Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire (PS3, XBOX360)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το αγόρασα και γω,μεταχειρισμένο, στα 40€,σε τέλεια κατάσταση,για PS3,και εχω μείνει άφωνος απο τις 3 πρώτες ώρες που έχω παίξει.φοβερή ατμοσφαιρα.

Αν δεν έκανα την βλακεία να αναβαθμίσω το PS3 σε 3.60 ,θα το είχα κατεβάσει απο τον θείο αλλά τεσπα

Δημοσ.

Θεικό παιχνίδι ασταμάτητες ώρες αλλα ειναι αρκετά μεγάλο και προτότυπο που ειναι στα πολλα +++ του :)

Δημοσ.

το τερμάτησα σήερα, με τη βοήθεια του ΥΤ φυσικά,

το μόνο του μειονέκτημα για μένα είναι ότι θέλει τρελά αγγλικά, και δεν έχει πολύ μπιστολίδι μέσα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και δώ παίδες, για Χβοχ, όποιος το τερματίσει και θέλει να το σμπρώξει, ας ρίξει ένα pm.

Δημοσ.

το τερμάτησα σήερα, με τη βοήθεια του ΥΤ φυσικά,

το μόνο του μειονέκτημα για μένα είναι ότι θέλει τρελά αγγλικά, και δεν έχει πολύ μπιστολίδι μέσα.

Πόσες μέρες σου πήρε ?

Δημοσ.

Αν πάρουμε υπόψη βέβαια τις ατάκες "χάλια γραφικά" και "ο χειροτερος τιτλος της rockstar" αλλά και το αντίστοιχο ποστ σου στο portal 2

θα παρακαλέσω αυτούς που ψάχνουνε γνώμες για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, να μη σε πάρουν στα σοβαρά..

μαλλον εσυ δεν εισαι σοβαρος.! δεν ειδα βεβαια σχολιο για το framerate που ειπα, αλλα ουτε και για το ακρως επαναλαμβανομενο gameplay.! εαν παιξεις μια αποστολη, ειναι σαν να εχεις παιξει ολο το παιχνιδι.! αλλα μαλλον εχεις φαει και εσυ στην μαπα, το τρομερο και φοβερο hype, που προηγηθηκε πολυ πριν το παιχνιδι .! η rockstar εριξε ολο το βαρος στις και καλα εκφρασεις του προσωπου, παρακανοντας το αρκετες φορες για να μας δειξει οτι τα καταφερε σε αυτον τον τομεα. απο εκει και περα ξαναλεω αφορητα επαναλαμβανομενο.!!

ισως εισαι και απο αυτους που ξημεροβραδιαζονταν παιζοντας το αλλο φοβερο και τρομερο lineage! :)

Δημοσ.

Για το frame rate θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά για το ό,τι είναι επαναλαμβανόμενο, wtf; Υπάρχει παιχνίδι που να μην είναι;

Δημοσ.

Για το frame rate θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά για το ό,τι είναι επαναλαμβανόμενο, wtf; Υπάρχει παιχνίδι που να μην είναι;

εχεις δικιο σε αυτο, αλλα δεν ξερω γιατι, το συγκεκριμενο παιχνιδι μου αφηνει, πολυ αυτην την αισθηση.!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικο, προσωπικο μου συμπερασμα.! το παιχνιδι ειναι απιστευτα βαρετο, και μακραν το χειροτερο παιχνιδι της rockstar.! οποιος λεει το αντιθετο ειναι κολλημενος, και εχει φαει πλυση εγκεφαλου.! και ισως εχει παιξει τοσα λιγα που δεν εχει και κριση.!

μας σπασανε τα νευρα τοσα χρονια για την πολυαναμενομενη μαλ...κια, και στο τελος θα πρεπει ντε και καλα να το κανουμε παιχνιδαρα.! ρε αντε σ..........!

Δημοσ.

τελικο, προσωπικο μου συμπερασμα.! το παιχνιδι ειναι απιστευτα βαρετο, και μακραν το χειροτερο παιχνιδι της rockstar.! οποιος λεει το αντιθετο ειναι κολλημενος, και εχει φαει πλυση εγκεφαλου.! και ισως εχει παιξει τοσα λιγα που δεν εχει και κριση.!

μας σπασανε τα νευρα τοσα χρονια για την πολυαναμενομενη μαλ...κια, και στο τελος θα πρεπει ντε και καλα να το κανουμε παιχνιδαρα.! ρε αντε σ..........!

αμην με αυτό το "αριστούργημα"

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παιχνίδι δεν έπρεπε να φτιαχτεί στην μηχανή του GTA. Είναι γραμμικό και ο ανοιχτός κόσμος δεν το βοηθάει καθόλου. Ήταν καλή η ιδέα όμως η τελική υλοποίηση ήταν λανθασμένη. Μπορούσαν να το κάνουν ένα κράμα από παλιά καλά adventures αυτού του είδους σε συνδιασμό με το action και φυσικά με το στυλ ανακρισης. Μέτριο παιχνίδι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...