DDoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Και το registry clean κανε......... δε θαχεις κανα προβλημα......... και αν θαχεις......... χρησιμοποιησε το backup
aris1986 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 το Ccleaner το γνωριζω αλλα το τρεμω και λιγογιατι βλεπω και διαφορα που δεν τα γνωριζω,πχ στην registry μου εβγαλε ενα σκασμο λαθη αν πατησω καθαρισμο μηπως μου διαγραψει και κατι που δεν πρεπει;το λεω αυτο γιατι μετα απο φορματ σε pc φιλου τρεχω αμεσως το ccleaner και μου βγαζει λαθη στην registry,ειναι δυνατον;το pc δεν εχει δουλεψει ουτε λεπτο!!!! Ποτε δεν μου βγαλε λαθος το registry cleaner!Αμα απεγκαταστήσεις κανενα προγραμμα και πατισεις το registry cleaner θα δεις καποια παλια κλειδια στο μητρωο που θα στα αφαιρεσει(ειναι αχρηστα πλέον).Αλλιως κρατα back up αλλα ποτε δεν με καψε.
lagoudakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 να ειστε καλα παιδες για τις απαντησεις
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδια κατι συμβαινει με τα windows 7 μου. Πριν 3 μερες εσβησα τα περιεχομενα του φακελου wnidows/temp και τωρα εχει παλι 1.8 GB .Γενικα γεμιζει πολυ γρηγορα .Τι μπορει να φταιει ? Ειμαι σε δυκτιο με αλλα 3 pc αν εχει σημασια. Ευχαριστω.
Praetorianos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Παιδια κατι συμβαινει με τα windows 7 μου. Πριν 3 μερες εσβησα τα περιεχομενα του φακελου wnidows/temp και τωρα εχει παλι 1.8 GB .Γενικα γεμιζει πολυ γρηγορα .Τι μπορει να φταιει ? Ειμαι σε δυκτιο με αλλα 3 pc αν εχει σημασια. Ευχαριστω. Μήπως σου συμβαίνει αυτό? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και μου προέκυψε σήμερα. Αν και "φαίνεται" να έχω 10 GB ελεύθερα (από το ctlr A --> properties), ο δίσκος μου βγαίνει ότι είναι γεμάτος. Έσβησα 2 GB προγράμματα και πάλι ο c: μου εμφανίζεται γεμάτος. System restore απενεργοποιημένο από την πρώτη μέρα, όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν δεν έπιασαν, TreeSize δεν μπορώ να κατεβάσω και γενικά δεν λειτουργεί τίποτα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Plz όχι άλλο format. Edit: SOLVED Το γράφω εδώ μπας και το χρειαστεί κάποιος στο μέλλον (αν και χλωμό): Το πρόβλημα ήταν ένα bug των PC TOOLS, συγκεκριμένα το δικό μου προέκυπτε από το Registry Mechanic. Αυτό δημιουγεί δύο τεράστια αρχεία και καταλαμβάνει όλο το σκληρό. Μάλιστα στο forum αναφέρουν ότι ενός του γέμισε 220 GB σε λίγα λεπτά! Το όνομα είναι cputime.xml. Διαγραφή και όλα καλά τώρα, αν και φαίνεται να λύνεται με patch αυτό πλέον. Αλλιώς δες εδώ.
lagoudakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 %temp% στην εκτέλεση και σβηστε τα ολακαι C:\windows\prefetch σβηστε τα ολα μεσα στον φάκελο(καθε 1-2 μηνες) καντε restart ισως αργησει λιγο παραπάνω μετα απο το σβήσιμο του prefetch αλλα θα φορτώσει τις βασικες λειτουργιες και απο το επομενο boot θα δείτε προοδο. Ενα καλο προγραμμα που δεν με χει καψει ποτε ειναι το Ccleaner οταν γραψω %temp% στην εκτέλεση βλεπω αλλα αρχεια απο τον φακελο temp των windows μπορω να τα σβηνω και στις 2 περιπτωσεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μήπως σου συμβαίνει αυτό? Αλλιώς δες εδώ. Ευχαριστω αλλα δεν βρηκα ακρη....Σε μια μερα ενω εσβησα ολα τα temp αρχεια 164 ΜΒ εχει παλι μεσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια το προβλημα παραμενει..... Πριν 5-6 μερες εσβησα 16 GB και τωρα παλι εχει 6 GB ο φακελος Temp.
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μιας και όλα τα αρχεία έχουν τον ίδιο κορμό ονομασίας "ΗΤΤ" είναι σίγουρο ότι ευθύνεται ένα μόνο πρόγραμμα, πολύ πιθανών κάποιο πρόγραμμα που έχεις για να κατεβάζεις αρχεία από το internet.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Απο internet κατεβαζω μονο με free download manager απο rapidshare και με cryptoload παλι απο rapid. Ευχαριστω.
antonl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος download manager δημιουργεί το πρόβλημα. Στο forum του jdownloader λένε πως με το update KB979223 διορθώνεται. Μήπως δεν το έχεις εγκαταστήσει;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ολα τα update εγκατεστημενα αλλα το KB979223 δεν το βλεπω στο ιστορικο των ενημερωσεων σε windows 7 .Μπορω να το κατεβασω απο καπου ? Tον jd δεν τον εχω εγκαταστησει.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνε δεξή click πάνω στο αρχείο και πάνε ιδιότητες, κατά κανόνα σου λέει με ποιο πρόγραμμα ανοίγει,οπότε και δημιουργήθηκε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ειχα αδειασει τον φακελο temp και πηγα τωρα που εχει λιγα μεσα.Εκανα δεξι κλικ μου λεει οτι δημιουργηθηκε σημερα αλλα τιποτα αλλο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει... Χθες εβαλα ενα αλλο δισκο ssd 60GB αποκελιστικα για το λειτουργικο και φυσικα εκανα καθαρη εγκατασταση. Σημερα ο φακελος windows/temp ειχε παλι 20 γιγα σκουπιδια σε 30 ωρες λειτουργιας !!!! Υ.Γ Ο ssd αξιζει τα ευροπουλα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.