GeorgT. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Walkie talkie στα 32,90ευρω http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=80 προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο αλλα για να ειναι πλήρες το ποστ πάρτε κ τη σύγκριση τιμών: http://www.skroutz.gr/c/244/walkie-talkie.html?keyphrase=FX-100
beez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 την αλλη φορα παντως με τα φχ-200 στα 39,90 ευρω θυμαμαι οτι το γιου η το ε-σοπ τα ειχανε βγαλει για 34 ευρώ. η συγκριση πιστευω ελειπης γιατι το προιον μαλλον παλι ξεστοκαρισμα, σε κανα μεντια μπορει να τα εχει ιδια τιμη.
gusmin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Άλλη μία άχρηστη προσφορά από το εν λόγω κατάστημα
newtech Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Άλλη μία άχρηστη προσφορά από το εν λόγω κατάστημα Μπα ξερω 2 ατομα που το αγωρασαν.. αρκετα καλη τιμη μου ειπαν.. απο εκει κ περα Χερομαι που επιτελους εχουμε 1 προϊων ανα τhread.. το ειχα πρωτινει κ μονο που δεν με φαγαν!!!!
pp6210 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 εγώ τα χτύπησα, είναι πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του (vox, ακουστικά, μπαταρίες απλές)....
rapidrag Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εάν το είχε κάτω από 30 ευρώ θα το έπαιρνα.......
GeorgT. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 με κανένα 20 ευρω παιζει να τα επερνα κ εγω να μιλάω με τη κοπέλα μου οταν παμε στο χωριο σε μια απόσταση 500 μέτρων!
pp6210 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά με τέτοιες τιμέςμπορείτε να βρείτε απλούστερα μοντέλα χωρίς vox, ακουστικά κτλ... εγώ πχ θα το χρησιμοποιήσω άμεσα για baby monitor (που το φτηνότερο έχει πάνω από 40ε). Βασικά ξαναμπήκα για άλλο λόγο, από την ώρα που έδωσα την παραγγελία, τα viagrospam έχουν τριπλασιαστεί!!!! εκεί που έπαιρνα 2-3 κάθε μέρα στο gmail μου, μέσα σε μισή μέρα έχω ήδη λάβει 18!!!! Άντε να δω πως θα ξεμπλέξω τώρα.... Αν έχει να κάνει με το getitnow, έχετε το υπόψιν, αν παραγγείλετε βάλτε κανένα δεύτερο μαιλ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.