Προς το περιεχόμενο

Best Game

oxydow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γουστα ειναι αυτα αλλα το Little Big Planet και Demon's Souls το πατανε το uncharted 2 (καλα οχι το πατανε αλλα αν ασχοληθει καποιος με αυτα μαλλον θα τα βρει καλυτερα απο το uncharted 2 αφου ξεπερασει το γραφικο πολιτισμικο πατατρακ). ;)

To demon's soul δυστυχώς δεν μπόρεσα να το παίξω ακόμα. :\ Αλλα απο όσο έχω δει ναι φαίνεται πάρα πολύ καλό.

Τώρα για το lbp. Παίζω now and then αλλα δεν με κράτησε σε καμια περίπτωση όπως το uncharted 2. Δεν είναι οτι δεν μου άρεσε.. αλλα και σαν gameplay και στο online του το u2 είναι ασύγκριτο για μένα.

Και το lbp είναι καλό φυσικά. Ιδιαίτερα για online. Αλλα δεν μπορώ να κολλήσω μαζί του... Προς το παρόν τουλάχιστον.

Το u2 μπορώ να το βάλω και να ξεχάσω να το βγάλω. (ενώ έχω ήδη πάρει το platinum)

Δημοσ.
To demon's soul δυστυχώς δεν μπόρεσα να το παίξω ακόμα. :\ Αλλα απο όσο έχω δει ναι φαίνεται πάρα πολύ καλό.

Τώρα για το lbp. Παίζω now and then αλλα δεν με κράτησε σε καμια περίπτωση όπως το uncharted 2. Δεν είναι οτι δεν μου άρεσε.. αλλα και σαν gameplay και στο online του το u2 είναι ασύγκριτο για μένα.

Και το lbp είναι καλό φυσικά. Ιδιαίτερα για online. Αλλα δεν μπορώ να κολλήσω μαζί του... Προς το παρόν τουλάχιστον.

Το u2 μπορώ να το βάλω και να ξεχάσω να το βγάλω. (ενώ έχω ήδη πάρει το platinum)

Βαζεις και το online κομματι μεσα που εγω δεν κανω. Ναι παιζει και αυτο εναν ρολο γι αυτον που του αρεσει αυτη η online ασχολια. Προσωπικα αφου το τερματισα το U2 δεν αισθανθηκα οτι ηθελα να το ξαναπαιξω. Ηταν μια απιστευτη interactive ταινια.

Για το Demon's souls θα σου πω ενα πραγμα. "Do you feel lucky punk"? Το παιχνιδι θα σε βαλει κατω και θα σε ποδοπατησει ετσι οπως θα επρεπε και με καθε σοβαρο hardcore παιχνιδι (και οχι hardcore wonnabe). Εχεις ΠΟΛΛΑ να μαθεις και ειναι εξτρα δυσκολο σε καθε στροφη και σε καθε μαχη. Το ninja gaiden μπροστα του μοιαζει με εξημερωμενο δεινοσαυρο (δεινοσαυρος ομως παρα αυτα). Το πραγματικα MUST hardcore παιχνιδι του PS3 ως τωρα (για μαζοχες θα ελεγε καποιος αλλα μην τον πιστεψεις, απλα αυτος ειναι σκραπας). Αυτο και το Disgaea 3 (για αλλους λογους ομως).

Δημοσ.

LBP περολο που δεν το αγορασε κανεις

1) zaxon

2) space invaders

3) test drive 1

4)paper boy

5)California games

6)Defender of the crown

7)Shinobi

8)Prince of persia

9)Rick dangerous

και φυσικα 10) Tetris

Αδερφε εισαι σε καλο δρομο ;)

Δημοσ.
Με βάζεις σε έξοδα να ξέρεις :P

Σε βαζω αλλα τουλαχιστον θα ξερεις οτι πηγαν για το σωστο παιχνιδι (και οχι για καμια μουφα uber hype παπαντζα). Επισης με ρωτησε ενα φιλαρακι μου χθες που το αγορασε και αυτος.

"Ρε μαλακα ποσες ωρες ειναι το game? Ποσο θα μου παρει να το τελειωσω?"

-ΛΑΘΟΣ-

Δεν ρωτας ΠΟΣΟ αλλα ΑΝ ποτε το τερματισεις και οχι γιατι ειναι πια ΤΟΣΟ μεγαλο (που ειναι μεγαλο ετσι και αλλιως αλλα αν εισαι απλα το suck το ιδιο προσωποποιημενο τοτε συγνωμη αλλα δεν φταιει το παιχνιδι γι αυτο). Πραγματικα ισως το πρωτο 3D RPG/ Dungeon crawler που βλεπω που πραγματικα ειναι στο -χερι- σου για την καταληξη/ καταντια σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...