Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire (PS3, XBOX360)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τα νευρα μου,δευτερη φορα που πιανω λαθος τυπο,και παλι απο την αρχη ολο το case,γνωριζοντας ομως τωρα τον δολοφονο,ελεος.Σιγουρα τα cases του δευτερου δισκου ειναι πολυ πιο ωραια απο του πρωτου αλλα ρε παιδια τι μαλακια ειναι αυτη που εχουν κανει.Ξεκινας παλι το case ενω γνωριζεις τον δολοφονο επειδη εκανες μια λαθος ερωτηση.

Δημοσ.

τα cases του δευτερου δισκου ειναι πολυ πιο ωραια απο του πρωτου αλλα ρε παιδια τι μαλακια ειναι αυτη που εχουν κανει.

Τι διαφορες υπαρχουν στο παιχνιδι; Ή απλα εχει πιο συμπαθητικα cases;

Δημοσ.

Τι διαφορες υπαρχουν στο παιχνιδι; Ή απλα εχει πιο συμπαθητικα cases;

Εχει πιο μεγαλα και πιο συμπαθητικα cases.Ειναι πιο δυσκολο να βριες τον δολοφονο,και πλεον συνδεται καπως η δολοφονιες μεταξυ τους.Θα το συνεχισω λιγο ακομα και θα σας πω.

Δημοσ.

Το καλο ειανι οτι πιο κατω δεν ασχολησαι μονο με φονους, αλλα και με drugs και με διαφορα αλλα.

Ουσιαστικα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου παιρνεις promoting σε διαφορετικα τμηματα,

απο μπατσος, στο δολοφονιων μετα Vice κτλ.

Προσωπικα δεν μου χει τυχει να κρινω λαθος ενοχο.

Απλα στις ερωτησεις, μπορεις να πατησεις start και να δεις log των διαλογων οποτε να ξερεις τι εχει υποθει.

Συνηθως ο ενοχος οταν λεει μαλακιες αποφευγει να κοιταει εσενα και κοιταει γυρω γυρω, τοτε λεει

στανταρ ψεμματα και διαλεγεις το lie και κοιτας αν οντως εχεις στοιχεια, αλλιως doubt.

Φυσικα δεν ειναι κανονας οτι επειδη κοιτανε αλλου παει να πει οτι λενε ψεμματα.

Πχ καποια στιγμη ανακρινεις ενα μικρο κοριτσι ε εκει απλα εχει κλασει και κοιτα οπου να ναι,

ουσιαστικα πρεπει να σκεφτεσαι με λογικη.

Το παιχνιδι στην αρχη εχει slow start για να σε βαλει στο πετσι του facial recognition, τωρα που ειμαι

και απο δραση τα παει καλα και περιπλοκα cases εχει.

Στορυ παντως δειχνει να εχει δεν ειναι χυμαριο. Το παιχνιδι ειναι καλο, απλα δε χρειαζεται να πιανομαστε

και απο το hype που πουλανε οι εταιρειες.

Δημοσ.

Το καλο ειανι οτι πιο κατω δεν ασχολησαι μονο με φονους, αλλα και με drugs και με διαφορα αλλα.

Ουσιαστικα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου παιρνεις promoting σε διαφορετικα τμηματα,

απο μπατσος, στο δολοφονιων μετα Vice κτλ.

Προσωπικα δεν μου χει τυχει να κρινω λαθος ενοχο.

Απλα στις ερωτησεις, μπορεις να πατησεις start και να δεις log των διαλογων οποτε να ξερεις τι εχει υποθει.

Συνηθως ο ενοχος οταν λεει μαλακιες αποφευγει να κοιταει εσενα και κοιταει γυρω γυρω, τοτε λεει

στανταρ ψεμματα και διαλεγεις το lie και κοιτας αν οντως εχεις στοιχεια, αλλιως doubt.

Φυσικα δεν ειναι κανονας οτι επειδη κοιτανε αλλου παει να πει οτι λενε ψεμματα.

Πχ καποια στιγμη ανακρινεις ενα μικρο κοριτσι ε εκει απλα εχει κλασει και κοιτα οπου να ναι,

ουσιαστικα πρεπει να σκεφτεσαι με λογικη.

Το παιχνιδι στην αρχη εχει slow start για να σε βαλει στο πετσι του facial recognition, τωρα που ειμαι

και απο δραση τα παει καλα και περιπλοκα cases εχει.

Στορυ παντως δειχνει να εχει δεν ειναι χυμαριο. Το παιχνιδι ειναι καλο, απλα δε χρειαζεται να πιανομαστε

και απο το hype που πουλανε οι εταιρειες.

Hollow όπως το προχωράς πες μας και άλλες εντυπώσεις. Χωρίς όμως να μας πεις spoilers για τα cases και το σενάριο του παιχνιδιού. Τα γραφικά πώς είναι γενικότερα; αν εξαιρέσεις τα facial animations που όλοι έχουμε ακούσει πως είναι κορυφαία.

Σε σχέση με το Mafia II καλύτερο ή χειρότερο;

Δημοσ.

Επειδη το Mafia το επαιξα στο PC, δεν θα ειναι αντικειμενικη η αποψη μου,

ειναι ομως παρα πολυ καλα τα γραφικα, και μεταφερει το κλιμα της εποχης πολυ

καλα.

Δημοσ.

Εμενα το παιχνιδι μου αρεσε απο την αρχη, ναι ηταν καπως μονοτονο, αλλα τωρα

εχει γινει παρα πολυ καλο, με γεματο στορυ καλοδουλεμενα cases και

αρκετη δραση.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα τι εννοεις, ναι και απο κατω εχει και ενα mini

hint του τι θα γινοταν αν ειχες κανει αλλη πορεια πραξεων.

Πλεον ειμαι 3ο DVD και εχω παρει το 4ο rank στο σωμα,

ποσοστο δε θυμαμαι αλλα ειμαι καπου στο 65%.

Μικρο το παιχνιδι δεν ειναι παντως.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα τι εννοεις, ναι και απο κατω εχει και ενα mini

hint του τι θα γινοταν αν ειχες κανει αλλη πορεια πραξεων.

Πλεον ειμαι 3ο DVD και εχω παρει το 4ο rank στο σωμα,

ποσοστο δε θυμαμαι αλλα ειμαι καπου στο 65%.

Μικρο το παιχνιδι δεν ειναι παντως.

Για αγορά το προτείνεις, μιας που έχεις φτάσει τόσο κάτω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...