Προς το περιεχόμενο

prepaid card

Riquelme10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξέρω οτι υπάρχουν και άλλες δημοσιεύσεις για αυτό το θέμα απλά δε βγάζω άκρη....θέλω να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα...το θέμα μου είναι από ποια τράπεζα???γιατί βλέπω οτι οι περισσότεροι προτείνουν της Κύπρου αλλά έχει κάποιες χρεώσεις που μου φαίνονται κουφές..όπως 2 ευρώ στις αναλήψεις 1 ευρώ σε κάθε φόρτιση και 5 ευρώ για να την αγοράσω...εγώ την θέλω την κάρτα για στοίχημα στο internet (που σημαίνει οτι θέλω να κάνω και αναλήψεις) αλλά και για καμιά αγορά....τι προτείνετε???????:fear:

Δημοσ.

Νομίζω στην ανάληψη κρατάει 75 λεπτά αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Γενικά πάντως πάνω κάτω νομίζω ότι όλες οι κάρτες έχουν τέτοιες χρεώσεις.

Δημοσ.
Νομίζω στην ανάληψη κρατάει 75 λεπτά αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Γενικά πάντως πάνω κάτω νομίζω ότι όλες οι κάρτες έχουν τέτοιες χρεώσεις.

ναι απο οτι βλάπω έτσι κάνουν όλες....εσύ προτείνεις Κύπρου??

Δημοσ.

Ανοιξε ενα καταθετικο λογαριασμο στην Πειραιως και βγαλε και μια χρεωστικη

Οσα λεφτα εχεις στο λογαριασμο θα μπορεις να τα χρησιμοποιεις με την καρτα

Δεν πληρωνεις τιποτα να τα βγαλεις και δεν υπαρχουν ουτε χρεωσεις, ουτε προμηθειες

Αν θελεις να βλεπεις και online ποσα χρηματα εχεις, βγαλε και Winbank εχει 5 ευρω

Δημοσ.
η κυπρου ειναι η καλυτερη ... δλδ ολοι τετοια χρησιμοποιουν ... οι χρωεσεις ειναι μικρες ... αλλα οπως και να το κανεις ... :/

με πείσατε τελικά....έβγαλα κύπρου πριν λίγο....ευχριστώ πολύ......:-D

Δημοσ.
Ανοιξε ενα καταθετικο λογαριασμο στην Πειραιως και βγαλε και μια χρεωστικη

Οσα λεφτα εχεις στο λογαριασμο θα μπορεις να τα χρησιμοποιεις με την καρτα

Δεν πληρωνεις τιποτα να τα βγαλεις και δεν υπαρχουν ουτε χρεωσεις, ουτε προμηθειες

Αν θελεις να βλεπεις και online ποσα χρηματα εχεις, βγαλε και Winbank εχει 5 ευρω

συμφωνω, το καλυτερο ειναι να ανοιξεις ενα λογαριασμο οπου η καρτα ATM θα λειτουργει και ως VISA (χρεωστικη δε μπορει να κανει υπεραναληψη καποιος αν παει κατι στραβα) και ετσι δε χρειαζεται να πληρωνεις προμηθεια καθε φορα που την φορτωνεις με χρηματα

Δημοσ.
συμφωνω, το καλυτερο ειναι να ανοιξεις ενα λογαριασμο οπου η καρτα ATM θα λειτουργει και ως VISA (χρεωστικη δε μπορει να κανει υπεραναληψη καποιος αν παει κατι στραβα) και ετσι δε χρειαζεται να πληρωνεις προμηθεια καθε φορα που την φορτωνεις με χρηματα

την σκέφτηκα και αυτήν την λύση αλλά εάν όπως λες πάει κάτι στραβά τότε θα χάσω όλα τα λεφτά που έχει ο λογαριασμός μου μέσα....

Δημοσ.

μα δε θα εχεις ολα τα χρηματα σου εκει! Θα ειναι διαφορετικος απο αυτον που θα χρησιμοποιεις κανονικα στη ζωη σου. Θα εχεις ενα μικρο ποσο, οσο απαιτειται για να μενει ενεργος ο λογαριασμος και απο εκει και περα θα βαζεις το ποσο που θελεις οπως θα το εβαζες σε μια προπληρωμενη.

Δημοσ.
μα δε θα εχεις ολα τα χρηματα σου εκει! Θα ειναι διαφορετικος απο αυτον που θα χρησιμοποιεις κανονικα στη ζωη σου. Θα εχεις ενα μικρο ποσο, οσο απαιτειται για να μενει ενεργος ο λογαριασμος και απο εκει και περα θα βαζεις το ποσο που θελεις οπως θα το εβαζες σε μια προπληρωμενη.

το θέμα είναι οτι έχω ανοίξει ήδη 2-3 λογαριασμούς....αλλά τώρα ούτως η άλλως έβγαλα την προπληρωμένη της Κύπρου....σ ευχαριστώ πολύ πάντως....:-D

Δημοσ.
το θέμα είναι οτι έχω ανοίξει ήδη 2-3 λογαριασμούς....αλλά τώρα ούτως η άλλως έβγαλα την προπληρωμένη της Κύπρου....σ ευχαριστώ πολύ πάντως....:-D

Φαντάζομαι έβγαλες αυτήν που την παίρνεις την ίδια στιγμή;;...την ανώνυμη όπως την λέμε...αυτήν δηλαδή που δεν έχει το όνομά σου πάνω στην κάρτα...

Δημοσ.
Φαντάζομαι έβγαλες αυτήν που την παίρνεις την ίδια στιγμή;;...την ανώνυμη όπως την λέμε...αυτήν δηλαδή που δεν έχει το όνομά σου πάνω στην κάρτα...

ναι δεν έχει όνομα πάνω....αλλά στοιχεία έδωσα κανονικά......παίζει κάποιο ρόλο??????:fear:

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω η καρτά αυτή είναι δεκτή από όλα τα eshops π.χ. κοτσώβολος,steam,pc1,rapidshare,paypal και σίγουρα δεν έχει επιτόκιο ?

Αν δεν φτάνουν τα χρήματα μπορώ να βαλώ από αλλό λογαριασμό ,σε πόση ώρα θα μπουν στον λογαριασμό μου.Απο ΑΤΜ κατάθεση.

Τελος μπορώ να αγοράσω κάτι που μπορεί να κάνει πιο ακριβά από τα λεφτά που έχω στην κάρτα και λειτοθργεί ως πιστωτική?

Δημοσ.
Παιδιά να ρωτήσω η καρτά αυτή είναι δεκτή από όλα τα eshops π.χ. κοτσώβολος,steam,pc1,rapidshare,paypal και σίγουρα δεν έχει επιτόκιο ?

Αν δεν φτάνουν τα χρήματα μπορώ να βαλώ από αλλό λογαριασμό ,σε πόση ώρα θα μπουν στον λογαριασμό μου.Απο ΑΤΜ κατάθεση.

Τελος μπορώ να αγοράσω κάτι που μπορεί να κάνει πιο ακριβά από τα λεφτά που έχω στην κάρτα και λειτοθργεί ως πιστωτική?

Ναι είναι δεκτή από όλα τα e-shops ως πιστωτική (κάνει την ίδια δουλειά).

Μπορείς να βάλεις όσα χρήματα θέλεις: από ταμείο διαθέσιμα την ίδια μέρα μετά τις 18:00 το απόγευμα, από ΑΤΜ 2 ημέρες.

Δεν μπορείς κανείς (ούτε εσύ) να αγοράσει κάτι ακριβότερο από το υπόποιλο της κάρτας...!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...