StavrosD Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Runs on Any Mid-Range or Higher PC"MachStudio Pro can run on any mid-range or higher PC using with most off-the-shelf professional workstation graphic accelerator cards, including ATI and NVIDIA" workstation graphic accelerator cards = ATI FirePro ή Nvidia Quadro. Οι κάρτες που έχουμε οι περισσότερες δεν είναι κάρτες για workstation (Radeon, GeForce).
zanzavar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Φίλε μου Σταύρο το γνωρίζω αυτό που λες, καθώς είμαι κάτοχος 2 Quadro FX 580 για το γραφείο μου. Σπίτι φυσικά και δεν έχω κάτι αντίστοιχο, απλά είπα να το δοκιμάσω στην 8800 μου. Κακό έκανα?? Όπως και να έχει είναι πάρα πολύ βαρύ το πρόγραμμα και κατά την γνώμη μου κακώς αναφέρει στο site (δε θυμάμαι ακριβώς που) ότι μπορεί να τρέξει και σε radeon/geforce, διότι είναι τέτοια η φύση του που δε σου επιτρέπει να δουλεύεις ενώ δε βλέπεις και το τελικό αποτέλεσμα σε ένα μεγάλο ποσοστό. Να το πω σε άλλη γλώσσα... είναι σα να μη σε αφήνει το Crisis να κατεβάσεις τις ρυθμίσεις τόσο ώστε να το παίξεις... και όταν θα θελήσω να κάνω το τελικό render θα ανεβάσω την ποιότητα/ανάλυση ώστε να κάνω την δουλεία μου όσο χρόνο και αν πάρει καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.