Προς το περιεχόμενο

Brondi walkie talkie FX-100 getitnow (5/2)

GeorgT.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την αλλη φορα παντως με τα φχ-200 στα 39,90 ευρω θυμαμαι οτι το γιου η το ε-σοπ τα ειχανε βγαλει για 34 ευρώ. η συγκριση πιστευω ελειπης γιατι το προιον μαλλον παλι ξεστοκαρισμα, σε κανα μεντια μπορει να τα εχει ιδια τιμη.

Δημοσ.
Άλλη μία άχρηστη προσφορά από το εν λόγω κατάστημα

Μπα ξερω 2 ατομα που το αγωρασαν.. αρκετα καλη τιμη μου ειπαν..

απο εκει κ περα Χερομαι που επιτελους εχουμε 1 προϊων ανα τhread.. το ειχα πρωτινει κ μονο που δεν με φαγαν!!!!

Δημοσ.

εγώ τα χτύπησα, είναι πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του (vox, ακουστικά, μπαταρίες απλές)....

Δημοσ.

με κανένα 20 ευρω παιζει να τα επερνα κ εγω να μιλάω με τη κοπέλα μου οταν παμε στο χωριο σε μια απόσταση 500 μέτρων! :-(

Δημοσ.

παιδιά με τέτοιες τιμέςμπορείτε να βρείτε απλούστερα μοντέλα χωρίς vox, ακουστικά κτλ... εγώ πχ θα το χρησιμοποιήσω άμεσα για baby monitor (που το φτηνότερο έχει πάνω από 40ε).

Βασικά ξαναμπήκα για άλλο λόγο, από την ώρα που έδωσα την παραγγελία, τα viagrospam έχουν τριπλασιαστεί!!!! εκεί που έπαιρνα 2-3 κάθε μέρα στο gmail μου, μέσα σε μισή μέρα έχω ήδη λάβει 18!!!! Άντε να δω πως θα ξεμπλέξω τώρα....

Αν έχει να κάνει με το getitnow, έχετε το υπόψιν, αν παραγγείλετε βάλτε κανένα δεύτερο μαιλ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...