο τα Desktop Icons.)

Τωρα οι επιδωσεις που ψαχνεις και περιγραφεις, αφορουν την μνημη και τον σκληρο του Laptop. Δεν πιστευω οτι θα εχεις προβλημα αλλα περα απο εκει ο μονος τροπος για να βρεις κατι πιο γρηγορο απο αυτο, θα πρεπει να πας σε μηχανημα με Solid State σκληρο δισκο κατι που 8α ανεβασει κοστος παρα πολυ. Η μνημη 4GB DDR3 συνδιασμο με το 64βιτ λειτουργικο το κανουν αρκετα γρηγορο.

Οσο για τα photos που ζητας http://www.sony.gr/product/vn-e-series/vpceb1s1e-bj . Δεν βρησκω νοημα να ανεβασω εγω δικες μου.

Modern Warfare 2 : 1920x1080 ολα τα Setting High οσο δεν παει, με AA= off . Παιζει τελεια.

πες λιγο για θερμοκρασιες ποιοτητα κατασκευης θορυβο ανεμιστηρακια και δοκιμασε με ΑΑχ4 και πες πως τα παει.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με ΑΑ δεν παει βημα.

Ειναι εντελως αθορυβο(ακομα και οταν ειναι σε λειτουργια Fans.

Ετρεξα το Stress Test του Everest, για 20 λεπτα περιπου:

Motherboard : 66c

Cpu+Cores : 67c

Toshiba HDD : 36c

VGA δεν ξερω πως να δω θερμοκρασια. Δεν ειχε κατι μεσα απο ΑΤΙ Control Panel. Θεωρω ομως οτι λογο τεχνολογιας του Chipset δεν πρεπει να εχει κανενα απολυτως προβλημα.

Επισεις θεωρω απιθανο μια εταιρια σαν την Sony να βγαζει στην αγορα ενα μηχανημα που να μην ειναι stable. Κακως που ρωτατε θερμοκρασιες, ειναι κομπλε.

Ποιοτητα κατασκευης , ποιοτητα Sony . Μου φαινεται αριστο απο την αφη του μεχρι και στο οτι τα αυτοκολλητακια ειναι ευθυγραμισμενα και ισια κολλημενα .

Επισεις ετρεξα Batman Arkham Asylum full settings 1920x1080, τρεχει πολυ καλα. Star Trek Online το ιδιο. Alien Vs Predator, θεωρω ικανοποιητικο το Gameplay μονο με αναλυση 1280χ720. Με 1920χ1080 και ολα High φυσικα πεφτουν πολυ τα frames.

Full HD 1080 videos το εχω τεσταρει 100% δεν κολαει σε τιποτα. Blu Ray παιζει αψογα και οτι αλλο του εχω ριξει πανω, οπως για παραδειγμα ενα 18gb MKV Tranformers 2 IMAX edition που το εχω δει σε αρκετα μηχανηματα να λυγιζει. (RealAlternative 2.2 media player classic, latest FFDSHOW build)

Για το φιλο που με ρωτησε με PM γιατι απο τα 4gb τα 3,86 ειναι Usable. Τα 146MB RAM ειναι Hardware Reserved απο το Bios ( και ισως φανταζομαι και κατι ψιλα απο την VGA). Μπες στο Resource Monitor των Windows και κοιταξε το και εσυ.

P.S. Οτι εχω τεσταρει και σας λεω δεν ειναι ακριβως με την εργοστασιακη του κατασταση. Εχω αφαιρεσει τις περισσοτερες μαλακιες (sorry για τα γαλλικα) που βαζει μεσα η Sony για τα παιδακια και τις γκομενιτσες :).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...