giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, με ποια λογική το συγκρίνεται με το gta το rdr; Καμία σχέση το στυλ του παιχνιδιού. Είναι σαν να γίνεται σύγκριση με το fifa. Το παιχνίδι πολύ ωραίο είναι. Και τα fps επαναλαμβανόμενα είναι αν το πάρουμε έτσι. Κλικ και kill. Μην παρασύρεται τζάμπα ο καθένας, ας το παίξει πρώτα και μετά να βγάλει γνώμη. P.s το τελευταίο πηγαίνει στον giorgos147 Οκ, οκ. Θα το δοκιμάσω και ποτέ δε ξέρεις. Ίσως για το Καλοκαίρι να είναι καλό.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά, με ποια λογική το συγκρίνεται με το gta το rdr; Καμία σχέση το στυλ του παιχνιδιού. Είναι σαν να γίνεται σύγκριση με το fifa. Το παιχνίδι πολύ ωραίο είναι. Και τα fps επαναλαμβανόμενα είναι αν το πάρουμε έτσι. Κλικ και kill. Μην παρασύρεται τζάμπα ο καθένας, ας το παίξει πρώτα και μετά να βγάλει γνώμη. P.s το τελευταίο πηγαίνει στον giorgos147 Μεχρ4ι και τα cod καλυτερο story εχουν.Το θεμα με αυτο το παινχιδι ειναι το ιδεν εχει καν στορυ,απλα περνας μικρα missions.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Βασικά... Κάθομαι και βλέπω ένα Live Stream. Είδα μισή υπόθεση μόνο που έπαιζε αυτός. Για κάποιο λόγο μου αρέσει. Έτσι είναι; Μετά σε ξενερώνει; Έχω περίεργα γούστα σε τέτοια θέματα...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Βασικά... Κάθομαι και βλέπω ένα Live Stream. Είδα μισή υπόθεση μόνο που έπαιζε αυτός. Για κάποιο λόγο μου αρέσει. Έτσι είναι; Μετά σε ξενερώνει; Έχω περίεργα γούστα σε τέτοια θέματα... Οχι απλα ολλες οι υποθεσεις λυνονται με τον ιδιο τροπο,Απο ενα σημειο και μετα καταντα ρουτινα.
Drop_Dead Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Σοβαρα ρε παιδια τοσο κακο ειναι ; Πφφ κριμα και το περινενα πως και πως :/
king2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μουφίτσα το παιχνίδι παιδιά.Σε xbox φίλου είχε λίγο frame drop στην αρχή μετά όλα οκ.Καμία σχέση με Heavy Rain και RDR.Στην αρχή λες ε καλό φαίνεται μυστήριο έχει story και έτσι.Αλλά μετά απο 1-2 .ωρες λες όπα τι γίνεται εδώ και συνέχεια κάνω τα ίδια και απλά αλλάζουν τα σημεία που πρέπει να πάω.Για αγορά δεν θα το πρότεινα με τίποτα.Καλύτερα περιμέντε το GTΑ5 που πιστεύω θα τα σπάει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μουφίτσα το παιχνίδι παιδιά.Σε xbox φίλου είχε λίγο frame drop στην αρχή μετά όλα οκ.Καμία σχέση με Heavy Rain και RDR.Στην αρχή λες ε καλό φαίνεται μυστήριο έχει story και έτσι.Αλλά μετά απο 1-2 .ωρες λες όπα τι γίνεται εδώ και συνέχεια κάνω τα ίδια και απλά αλλάζουν τα σημεία που πρέπει να πάω.Για αγορά δεν θα το πρότεινα με τίποτα.Καλύτερα περιμέντε το GTΑ5 που πιστεύω θα τα σπάει. Μα και εγω αυτο ειχα πει στην αρχη.Ελεγε οτι ειανι επικο μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου,αλλα μετα ειδα οτι εκανες συνεχεια τα ιδια πραγματα.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τελικά είναι όντως τόσο μέτριο; Άς γράψει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο και αναλυτικό για να ξέρω αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τελικά είναι όντως τόσο μέτριο; Άς γράψει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο και αναλυτικό για να ξέρω αν θα ακυρώσω την παραγγελία ή όχι. Εγώ πάντως με αυτά και αυτά, την ακύρωσα μη γίνει καμιά στραβή και δε μπορώ μετά το Dispatch... Γιατί μόνο κακά λόγια άκουσα.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πάντως μέχρι στιγμής έχει 94% στο Metacritic, και τα reviews που διαβάζω είναι πολύ θετικά. Θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμα.
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πάντως μέχρι στιγμής έχει 94% στο Metacritic, και τα reviews που διαβάζω είναι πολύ θετικά. Θα περιμένω 1-2 μέρες ακόμα. Όλα τα παιδιά εδώ όμως λένε το αντίθετο και τότε... Ποιον να πιστέψεις;
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ποιον να πιστέψεις; Προφανώς οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουν παίξει ούτε 1-2 ώρε συνολικά. Το story ειναι τεράστιο.
Vole Maulder Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τον εαυτό σου! Το μόνο μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι θα έχεις χάσει το pre-order (αν το νοικιάσεις και αποφασίσεις μετά) ή ότι μπορεί να έχεις αγοράσει ένα παιχνίδι που δε θα σου αρέσει. (Δε σε βοηθάω και πολύ, ε; ) Πάντως, κοίτα, βλέπω πολλές συγκρίσεις με GTA, λόγω εταιρείας. Προσωπικά κρατώ μικρό καλάθι όσον αφορά τους εκφραστές γνώμεων με βάση αυτή τη σύγκριση, επειδή δε φαίνονται να έχουν καμία σχέση τα δύο παιχνίδια. Και επειδή τα GTA τα βαριόμουν όλα μετά από μερικές ώρες. Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει τίποτα. Αν δεν το παίξω εγώ δε θα ξέρω αν μου αρέσει εμένα. Εχεις λόγο σημαντικό να θες να κρατήσεις το pre-order;
Merdock Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Προφανώς οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν έχουν παίξει ούτε 1-2 ώρε συνολικά. Το story ειναι τεράστιο. Το πρώτο DVD πάντως δε μου πήρε πάνω από 5-6 ώρες.Τώρα πιστεύω ότι όπου να ναι τελειώνω το δεύτερο. Ωραίο είναι αλλά είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο επειδή συνέχεια αναλαμβάνεις να εξιχνιάσεις ένα έγκλημα,πας στο τόπο του εγκλήματος,μαζεύεις στοιχεία,μετά πας από εδώ και από εκεί σε σημεία που πέρασε το θύμα ή σε γνωστούς του,κάνεις ανακρίσεις κτλ και στο τέλος συλλαμβάνεις τον εγκληματία και φτου από την αρχή. Πάντως μου φαίνεται ότι το τέλος θα ναι απρόσμενο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το πρώτο DVD πάντως δε μου πήρε πάνω από 5-6 ώρες.Τώρα πιστεύω ότι όπου να ναι τελειώνω το δεύτερο. Ωραίο είναι αλλά είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο επειδή συνέχεια αναλαμβάνεις να εξιχνιάσεις ένα έγκλημα,πας στο τόπο του εγκλήματος,μαζεύεις στοιχεία,μετά πας από εδώ και από εκεί σε σημεία που πέρασε το θύμα ή σε γνωστούς του,κάνεις ανακρίσεις κτλ και στο τέλος συλλαμβάνεις τον εγκληματία και φτου από την αρχή. Πάντως μου φαίνεται ότι το τέλος θα ναι απρόσμενο. Αυτο ακριβως.Και εγω στο δευτερο δισκακι ειμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.