popeye68 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγες μέρες πρόκειται ν'αλλάξω πάροχο ISP και έχω μια απορία. Τώρα είμαι στην tellas με το router της Siemens Speed Stream 4200. Σε λίγες μέρες θα συνδεθώ στην hol και θα μου δώσουν (δωρεάν) το Netfaster IAD2. Η απορία μου είναι η εξής: Μπορώ το παλιό router, αφού βέβαια το ρυθμίσω με τις νέες ρυθμίσεις, να το βάλω σε ένα δεύτερο PC (σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού); Θα λειτουργεί με την νέα σύνδεση πλέον της hol; Όποιος ξέρει τον παρακαλώ ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ
Lucifer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αν εννοείς να έχεις 2 ρούτερ το καθένα σε άλλη πρίζα, στην ίδια γραμμή τηλεφώνου, όχι. Το ένα από τα 2 δε θα συγχρονίζει.
popeye68 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αν εννοείς να έχεις 2 ρούτερ το καθένα σε άλλη πρίζα, στην ίδια γραμμή τηλεφώνου, όχι. Το ένα από τα 2 δε θα συγχρονίζει. Ναι αυτό εννοώ. Μπορώ να έχω ένα router να λειτουργεί ασύρματα και να "δινει" στο PC που είναι στο άλλο δωμάτιο; (και φυσικά και στο PC που είναι δίπλα στο router). Τι χρειάζεται να έχει το PC για να λαμβάνει το σήμα του router; (bluetooth, κάρτα δικτύου; Δεν ξέρω)
Italos20v Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που είναι διπλα στο router θα το συνδέσεις με καλώδιο δικτύου. Για το απομακρυσμένο pc θα χρειαστείς μια ασύρματη κάρτα δικτύου. http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Cards-Adapters.htm
peri1635 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Φυσικά και μπορείς. απλά και φθηνά... Με μια κάρτα δικτύου με κεραία "πιάνεις" ασύρματα το router σου, ενναλακτικά υπάρχουν και flash wireless με 10-20 ευρώ που και πάλι κάνεις τη δουλειά σου.. Ναι αυτό εννοώ.Μπορώ να έχω ένα router να λειτουργεί ασύρματα και να "δινει" στο PC που είναι στο άλλο δωμάτιο; (και φυσικά και στο PC που είναι δίπλα στο router). Τι χρειάζεται να έχει το PC για να λαμβάνει το σήμα του router; (bluetooth, κάρτα δικτύου; Δεν ξέρω)
DDoS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε? ενα ρουτερ για καθε συνδεση παει. Μετα..... ασυρματα οπως σου λενε τα παιδια
popeye68 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ. Κατάλαβα! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 apla βαζεις το siemens πανω στο Netfaster.πχ το ενα με Ip 192.168.1.1 το αλλο με Ip 192.168.1.254 και του κλεινεις τον dhcp.και θα παιξει μια χαρα.μην ξεχασεις να κλειδωσεις το wireless
popeye68 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 apla βαζεις το siemens πανω στο Netfaster.πχ το ενα με Ip 192.168.1.1 το αλλο με Ip 192.168.1.254 και του κλεινεις τον dhcp.και θα παιξει μια χαρα.μην ξεχασεις να κλειδωσεις το wireless Άστο καλύτερα γιατί είμαι ψιλοαρχάριος και μου φαίνονται σαν κινέζικα αυτά που μου γράφεις!! Θα το συνδέσω με ένα router ασύρματα. Σ'ευχαριστώ πάντως poulinos.
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 αν βαλεις μονο το netfaster θα εισαι οκ .εγω σου ειπα τροπο το netfaster να κανει μονο το ασυρματο ενω το siemens να μπαινει net
popeye68 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 αν βαλεις μονο το netfaster θα εισαι οκ .εγω σου ειπα τροπο το netfaster να κανει μονο το ασυρματο ενω το siemens να μπαινει net OK. Κατάλαβα! Και πάλι ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.