Προς το περιεχόμενο

Φακελος temp σε windows 7

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.Κι εγω ετσι νομιζα αλλα ειπα να ρωτησω για πιο σιγουρια.Ειδα το c: να ειναι 95 GB !!!!

2.357 αρχεια ηταν τελικα και τωρα το c ειναι 27.6 GB

Φυσιολογικοτατο.

Πολυ χρησιμη εφαρμογη για τετοιες ... ανιχνευσεις ειναι το tree size pro.

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω;ο φακελλος temp απο τι γεμιζει;τι ειναι ολα αυτα τα αρχεια;εγω εχω 5giga...να τα φουνταρω ε;:X

Δημοσ.
να ρωτησω και εγω;ο φακελλος temp απο τι γεμιζει;τι ειναι ολα αυτα τα αρχεια;εγω εχω 5giga...να τα φουνταρω ε;:X

Ειναι προσωρινα αρχεια απο οτι εχω καταλαβει που μας ειναι αχρηστα.Εγω απαλαχτηκα απο 62 GB.

Δημοσ.

%temp% στην εκτέλεση και σβηστε τα ολα

και C:\windows\prefetch σβηστε τα ολα μεσα στον φάκελο(καθε 1-2 μηνες)

καντε restart ισως αργησει λιγο παραπάνω μετα απο το σβήσιμο του prefetch αλλα θα φορτώσει τις βασικες λειτουργιες και απο το επομενο boot θα δείτε προοδο.

Ενα καλο προγραμμα που δεν με χει καψει ποτε ειναι το Ccleaner

Δημοσ.

Συνήθως όποτε εγκαθιστάς κάτι στον υπολογιστή σου, στο setup ή στο CD/DVD του προγράμματος, υπάρχουν συμπιεσμένα δεδομένα. Αυτά γίνονται extract στο %temp% και κανονικά διαγράφονται μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Ε, μερικές φορές αυτό το «κανονικά» δεν παίζει για κάποιον λόγο.

Επίσης πολλά προγράμματα κατά το runtime τους χρησιμοποιούν προσωρινά αρχεία για διάφορους λόγους τα οποία επίσης δε διαγράφονται.

Τώρα 62GB φαίνονται υπερβολικά μεγάλο μέγεθος. Λογικά θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα/λόγος για το μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Δημοσ.
Ειναι προσωρινα αρχεια απο οτι εχω καταλαβει που μας ειναι αχρηστα.Εγω απαλαχτηκα απο 62 GB.

3 χρονια full time χρησιμοποιουσα το πισι και 62 gb δεν ειχε μαζεψει το temp.:shock:

Δημοσ.

Τώρα 62GB φαίνονται υπερβολικά μεγάλο μέγεθος. Λογικά θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα/λόγος για το μεγαλύτερο μέρος αυτών.

Πραγματικα και σε μενα φανηκαν πολλα τα 62GB αλλα δεν καταλαβαινω γιατι.Το τελευταιο format εγινε την ημερα που κυκλοφορησαν τα windows 7 .To μεγαλυτερο σε μεγεθος προγραμμα που εχω βαλει ειναι το Pinnacle studio.

Δημοσ.

το Ccleaner το γνωριζω αλλα το τρεμω και λιγο:fear:γιατι βλεπω και διαφορα που δεν τα γνωριζω,πχ στην registry μου εβγαλε ενα σκασμο λαθη αν πατησω καθαρισμο μηπως μου διαγραψει και κατι που δεν πρεπει;το λεω αυτο γιατι μετα απο φορματ σε pc φιλου τρεχω αμεσως το ccleaner και μου βγαζει λαθη στην registry,ειναι δυνατον;το pc δεν εχει δουλεψει ουτε λεπτο!!!!

Δημοσ.
το Ccleaner το γνωριζω αλλα το τρεμω και λιγο:fear:γιατι βλεπω και διαφορα που δεν τα γνωριζω,πχ στην registry μου εβγαλε ενα σκασμο λαθη αν πατησω καθαρισμο μηπως μου διαγραψει και κατι που δεν πρεπει;το λεω αυτο γιατι μετα απο φορματ σε pc φιλου τρεχω αμεσως το ccleaner και μου βγαζει λαθη στην registry,ειναι δυνατον;το pc δεν εχει δουλεψει ουτε λεπτο!!!!

Θα πρότεινα να αφήσεις το registry cleaning ειδικά εφόσον δεν έχεις κάποιο σχετικό πρόβλημα. Η πιθανότητα για βελτίωση της απόδοσης είναι σχεδόν μηδενική.

Δημοσ.

αυτο θα κανω:-)την πρωτη επιλογη cleaner που εχει μπορω να την τρεξω αφοβα;δεν εχω προσθεσει στα κουτακια που εχει για τσεκαρισμα τιποτα(ουτε αφαιρεση)

Δημοσ.
αυτο θα κανω:-)την πρωτη επιλογη cleaner που εχει μπορω να την τρεξω αφοβα;δεν εχω προσθεσει στα κουτακια που εχει για τσεκαρισμα τιποτα(ουτε αφαιρεση)

Ζημιά στο σύστημα δε μπορεί να προκαλέσει η πρώτη επιλογή του CCleaner. Απλά δες τι θα σβήσει, μην τυχόν σου χρειάζεται/σε διευκολύνει η ύπαρξή τους (τα περισσότερα που από default είναι επιλεγμένα, είναι αρχεία που χρησιμοποιούν για caching διάφορα προγράμματα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...