gkokki Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετώ και πάλι την παρέα. Λοιπόν έβαλα τα Win 7 και με το WMC βρήκα όλα τα κανάλια ( αναλογικά & τα 3 ψηφιακά της ΕΡΤ ) βάζοντας σαν χώρα το Βελγιο. ( με το Total Media που συνοδεύει το tuner δεν μπορούσα να πιάσω τα ψηφιακά ) Κάποια που δεν βρέθηκαν "αυτόματα" τα ρύθμισα με μη αυτόματο τρόπο. Το μόνο άσχημο είναι ότι γράφοντας εκπομπή με το WMC, το φορμάτ των αρχείων είναι .WTV και όχι .mpg, όπως όταν γράφεις με το Total Media και το οποίο, δυστυχώς, δεν γνωρίζω αν μπορώ να το αλλάξω. Αν κάποιος ξέρει....ας μας δώσει τα φώτα του. Να 'στε όλοι καλά
gkokki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά η μετατροπή σε mpg γίνεται με το AutoDVRconvert αφού πρώτα με δεξί κλιk μετατρέψουμε το WTV σε dvr-ms
androu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Το πήρα και εγώ αυτό το πράμα. Επειδή δεν έχουμε ακόμα ψηφιακή εδώ παλεύω με τα αναλογικά. αρχικά έβαλα χώρα Ιταλία ή Βέλγιο ωστόσο ακόμα και έτσι κάποια κανάλια τα βλέπω με χιονάκι αντίθετα με την τηλεόραση που παίρνει απο την ίδια πρίζα και παίζει "τζάμι". Δεν ξέρω, με το total media που είχε μέσα ... εσάς σας παίζει τα αναλογικά πεντακάθαρα?
gorillas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Το tuner παίζει κανονικότητα αλλά σήμερα μετά από format δεν αναγνωρίζει το remote. Πολύ περίεργο...Πριν το format ήταν όλα μια χαρά...Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι φταίει;;;
gorillas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Ναι κανονικά!Αλλά ούτως ή άλλως έπαιζε με WMC μια χαρά. Καμιά ιδέα βρε παιδιά;;;
gkokki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Το πήρα και εγώ αυτό το πράμα. Επειδή δεν έχουμε ακόμα ψηφιακή εδώ παλεύω με τα αναλογικά. αρχικά έβαλα χώρα Ιταλία ή Βέλγιο ωστόσο ακόμα και έτσι κάποια κανάλια τα βλέπω με χιονάκι αντίθετα με την τηλεόραση που παίρνει απο την ίδια πρίζα και παίζει "τζάμι". Δεν ξέρω, με το total media που είχε μέσα ... εσάς σας παίζει τα αναλογικά πεντακάθαρα? Δοκίμασε βάζοντας ως χώρα "Αλβανία"
androu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δοκίμασε βάζοντας ως χώρα "Αλβανία" και Αλβανία έβαλα και Ιταλία και Βέλγιο. Τα ίδια! Τώρα δεν φαίνεται 100% αλλά το Σκάι στην κανονική tv είναι Γυαλί. εδώ χιονίζει!
mctheos7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Χωρις φορματ ,χωρις τπτ...Απο τη μια στιγμη στην αλλη πεθανε το τηλεκοντρολ...Το δοκιμασα κ σε δευτερο pc...τιποτα...Πριν μπλεξω με το rma του e-shop(θου κυριε) εχετε καμια ιδεα να δοκιμασω τπτ?
phph Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Άρα φταίει το τηλεκοντρόλ, ή ο δέκτης. Δες τις μπαταρίες του. Μήπως δεν κάνουν επαφή ή αν ήταν στη συσκευασία του μπορεί να είναι τελειωμένες. Αν φταίει ο δέκτης...
Dbzakias2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 κι εγω το ιδιο εχω αλλα δεν μου πιανει κανενα καναλι
feregios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Ακυρο.....το βρήκα. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2010 από feregios
mctheos7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Επαναφερω το θεμα...Κλασσικο e-shop: η συσκευη σας δεν παρουσιασε προβλημα...Εννοειται το ειχα δοκιμασει σε 3 pc κ το τηλεκοντρολ δν ενιωθε...Επειδη βαριεμαι να τους κανω φασαρια για 10η φορα κ εχω καταντησει γραφικος(ας ειχα μυαλο να μην ψωνιζα απο αυτους), ξερει κανεις τι παιζει με το rma της lifeview?
androu Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Επαναφερω το θεμα...Κλασσικο e-shop: η συσκευη σας δεν παρουσιασε προβλημα...Εννοειται το ειχα δοκιμασει σε 3 pc κ το τηλεκοντρολ δν ενιωθε...Επειδη βαριεμαι να τους κανω φασαρια για 10η φορα κ εχω καταντησει γραφικος(ας ειχα μυαλο να μην ψωνιζα απο αυτους), ξερει κανεις τι παιζει με το rma της lifeview? εγώ επικοινώνησα με τα κεντρικά επουδενεί να παραδεχτούν οτι κάτι δεν πάει καλά με την λήψη, κάθε μέρα μου στελναν να δοκιμάζω καινούριες ρυθμίσεις μια να βάλω χώρα Βέλγιο την άλλη Αλβανία την άλλη Γερμανία, τελικά σταμάτησα να τους στέλνω γιατί δεν ξέρουν και αυτοί τι τους γίνεται.
dimchris Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 σε windows 7 πάντως με το ir έβαζε λάθος drivers σε εμένα μέσω αυτόματων upadates και δεν έπιανε. Επανέφερα τους οδηγούς από την διαχείριση συσκευών στους παλιούς και πιάνει κανονικά. Από media center με ελλάδα πιάνει χάλια θα δοκιμάσω τώρα και με άλλες χώρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα