ntountou Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 μετα τις 15 μαρτιου στην ελλαδα το παρακατω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0447647&catid=010200 Και γιατί δε μας λες από που προκύπτει αυτή η πληροφορία αδερφέ?? εδω λέει αναμένεται 20-24 Φεβρουαριου εδω λέει διαθέσιμο σε 3-4 μέρες και στο multirama "διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"... Δε ξέρω τι πραγματικά ισχύει αλλά δε πιστεύω να το έχουν βγάλει προς πώληση 12 sites (όπως προκύπτει στο skroutz) ενώ θέλει ακόμα ένα μήνα για να φτάσει στην Ελλάδα. Μου φαίνεται πολύ μακρινό το "μετά τις 15 Μαρτίου".
GoldenEye Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ δυνατο το MSI. Αντε να τα βρουμε αυτα τα κομματια. Για την ημερομηνια του Vaio EB εισαι σιγουρος? Εχω δει 22 Φεβρουαριου απο Msystems, και 7-15 ημερες απο Infoquest portal. οχι δεν ειμαι σιγουρος. αυτο μου ειπαν τηλεφωνικα απο την sony σαν χειροτερη περιπτωση, με απεργειες τελωνιακων και λοιπα προβληματα οτι μπορει να τραβηξει μεχρι και τοσο. αν ειναι 22 του μηνα τελεια (αν και πριν λιγο το πηγαν στις 26/2). εχω φυγει να το παρω.
Georgis21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παιδια το παρηγγιλα σημερα εδωσα 50 ευρω προκαταβολή και μου ειπαν οτι θα το εχω μεχρι τισ 25 του μηνος!!απο δω το πηρα http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=5540E34BB05D1846AEDC2E967B5C2B84&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36
johnieXoX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό εδώ ASUS A52JR-SX109V πόσο χειρότερο να είναι από το vaio Ε1Β που συζητάμε?? Έχει τον i3-350 που είναι σαν τον i5-430 αλλά χωρίς το turbo, και την HD5470 αντί της HD5650... που είναι αρκετά χαμηλότερων επιδόσεων αλλά κοστίζει και 659,00 €.. Για παιχνιδάκια δεν θα τραβάει ιδιαίτερα, αλλά για ταινίες και δουλειές γραφείου θα είναι καλός πιστεύω. Απλά σκέφτομαι με τη διαφορά να πάρω μία HD5770 και καμία RAM για τον σταθερό Q6600...
GoldenEye Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό εδώ ASUS A52JR-SX109V πόσο χειρότερο να είναι από το vaio Ε1Β που συζητάμε?? Έχει τον i3-350 που είναι σαν τον i5-430 αλλά χωρίς το turbo, και την HD5470 αντί της HD5650... που είναι αρκετά χαμηλότερων επιδόσεων αλλά κοστίζει και 659,00 €.. Για παιχνιδάκια δεν θα τραβάει ιδιαίτερα, αλλά για ταινίες και δουλειές γραφείου θα είναι καλός πιστεύω. Απλά σκέφτομαι με τη διαφορά να πάρω μία HD5770 και καμία RAM για τον σταθερό Q6600... 679 ευρω για πολυ χειροτερο λαπτοπ παραεισαγωγη απο το eshop. ευχαριστω να λειπει. για ταινιες (ακομα και BR iso και 1080p mkv) και γραφειο παρε το asus ul30 ή το sony Y11 στα 600-700 ευρω με 8 ωρες αναμονη πολυ χαμηλο βαρος. και για games χωσ τα στο σταθερο.
Emmeric Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μετα απο πολυ σκεψη παραγγειλα και εγω ενα VAIO EB1Z1E/B . Ο φιλος GoldenEye εχει απολυτο δικιο. Εψαξα αρκετα και ολα τα συγκριτικα δειχνουν πως ΗD 5650 ειναι ανωτερη καρτα. 0-7 ημερες λοιπον 880ευρο (740+ΦΠΑ) απο Infoquest.
Georgis21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε μου emmeric αντε να ερθουνε να τα χαρουμε δε βλεπω την ωρα!!!!η 5650 ειναι καλη καρτα εχω παιξει σε ενα acer με αυτη τη καρτα empire total war και επαιζε τελεια!!!!!
katkat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως ξερει καποιος να μου πει τι γινεται με την εγγυηση αν το laptop αγοραστει απο αλλη ευρωπαϊκη χωρα? Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα ΕΒ απο το sonystyle της Γαλλιας... Λογικα απ' τη στιγμη που η Sony δινει πανευρωπαικη εγγυηση δεν θα υπαρχει προβλημα...σωστα?
Georgis21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δε νομιζω γιατι σου δινει 2 χρονια η αντιπροσωπια και παει στο εξωτερικο για service.
katkat Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση Κριμα να μην υπαρχει δυνατοτητα customization στο sonystyle της Ελλαδας...
