FoXfOxFoX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 LIFEVIEW LV5HD NOT ONLY TV USB HYBRID STICK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702521&u=LIFEVIEW-LV5HD-NOT-ONLY-TV-USB-HYBRID-STICK το παρέλαβα χτες, εγκατάσταση σε win7 ultimate x86. όλα καλά με drivers και πρόγραμμα. εκτός από το ότι στα ψηφιακά έχω 2 προβλήματα: βρήκε νομίζω 8 κανάλια αλλά τα 4 παίζουν. (Θεσσαλονίκη) παίζουν το Alpha, Alter, Μακεδονία, και ένα ακόμα που βγάζει απλά σήμα test... άλλα 3-4 κανάλια είναι pitch black... και το δεύτερο πρόβλημα είναι πάλι στα ψηφιακά που παίζουν, ότι ανα 10 με 20 δευτερόλεπτα, σε τυχαία στιγμή θα κολλήσει η ροή του video για 1 sec, αλλά μόνο το video και όχι ο ήχος. πρόβλημα cpu δε παίζει, (i7 920) δοκίμασα να το έχω και σε "υψηλή απόδοση" power scheme, και μόνιμα στα 2800+ (να μην "χαλαρώνει" στα 1600 και δε του φτάνει χωρίς να το ξέρει) vga ati hd 5850 με τελευταίους drives... φρέσκια εγκατάσταση win, σε 2χ raid ssd... τι μπορεί να φταίει? κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα?
nifa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε μου και εγώ χτες το παρέλαβα μετά από αρκετή αναμονή. Σε μένα πιάνει όλα τα κανάλια όταν το συνδέω με την κεντρική κεραία και μάλιστα πολύ καλό σήμα. (Πυλαία Θεσ/νικης). Με την εσωτερική του κεραία έχω προβλημα στο σήμα, πολύ ασθενές. Όσων αφορά τα κολήματα που λες και σε μένα το κάνει, κολάει η εικόνα ενώ ο ήχος συνεχίζει κανονικά. Μήπως να δοκιμάζαμε κάποιο άλλο software διαφορετικό από αυτό που δίνει? Ελπίζω να μην είναι θέμα συσκευής.....
FoXfOxFoX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ναι και εγώ με την κεντρική κεραία είμαι (Σταυρούπολη) καλά η δικιά του κεραιούλα είναι για έκτακτες περιπτώσεις, και laptop, για μέσα στο σπίτι ούτε για διακοσμητική δε κάνει να κάνουμε καμιά ψαχτική για άλλο software... και αν δεν, λέω να το δοκιμάσω επιστροφή... γιατί δε μπορώ να πω ότι βλέπεται έτσι το xy πρόγραμμα...
nifa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 καλά αυτό εξηπακούεται. Θα προσπαθίσω και εγώ να δω πως ανταποκρίνεται με άλλο software και αν μας κάνει παλι νερά, ενοείται επιστροφή. Πάντως, για τη συγκεκριμένη εταιρεία που εξειδικεύεται κιολας μόνο σε tv tuners διάβασα πολύ καλές κριτικες. Είδομεν....
FoXfOxFoX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 τωρα που το θυμήθηκα... τα ψηφιακά της ΕΡΤ? τα πιάνεις? εγώ όχι... καμιά χειροκίνητη αναζήτηση δεν υπάρχει? τα ψηφιακά κανάλια πώς τα βρίσκει? από κάποια συγκεκριμένη συχνότητα? δεν υπάρχουν 2-3 νομίζω? όπως εμφανίζει και στο μήνυμα της DIGEA σε κάποια αναλογικά κανάλια που έχει μόνιμη την καρτέλα της..
FoXfOxFoX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά η λύση είναι μία... WINDOWS MEDIA CENTER ! 1)βρήκε όλα τα ψηφιακά αμέσως, και της Digea και της ΕΡΤ, και όλα τα αναλογικά κανονικά. 2)δεν κολλάει καθόλου. (εκτός από όταν αλλάζεις ψηφιακό κανάλι που για 3-4 δεύτερα πάει λίγο slow motion αλλά υποθέτω κάνει κάτι σαν buffering, και μετά είναι άριστο!) 3)κάνει auto PVR όπως βλέπεις, και είναι άψογο. 4)Teletext στα ελληνικά και με αποθήκευση σελίδων, για γρήγορη πλοήγηση 5)EPG με προγραμματισμό για εγγραφή προγράμματος... ΑΨΟΓΟ!
