Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με webcam από toshiba qosmio

tech-freak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες ημέρες βγάζει πράσινες γραμμές σε όλα τα προγράμματα (msn, skype κ.λπ.)... ίσα ίσα που καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάποιος από πίσω και αυτό μόνο όταν κινείται... το φορητό είναι ένα toshiba qosmio αγορασμένο πριν από ένα μήνα και κάτι. έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers (λειτουργικό windows vista) αλλά no luck.

τι άλλο να δω πριν αποφασίσω να τους πάρω τηλέφωνο;

Δημοσ.

Φίλε αυτό με την πρασινάδα το έχω παρατηρήσει μια φορά.Είχα πάει σε φίλο να του φτιάξω τη κάμερα ( μια εξωτερική είχε με usb ) και έδειχνε πολύ πρασινάδα και σαν να κάνει παρεμβολές το σήμα κλπ...χάλια κοινώς.Αυτός είχε πάρει ένα hub που έβγαζε από μία usb σε 4 usb και έτσι η κάμερα δεν έπαιρνε καλά ρεύμα.Όταν την σύνδεσα απευθείας στη usb χωρίς το hub τότε η κάμερα δούλευε κανονικότατα.Οπότε αν όπως λες έχεις σωστούς drivers και στη διαχείρηση συσκευών σου λέει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά τότε η δική μου περίπτωση μου λέει ότι μάλλον έιναι θέμα τροφοδοσίας.Μπορεί να φταίει και κάτι άλλο απλά σου είπα τη περίπτωσή μου.Για εμένα προσωπικά γύρισέ το να το δούνε.Η εγγύηση παίζει ακόμη.Εύχομαι να φτιαχτεί χωρίς έξοδα και ταλαιπωρία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...