Προς το περιεχόμενο

Απορία για δεύτερο router

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σε λίγες μέρες πρόκειται ν'αλλάξω πάροχο ISP και έχω μια απορία.

Τώρα είμαι στην tellas με το router της Siemens Speed Stream 4200.

Σε λίγες μέρες θα συνδεθώ στην hol και θα μου δώσουν (δωρεάν) το Netfaster IAD2.

Η απορία μου είναι η εξής:

Μπορώ το παλιό router, αφού βέβαια το ρυθμίσω με τις νέες ρυθμίσεις, να το βάλω σε ένα δεύτερο PC (σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού); Θα λειτουργεί με την νέα σύνδεση πλέον της hol;

Όποιος ξέρει τον παρακαλώ ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν εννοείς να έχεις 2 ρούτερ το καθένα σε άλλη πρίζα, στην ίδια γραμμή τηλεφώνου, όχι. Το ένα από τα 2 δε θα συγχρονίζει.

Δημοσ.
Αν εννοείς να έχεις 2 ρούτερ το καθένα σε άλλη πρίζα, στην ίδια γραμμή τηλεφώνου, όχι. Το ένα από τα 2 δε θα συγχρονίζει.

Ναι αυτό εννοώ.

Μπορώ να έχω ένα router να λειτουργεί ασύρματα και να "δινει" στο PC που είναι στο άλλο δωμάτιο; (και φυσικά και στο PC που είναι δίπλα στο router).

Τι χρειάζεται να έχει το PC για να λαμβάνει το σήμα του router;

(bluetooth, κάρτα δικτύου; Δεν ξέρω)

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς. απλά και φθηνά...

Με μια κάρτα δικτύου με κεραία "πιάνεις" ασύρματα το router σου, ενναλακτικά

υπάρχουν και flash wireless με 10-20 ευρώ που και πάλι κάνεις τη δουλειά σου..

Ναι αυτό εννοώ.

Μπορώ να έχω ένα router να λειτουργεί ασύρματα και να "δινει" στο PC που είναι στο άλλο δωμάτιο; (και φυσικά και στο PC που είναι δίπλα στο router).

Τι χρειάζεται να έχει το PC για να λαμβάνει το σήμα του router;

(bluetooth, κάρτα δικτύου; Δεν ξέρω)

Δημοσ.

apla βαζεις το siemens πανω στο Netfaster.πχ το ενα με Ip 192.168.1.1 το αλλο με Ip 192.168.1.254 και του κλεινεις τον dhcp.και θα παιξει μια χαρα.μην ξεχασεις να κλειδωσεις το wireless

Δημοσ.
apla βαζεις το siemens πανω στο Netfaster.πχ το ενα με Ip 192.168.1.1 το αλλο με Ip 192.168.1.254 και του κλεινεις τον dhcp.και θα παιξει μια χαρα.μην ξεχασεις να κλειδωσεις το wireless

Άστο καλύτερα γιατί είμαι ψιλοαρχάριος και μου φαίνονται σαν κινέζικα αυτά που μου γράφεις!!

Θα το συνδέσω με ένα router ασύρματα.

Σ'ευχαριστώ πάντως poulinos.

Δημοσ.
αν βαλεις μονο το netfaster θα εισαι οκ .εγω σου ειπα τροπο το netfaster να κανει μονο το ασυρματο ενω το siemens να μπαινει net

OK. Κατάλαβα! Και πάλι ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...