Emmeric Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μολις πηρα το Laptop στα χερια μου. Ειναι φοβερο το μηχανημα, παει σφαιρα. Windows Rating System 5,6. Πιο συγκεκριμενα : Processor : 6,7 Memory : 5,9 Graphics : 6,7 Gaming Grph : 6,7 HDD : 5,6 Μονο τα ηχεια ειναι λιγο χαμηλης ποιοτητας, ενταση εχουν αλλα τι να την κανεις αν το δυναμωνεις και αρχιζουν να τριζουν. Μπασο μηδεν.
ntountou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Αυτή η αξιολόγηση των Windows είναι αξιόπιστη? Τι συμπεράσματα βγαίνουν? Όσοι καταλαβαίνουν κ μπορούν να εκτιμήσουν ας μας διαφωτίσουν.. Επίσης, φίλε Emmeric, μεταφερέ μας όσα περισσότερα σχετικά με τη χρήση του συγκεκριμένου laptop και τις επιδόσεις του. Ενδιαφέρει πολύυυυυυ κόσμο. Φαντάζομαι σε επιδόσεις τα VPC-EB1S1E/BJ και VPC-EB1Z1E/B είναι το ίδιο εφόσον μοναδική αλλάγη βρίσκω σε οθόνη/ανάλυση. (Blue-Ray διαβάζει?? Στο μουλτιράμα έτσι γράφει...) Thanx.
Emmeric Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Ειναι αξιοπιστη αλλα δεν ειναι πολυ ακριβης. Σου διχνει δηλαδη ενα γενικο πλανο του PC. Αν θελησεις δηλαδη να testareis δυο παρομοια μηχανηματα, δεν θα δεις διαφορες στο Rating. Απο εκει και επειτα, Blu-Ray παιζει, η CPU οπως δειχνει ειναι υπεραρκετη για Laptop, και η καρτα γραφικων ειναι απιστευτη. Εβαλα προς το παρων το τελευταιο παιχνιδι της σειρας Battlefield, το Bad Company 2 το οποιο ετρεχε αψογα με αναλυση 1280χ720 και ολα τα settings : High (οσο πανε δηλ) ή αλλιως 1920χ1080 και τα settings : Medium. Το παιχνιδι ειναι πολυ απαιτητικο και μου εκανε εντυπωση το ποσο καλα δουλευει. 1920χ1080 και ολα high δουλευει αλλα δεν ειμαι απο τους παιχτες που παιζω παιχνιδια με 15-20 fps. Α, φυσικα ολα αυτα χωρις Antialiasing, VSync On , και Anistropic 1x. Μην τρελαθουμε , ειναι laptop των 900 ευρο, οχι τον 1500. Σε κανα 30 λεπτο θα εχω δοκιμασει Call of duty Modern Warfare 2. Οσο για το BJ μοντελο, εκτος απο την αναλυση, δεν εχει και Bluray Player. Κριμα δεν ειναι ? Ειδικα για την αναλυση. Πλεον πιστευω οτι η σειρα Ε ειναι ασυγκριτα ανωτερη απο την σειρα F λογο της καρτας γραφικων. Δεν μπορω να φανταστω κανεναν αλλο λογο, παραμονο καποιες συμβασεις που λογικα θα εχει με τις εταιριες και θα την αναγκασε να βαλει Geforce 330 στη σειρα F. Αυτο η μαλλον της βγαινει φθηνοτερα.
ntountou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Εγώ κλείνω προς το BJ γιατί αφενός δεν βρίσκω απαραίτητο το Blue-ray σε αυτή τη φάση και επίσης θεωρώ πως ανάλυση 1080p σε laptop 15.5" είναι too much. Παράδειγμα, δεν είναι απίστευτα μικρά τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σου, στις εφαρμογές, γραμματοσειρές κτλ?? Επίσης θα το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με εξωτερική LCD 20" (1600χ1050). Οπότε ας πούμε ότι η οθόνη του laptop δε με καίει πολύ, θάναι βοηθητική. Φίλε, ότι άλλο μας πεις για επιδόσεις θα είναι καλό. Π.χ. εμένα μενδιαφέρει σαν χρήση να έχω ανοιχτά αρκετά παράθυρα, να σερφάρω, να βλέπω youtube, να έχω ανοιχτό dreamweaver, photoshop (γενικά Adobe Creative Suite 4)... αν μπορέσεις να μας μεταφέρεις συμπεριφορά/επιδόσεις σε τέτοιο φόρτωμα... Επίσης, θερμοκρασίες.. αν και δε πιστεύω να έχει θέμα.. Thanx. ---------- Προσθήκη στις 14:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:11 ---------- Ακόμα, Απο ποιότητα κατασκευής πως το αντιλαμβάνεσαι?? Αν ανεβάσεις και καμμιά φώτο... OK, σε πρήζω.. I know Όποτε μπορείς.
Emmeric Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Τα εικονιδια καθως και οτι αλλο στα Windows, μεγαλωνουν απο Appearence στο Control Panel. Αν δεις πως το εχω ρυθμισει δεν θα καταλαβεις οτι το εχω σε αναλυση 1920χ1080. (Τα Windows 7 αλλαζουν ολο το περιβαλλον, οχι μονο τα Desktop Icons.) Τωρα οι επιδωσεις που ψαχνεις και περιγραφεις, αφορουν την μνημη και τον σκληρο του Laptop. Δεν πιστευω οτι θα εχεις προβλημα αλλα περα απο εκει ο μονος τροπος για να βρεις κατι πιο γρηγορο απο αυτο, θα πρεπει να πας σε μηχανημα με Solid State σκληρο δισκο κατι που 8α ανεβασει κοστος παρα πολυ. Η μνημη 4GB DDR3 συνδιασμο με το 64βιτ λειτουργικο το κανουν αρκετα γρηγορο. Οσο για τα photos που ζητας http://www.sony.gr/product/vn-e-series/vpceb1s1e-bj . Δεν βρησκω νοημα να ανεβασω εγω δικες μου. Modern Warfare 2 : 1920x1080 ολα τα Setting High οσο δεν παει, με AA= off . Παιζει τελεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.