gkokki Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά η λύση είναι μία...WINDOWS MEDIA CENTER ! 1)βρήκε όλα τα ψηφιακά αμέσως, και της Digea και της ΕΡΤ, και όλα τα αναλογικά κανονικά. 2)δεν κολλάει καθόλου. (εκτός από όταν αλλάζεις ψηφιακό κανάλι που για 3-4 δεύτερα πάει λίγο slow motion αλλά υποθέτω κάνει κάτι σαν buffering, και μετά είναι άριστο!) 3)κάνει auto PVR όπως βλέπεις, και είναι άψογο. 4)Teletext στα ελληνικά και με αποθήκευση σελίδων, για γρήγορη πλοήγηση 5)EPG με προγραμματισμό για εγγραφή προγράμματος... ΑΨΟΓΟ! Χαιρετώ την παρέα. Έχω το ίδιο TV Tuner αλλά, στην Αθήνα που μένω,χρησιμοποιώντας το "Arc Soft Total Media 3.5" που δίνεται με το tuner, δεν μπορώ να πιάσω τα αναλογικά κανάλια αν επιλέξω σαν χώρα την Ελλάδα. Μπόρεσα και έπιασα τα αναλογικά κανάλια βάζοντας σαν χώρα την "Αλβανία". Τα δε ψηφιακά (αυτά τα 2-3 της ΕΡΤ ) δεν τα πιάνω με τίποτα. Έχω Win XP Pro GR SP2 και δεν έχουν το Window Media Center (WMC). Υπάρχει WMC και για τα XP ώστε να το κατεβάσω απο κάπου και να κάνω την δουλειά μου ? Να 'στε όλοι καλά
sintalkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω ρε παιδιά η καρτά έχει τηλεκοντρόλ ,σε τι ανάλυση δείχνει? Timeshifting,εγγραφή προγράμματος εχει?
FoXfOxFoX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 @gkokki δοκίμασε απο έδω μήπως μπορεις να το κατεβάσεις αν υποστηρίζεται. http://www.microsoft.com/windows/windows-media-center/get-started/default.aspx @sintalkas έχει τηλεκοντρολ, το οποιο λειτουργεί και με το προγραμμα της arcsoft αλλα και με το WMC. έχει και Timeshifting και εγγραφή προγράμματος, και teletext klp. τα κανάλια της digea τα δείχνει στην ανάλυση που παίζουν. μέγιστη που δείχνει δε ξέρω ποια είναι. αν δλδ βγει κανα HD στο μέλλον δε ξέρω αν θα μπορει να το δείξει...
sintalkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά έχει θύρες εικόνας ,ήχου δηλαδή την αρπρή ,κίτρινη και κοκκινή υποδοχή?
gkokki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά έχει θύρες εικόνας ,ήχου δηλαδή την αρπρή ,κίτρινη και κοκκινή υποδοχή? Ναι έχει
gkokki Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 @gkokki δοκίμασε απο έδω μήπως μπορεις να το κατεβάσεις αν υποστηρίζεται.http://www.microsoft.com/windows/windows-media-center/get-started/default.aspx .................................................... Δυστυχώς δεν κατεβαίνει απο εδώ. Με ρωτάει αν θέλω να κάνω αποθήκευση, πατάω ΟΚ αλλά δεν γίνεται. Προφανώς επειδή δεν έχω Vista η 7άρια.
FoXfOxFoX Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δυστυχώς δεν κατεβαίνει απο εδώ. Με ρωτάει αν θέλω να κάνω αποθήκευση, πατάω ΟΚ αλλά δεν γίνεται. Προφανώς επειδή δεν έχω Vista η 7άρια. http://isohunt.com/torrent_details/110155105/WINDOWS+MEDIA+CENTER?tab=summary p.s. εγώ τα ψηφιακά τα πιάνω όλα τέλεια. με τα αναλογικά παρότι πιάνω αρκετά, είναι σε χάλια ποιότητα. από χώρες δοκίμασα Ελλάδα, Βέλγιο, μέχρι και Αλβανία.... κανείς που προτείνει κάτι για τα αναλογικά? με τα της Digera και τα ψηφιακά της ΕΡΤ, τα μόνα καλά που μένουν απ'έξω είναι τα ΝΕΤ, ΕΤ1, ..ΕΤ3,
mctheos7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Την εχω κ εγω...Πιανω αναλογικα με χωρα βελγιο στο wmc..Με ενα αλλο πραγμα εχω καει κ λυση δε βρηκα...Θελω να κανω mapping το τηλεκοντρολ για να το δουλεψω με media player classic αλλα κ με το windows media center να βαλω οπως θελω τις συντομευσεις...Με το ψαξιμο που εκανα,βρηκα οτι αναγνωριζεται σαν πληκτρολογιο κ εχει ρυθμιστε ωστε καθε κουμπι ειναι καποιο του πληκτρολογιου(οπως πχ ctrl+p).Εχω δοκιμασει απειρα προγραμματα αλλα ακομα δν πετυχα αυτο που θελω...Εχει κανενας καμια ιδεα?
gkokki Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρετώ την παρέα.....................Έχω Win XP Pro GR SP2 και δεν έχουν το Window Media Center (WMC). Υπάρχει WMC και για τα XP ώστε να το κατεβάσω απο κάπου και να κάνω την δουλειά μου ?....................... http://isohunt.com/torrent_details/110155105/WINDOWS+MEDIA+CENTER?tab=summary Φίλε FoXfOxFoX, σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν απάντησα στο μήνυμά σου που μου έγραψες απο που να κατεβάσω το WMC για XP γιατί αποφάσισα, μια που είχε φτάσει ο καιρός για κανά φορμάτ, να περάσω τα 7άρια. Μόλις τα πέρασα αλλά για να ασχοληθώ με προγράμμστσ κσι το TV Tuner δεν με βλέπω πριν το Σαββατοκύριακο. Μόλις το περάσω και το ψάξω και λίγο θα σε ενημερώσω. Σ' ευχαριστώ πολύ. Να 'στε όλοι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα