Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire (PS3, XBOX360)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή με αυτό που περιγράφετε εγώ φαντάζομαι ωραία πράγματα, μπορείτε να επεκταθείτε λίγο στο τι το κάνει βαρετό; Είναι οι ανακρίσεις βαρετές/προβλέψιμες/κακογραμμένες; Είναι εύκολο το evidence gathering; Βαριέστε, γενικότερα, αυτό το στιλ έρευνας, ανεξαρτήτως ποιότητας, και θα προτιμούσατε άλλου είδους gameplay;

Και κάτι ακόμα. Μπορούν να γίνουν λάθη; Μπορείς να συλλάβεις λάθος άτομο; 'Η είναι φάση "mission failed";

Δημοσ.

Επειδή με αυτό που περιγράφετε εγώ φαντάζομαι ωραία πράγματα, μπορείτε να επεκταθείτε λίγο στο τι το κάνει βαρετό; Είναι οι ανακρίσεις βαρετές/προβλέψιμες/κακογραμμένες; Είναι εύκολο το evidence gathering; Βαριέστε, γενικότερα, αυτό το στιλ έρευνας, ανεξαρτήτως ποιότητας, και θα προτιμούσατε άλλου είδους gameplay;

Και κάτι ακόμα. Μπορούν να γίνουν λάθη; Μπορείς να συλλάβεις λάθος άτομο; 'Η είναι φάση "mission failed";

Βαρεθκηκαμε να το λεμε.Σε καθε αποστολη ειναι διαφορετικοι χαραχτηρες,διαφορατικα αντικειμενα αλλα παντα γινεται το εξεις

ξεκινας ,πας στον τοπο του εγκληματος,βρισκεις το πρωμα,βλεπεις τι εχει παθει και γυρω του υαρχουν αντικειμενα τα οποια τα μαζευεις[απλα τρεχεις γυρω στα 5 μετρα ,με το που δονησει ο μοχλος πατας Α και παινρει το στοιχειο.Μετα καποιο απο αυτα τα στοιχεια θα σε πανε σε ενα σπιτι ή σε ενα μαγαζι,οπου θα κανεις το πρωτο interogation,μαζευεις και απο εκει στοιχεια,τελικα βρισκεςι τον δολοφονο τον κυνηγας και τον συλλαμβανεις.Ιδιο route σε ολα ,απλα αλλαζει ο τοπος,χαρακτηρας και αντικειμενα,αλλα ξερεις ομως οτι θα πας με αυτον τον τροπο εκει και βαριεσαι.γνωριζεις οτι πρωτα θα πας στον τοπο του εγκληματος μετα σε ενα σπιτι οπου θα εχει το πρωτο interogation κτλ.

Μπορεις να συλλαβει καποιο λαθος ατομο ,το οποιο ειναι αν μην σου τυχει,καθως μετα πρεπει να παιξει ολη την ιστορια απο την αρχη

Δημοσ.

Μπορεις να συλλαβει καποιο λαθος ατομο ,το οποιο ειναι αν μην σου τυχει,καθως μετα πρεπει να παιξει ολη την ιστορια απο την αρχη

Το σκέφτηκαν ώρα ώστε να το εφαρμόσουν αυτό; :shock:

Δημοσ.

OK, ευχαριστώ για την επέκταση.

Αυτό που ισχύει για την περίπτωση λάθους το θεωρώ απαράδεκτο.

Θα σε ρωτούσα κι αν υπάρχει επιλογή απενεργοποίησης των δονούμενων hotspots, για πιο "hardcore" processing του τόπου, αλλά αν χειρίζονται έτσι τα λάθη άντε γεια. Κρίμα.

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ το πρωι που εβλεπα ενα live stream, πετυχα interrogation. Ο τυπος λοιπον δυο ολοκληρες φορες εβγαλε λαθος αποτελεσμα και ο διευθυντης του Cole η οπως λεγεται ο χαρακτηρας μας, ξαναεστελνε τον Cole μεσα να ξανακανει την ανακριση, και ΠΑΝΤΑ επικρατουσε ο ιδιος διαλογος,

Αρπαχτη; Ισως. Μπορει απλα να ηθελε να δοκιμασει το νεο της συστημα του motion scanning και να πουλησει μεσω αυτου.

Δε περιμενα παντως τετοια κυκλοφορια απο τη Rockstar. Αν εμπιστευομουν μια εταιρια, αυτη ηταν η Rockstar....

Δημοσ.

Εγω πριν λιγο εκανα λαθος,εστειλα λαθος τυπο στο κελι :-D :-D ,μου εβαλε τι φωνες ο αρχηγος και μετα με πηγε στο επομενο case κατευθειαν ,αφου εκανε πρωτα save.Πατησα μετα λoad κια μου ειχε ενα save του καινουργιου και ενα του παλιου,οπου εγραφε πανω του replay και το επαιζες απο την αρχη[1 ωρα παιχνιδιου γιατι μια κακη επιλογη,και παιζεις παλι το ιδιο πραγμα,ποιο ο λογος αφου ξερεις τι θα γινει και ποιος ειναι?]

Και να πω οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,απλα δεν ειναι σε καμια περιπτωση η παιχνδαρα που περιμεναμε.Ενα 7/10 απο εμενα και θα το συνεχισω να πω εντυπωσεις.

Για μενα δεν αξιζει 50 ευρω.Αν το βρειτε 30 ,παρτε το.

Δημοσ.

οκ οκ οκ το παιχνιδι ειναι εγγυηση απο πισω υπαρχει rockstar η δουλεια που εχει γινει στο lip-sync ειναι απλα τελεια απλα καθεσαι και χαζευεις εως που θα φτασει η τεχνολογια εχω μεινει αφωνος

iphone.png

Δημοσ.

Για πόσο, όμως, θα χαζεύεις την τεχνολογία; Κάποτε το αρχικό awe effect θα περάσει. Μετά τι;

Και καμία εταιρεία δεν είναι εγγύηση. Βλέπουμε/παίζουμε και κρίνουμε. Οι εγγυήσεις φέρνουν επανάπαυση και αρπαχτές.

Δημοσ.

ας μας πει η ιστορια λοιπον ποσα παιχνιδια της rockstar δεν ηταν καλα.... μαλλον ουτε ενα υπαρχουν εταιριες που βγαζουν συγκεκριμενα παιχνιδια για συγκεκριμενο κοινο μια τετοια εταιρια ειναι και η rockstar οποτε ξερεις τι θα περιμενεις... εγω προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι το παιχνιδι θα με κανει να περασω καποιες ωρες ευχαριστα και στην τελικη αυτο μετραει

iphone.png

Δημοσ.

Βασικά developer αυτού του παιχνιδιού είναι η Team Bondi και publisher η Rockstar δεν ξέρω αν αυτό παίξει ρόλο στο παιχνίδι.

Πολλοί είπατε το ίδιο αρνητικό στοιχείο για το παιχνίδι και με βάλατε τώρα σε δεύτερες σκέψεις.. unsure.gif

Δημοσ.

@emin122

Δεκτό, μπορεί να έχει καλό ιστορικό. Αυτό δε σημαίνει ότι δεχόμαστε στα τυφλά πως ό,τι βγάλει στο μέλλον θα είναι καλό. Αυτό λέω. Οτι δεν μπορώ να δεχτώ ως επιχείρημα υπέρ κανενός παιχνιδιού ότι η εταιρεία που το φτιάχνει ή εκδίδει είναι "εγγύηση".

Επιπλέον, πέρα από αυτό που λέει η Soso, το κοινό στο οποίο απευθύνεται αυτό το παιχνίδι μάλλον δεν είναι το κοινό στο οποίο απευθύνονταν τα προηγούμενα παιχνίδια της Rockstar.

Φυσικά, στην τελική μετράει αυτό που λες. Αν σου αρέσει χαίρομαι.

Πάντως, για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, χωρίς όμως να έχω παίξει το παιχνίδι...

Οι αστυνομικές έρευνες υποθέτω πως έχουν κάποιο συγκεκριμένο procedure που ακολουθείται. Δηλαδή, το μοντέλο που κάνει το παιχνίδι, όπως λέτε, επαναλαμβανόμενο, είναι ό,τι θα έκανε ένας αστυνομικός ερευνητής. Τα βήματα, εννοώ, και τη σειρά τους.

Δημοσ.

Πάντως, για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, χωρίς όμως να έχω παίξει το παιχνίδι...

Οι αστυνομικές έρευνες υποθέτω πως έχουν κάποιο συγκεκριμένο procedure που ακολουθείται. Δηλαδή, το μοντέλο που κάνει το παιχνίδι, όπως λέτε, επαναλαμβανόμενο, είναι ό,τι θα έκανε ένας αστυνομικός ερευνητής. Τα βήματα, εννοώ, και τη σειρά τους.

Αυτό που κατάλαβα πάντως ότι ενόχλησε τα παιδιά, είναι ότι δεν έχει Story το παιχνίδι και απλά τους δίνει αποστολές, στις οποίες πάντα ακολουθείς το ίδιο μοτίβο.

Δημοσ.

Αυτό που κατάλαβα πάντως ότι ενόχλησε τα παιδιά, είναι ότι δεν έχει Story το παιχνίδι και απλά τους δίνει αποστολές, στις οποίες πάντα ακολουθείς το ίδιο μοτίβο.

AAAAμπραβο ρε αρχοντα.Αυτο ακριβος,οταν λεμε το ιδιο μοτιβο,ολοιδιο,μονο τα πραγματα αλλαζουν και οι χαρακτηρες,για να τα φτασεις κανεις το ιδιο πραγμα.Εγω αν δειτε ημουν ο πρωτος που το χαρακτηρισα μετα απο ενα 2ωρο ,επικο,αλλα μετα αλλαξα βεβαιως αποψη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...