Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire (PS3, XBOX360)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Fearwhatnow πώς σου φάνηκε; Εγώ είμαι ακόμα στην πρώτη ανάκριση.

Mια χαρα παιχνιδι ειναι.Δεν περιμενα ουτως ή αλλως καποιο αριστουργημα και διαφωνουσα εξαρχης με αυτο το hype.Αυτο που κραταω απο το παιχνιδι ειναι το lip-synch που ειναι επαναστατικο για videogame και περιμενω απο εδω και περα να χρησιμοποιηθει και σε αλλα παιχνιδια διοτι ανεβαζει παρα πολυ την ποιοτητα των τιτλων.

8/10 απο μενα.

Δημοσ.

και γω συμφωνώ το lip sync είναι καταπληκτικό.

κατά τα αλλα, καλο το game, 3 μέρες κράτησε, δε θα το έλεγα μικρό, ούτε και μεγάλο, μου θύμισε λίγο assassins creed 1 που επαναλαμβάνεται...το autosave δε "μαρεσε" καθόλου.ελπίζω να βγει δεύτερο καλύτερο και όχι τόσο προβλεπόμενο.

8/10 το δίνω k εγώ

Δημοσ.

Εγω το δοκιμασα αν και ακομα σε αρχικο σταδιο..Μου αρεσει πολυ εκτος την οδηγηση που κατα τη γνωμη μου ειναι χαλια..

Δημοσ.

εγω ειμαι στην 20η αποστολη κοντα στο τελος 22ωρες και κατι .και δεν εχω καταλαβει ακομα το θαψιμο που ειχε φαει εδω μεσα οπως οτι εχει επαναλαμβανόμενες αποστολες Λες και στης αποστολες του red redemption εκανες κατι διαφορετικο .9/10 απο μενα μεχρι τωρα με μονο μείον την οδηγηση που ειναι Για φαπες

Δημοσ.

το παιχνίδι είναι πολύ καλό. μόνο που θέλει πολύ καλά αγγλικά

Αυτό είναι σχετικό.

Εγώ με επίπεδο Lower, μια χαρά το έβγαλα. (Δε το τερμάτισα. Στο 50% είμαι. Άφησα το υπόλοιπο για μετά τις εξετάσεις.)

Δημοσ.

και εγώ με επίπεδο medium, τα αγγλικα σε δυσκολεύουν σε κάποια μικρές λεπτομέρειες...θέλη πολύ προσοχή

Δημοσ.

Εγω επιπεδο proficiency αλλα δεν διακρινω ιδιαιτερες δυσκολιες γενικα..Στα case δυσκολο να κολλησεις επειδη δεν γνωριζεις αγγλικα

Δημοσ.

Ανταλάζω Topspin3, Need For speed prostreet, Gran turismo 5, midnight Club los angeles και uncharted για το LA Noire! :)

Ανταλάζω την γιαγιά μου το μπαστούνι της και δυο απλυτα σωβρακα μου για το LA Noire!

^_^

Δημοσ.

frame rate για κλωτσες, επαναλαμβανομενο, hype μεχρις εσχατων, μετριοτατα γραφικα, προβλεψιμο μεχρι αηδιας. κατα τα αλλα πεζεται σχατικα ευχαριστα. νομιζω ο χειροτερος τιτλος της rockstar, σε σχεση παντα με τα προηγουμενα.

iphone.png

Δημοσ.

frame rate για κλωτσες, επαναλαμβανομενο, hype μεχρις εσχατων, μετριοτατα γραφικα, προβλεψιμο μεχρι αηδιας. κατα τα αλλα πεζεται σχατικα ευχαριστα. νομιζω ο χειροτερος τιτλος της rockstar, σε σχεση παντα με τα προηγουμενα.

Αν πάρουμε υπόψη βέβαια τις ατάκες "χάλια γραφικά" και "ο χειροτερος τιτλος της rockstar" αλλά και το αντίστοιχο ποστ σου στο portal 2

απαραδεκτο και βαρετο παιχνιδι. !

θα παρακαλέσω αυτούς που ψάχνουνε γνώμες για τα συγκεκριμένα παιχνίδια, να μη σε πάρουν στα σοβαρά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...