Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire (PS3, XBOX360)

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και έκανα Cancel την αγορά μου από Zavvi.com, αυτοί θεώρησαν σωστό να μου στείλουν αυτό :P

Thanks for placing your order with Zavvi.com, order number xxxxxxxxx.

Following your order for L.A. Noire (Pre-Order Exclusive) we're enclosing your Sharpshooter DLC unlock code: xxxx-xxxx-xxxx

We hope you enjoy your new game but should you have any further questions please contact us through your online account message centre and we will be happy to help you.

Many Thanks,

Zavvi.com

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω να κανω μια ερωτηση ολοι εσεις που αλλαζετε δισκακια δεν βαριεστε να κανετε αυτη τη διαδικασια χαχαχαχα ps3 rulezzz αστειευομαι προφανως ειμαι στην μεση και μαρεσει αρκετα το παιχνιδι αν και το περιμενα λιγο πιο ενδιαφερον χωρις να λεω οτι σεν αξιζει ειτε τα λεφτα ειτε τον χρονο σας :)

iphone.png

Δημοσ.

Εγώ εδώ και 2 μήνες έλεγα ότι 20 του μήνα ότι και να γίνει θα παω να το αγοράσω. Μετά όμως από αυτά που διάβασα λέω να περιμένω μερικούς μήνες και όταν η τιμή πέσει στα μισά θα κάνω τότε την κίνηση. Σας ευχαριστώ που με γλυτώσατε από έξοδα :D

Δημοσ.

Εγώ εδώ και 2 μήνες έλεγα ότι 20 του μήνα ότι και να γίνει θα παω να το αγοράσω. Μετά όμως από αυτά που διάβασα λέω να περιμένω μερικούς μήνες και όταν η τιμή πέσει στα μισά θα κάνω τότε την κίνηση. Σας ευχαριστώ που με γλυτώσατε από έξοδα :D

Καλα θα κανεις.δεν αξιζει με καμια 50 ευρω το παιχνιδι.30 σιγουρα.

Δημοσ.

Καλα θα κανεις.δεν αξιζει με καμια 50 ευρω το παιχνιδι.30 σιγουρα.

Βάλε 60 να είσαι μέσα ;)

Από Πλαίσιο μόλις το είδα :P

Δημοσ.

Ανταλάζω Topspin3, Need For speed prostreet, Gran turismo 5, midnight Club los angeles και uncharted για το LA Noire! :)

Και γιατί δε πας σε κανένα κατάστημα όπως το Seven, να τα πουλήσεις και να βγάλεις το ποσό που θέλεις για να το πάρεις; :P

Δημοσ.

μιλαμε το παιχνιδι το εχετε φαψει, σε ολα τα ελληνικα και ξενα site οι gamers λενε τα καλυτερα και εσεις το εχετε βγαλει αχρυστο

Δημοσ.

Ωραίο είναι αλλα αυτο που με ξενερωνει είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να λύσεις την υπόθεση, συμφωνα με τον τροπο που έχει επιλέξει το game. Αν ήταν σαν το heavy rain θα τα έσπαγε πραγματικά.

Δημοσ.

Ωραίο είναι αλλα αυτο που με ξενερωνει είναι ότι είσαι υποχρεωμένος να λύσεις την υπόθεση, συμφωνα με τον τροπο που έχει επιλέξει το game. Αν ήταν σαν το heavy rain θα τα έσπαγε πραγματικά.

Αν ηταν σαν το Heavy Rain θα ηθελε 2 δισκακια bluray γεματα..Στο x360 θα ηθελε καποιος βοηθο εισαγωγης-εξαγωγης dvd την ωρα που παιζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...