tiniakos Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Μπήκα να δω και τις γνώμες των άλλων και μάλλον σωστά έκρινα από τα πρώτα 10 λεπτά ότι το παιχνίδι δεν μου αρέσει. Τα γραφικά για Ιούνιο του 2011 τα βρίσκω φτωχά και το όλο στήσιμο του παιχνιδιού δε με τράβηξε. Κρίμα.Περίμενα κάτι καλύτερο.
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δηλαδή τα γραφικά είναι σε επίπεδο κατώτερου του RDR π.χ.; Από βίντεο που βλέπω, προσωπικά τα βλέπω συμπαθητικά... Αλλά είναι βίντεο. Επίσης, παιχνίδια του τύπου GTA σου αρέσουν; Επειδή τα παιδιά δεν είπαν ότι δεν είναι καλό από τα 10 λεπτά... Αλλά μετά από 2 ώρες!
hollow_83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Γενικα δε μπορω να καταλαβω καποιος πως μπορει να κρινει ενα παιχνιδι μεσα σε 10 λεπτα. Το ιδιο ακουσα και καποιον να λεει για το FFXII οτι το παιξε καμμια ωρα και το βρηκε αθλιο σε ολα. Τετοια παιχνιδια θελουν χρονο για να ξεδιπλωθουν. Εκτος αν δε καποιον δεν αρεσει το ειδος οποτε και λογικο να μη το βρισκει ενδιαφερον. Τα γραφικα μια χαρα ειναι παντως. Φυσικα δεν ειναι ανταξιο ενος PS3 exclusive, αλλα ειναι πανω απο τα περισσοτερα multi.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εμενα μου την εχει δωσει αυτη η μαλακια.Το παιζεις στο 360?Αν ναι οταν τελειωσες το case με την χρυση πεταλουδα εβγαλε achievement[για να δω μπας και δεν χρειαζεται να το ξαναπερασω].Επεισης πρεπει να βγαλεις ολες τις υποθεσεις σωστες για να περασεις στο αλλο dvd?
hollow_83 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Εμενα μου την εχει δωσει αυτη η μαλακια.Το παιζεις στο 360?Αν ναι οταν τελειωσες το case με την χρυση πεταλουδα εβγαλε achievement[για να δω μπας και δεν χρειαζεται να το ξαναπερασω].Επεισης πρεπει να βγαλεις ολες τις υποθεσεις σωστες για να περασεις στο αλλο dvd? Οχι δε μου βγαλε, δε νομιζω να εχει. Τι εννοεις σωστα ? Απαξ και σε βγαλει στην οθονη που σου δειχνει ποσα λεφτα χρεωνεσαι σε ζημιες η αποστολη τελειωσε, ουσιαστικα δε γινεται να μην τελειωσει μια αποστολη. Σε πιο σημειο εισαι ?
giorgos147 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Παιδιά, τώρα, πλέον που λέτε ότι το 2ο δισκάκι είναι καλύτερο σε περιεχόμενο, αξίζει να το αγοράσουμε; Πείτε και οι άλλοι εκτός του hollow_83 που ήδη είπε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Σαφως καλυτερο.Φαινεται οτι σιγα σιγα οδηγει σε ενα κυριο στορυ.Give me more time please,πιστευω μ,εχρι αυριο θα εχω παει στο 3 δισκακι και λογικα θα εχω βγαλει τα τελευταια μου συμπερασματα.
chill Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Είμαι περίπου στα μισά. Κακό δεν είναι αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από έναν τίτλο που έχει ως producer την R* Το investigation, δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, η δε ανάκριση έχει προκαθορισμένη έκβαση, ανεξάρτητα των επιλογών σου. Ο κόσμος δε, δεν προσφέρει το παραμικρό interaction (δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να λύνεις υποθέσεις και όχι το να ανακαλύπτω monuments ή το να οδηγήσω και τα 95 αυτοκίνητα του παχνιδιού, δεν το θεωρώ σημαντικό όταν έχω δει τόσα και τόσα σε τίτλους της R*) Προσπαθεί να γίνει ένα GTA IV / RDR, ακολουθεί την ίδια συνταγή αλλά τα συστατικά είναι μέτριας ποιότητας.
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το βρήκα για ενοικίαση. Μόλις το έβαλα. Άντε να δούμε τι λέει.
soso75 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Είμαι περίπου στα μισά. Κακό δεν είναι αλλά περίμενα πολλά περισσότερα από έναν τίτλο που έχει ως producer την R* Το investigation, δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον, η δε ανάκριση έχει προκαθορισμένη έκβαση, ανεξάρτητα των επιλογών σου. Ο κόσμος δε, δεν προσφέρει το παραμικρό interaction (δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να λύνεις υποθέσεις και όχι το να ανακαλύπτω monuments ή το να οδηγήσω και τα 95 αυτοκίνητα του παχνιδιού, δεν το θεωρώ σημαντικό όταν έχω δει τόσα και τόσα σε τίτλους της R*) Προσπαθεί να γίνει ένα GTA IV / RDR, ακολουθεί την ίδια συνταγή αλλά τα συστατικά είναι μέτριας ποιότητας. Δεν είναι producer η Rockstar είναι publisher και η Team Bondi είναι producer σε αυτό το παιχνίδι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Το βρήκα για ενοικίαση. Μόλις το έβαλα. Άντε να δούμε τι λέει. Απο που?Ποιο video club ?
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Απο που?Ποιο video club ? Δε μένω Αθήνα... Γνωστή αλυσίδα είναι πάντως. Θα μου επιτρέψεις να μη πω παραπάνω, γιατί το παιχνίδι κανονικά Ευρώπη βγαίνει αύριο απ'όσο ξέρω, αλλά το έχουν από σήμερα. Βέβαια, δεν ήρθε και κάποια ειδοποίηση στους ανθρώπους να μη το βγάλουν.
giorgos147 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τα μαγαζιά το πουλάνε σήμερα A, ok! Απλά επειδή ήξερα ότι επίσημη κυκλοφορία είναι στις 20!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.