kchoriano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά σώστε με.Έκανα update απο custom firmware 5.50 gen-d2 σε 5.50 gen-d3 και κολλησε κάπου στο 70%.Αναγκάστικα να βγάλω την μπαταρια και τωρα δεν ανοιγει το psp.Αναβει μοναχα το πράσινο λαμπάκι αλλά η οθονη δεν ανοιγει και μετα απο λίγο σβήνει και το λαμπάκι.Πείτε μου τι να κάνω γιατί καιγομαι.Την Τριτη μπαίνω για εγχείριση χιαστών και θα ηταν οτι επρεπε για το κρεβάτι.Έχω και μπαταρια pandorra αλλα δεν ξέρω αν χρησιμέυει πλέον κάτι.
timekeeper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Χμμ... Δεν είμαι ειδικός, αλλά δοκίμασε με την Pandora και την κατάλληλη καρτούλα μας και γίνει τίποτα. Για να ετοιμάσεις την καρτούλα θα χρειαστεί να δανειστείς ένα άλλο PSP με Custom Firmware.
loukas77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε πριν ανοίξεις το psp να κρατήσεις πατημένο το R κουμπί και να ανοίξεις το psp με το κουμπί κρατημένο. Αν μπει σε recovery menu τότε φτίαχνεται σε 5 λεπτά χωρίς pandores και φασαρίες. Αν όχι πας για pandora (που δεν ξέρω από παντόρες και δεν μπορώ να βοηθήσω). Αν καταφέρεις να μπεις σε recovery menu τότε πες μου να σου πω τι να κάνεις μετά. Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
arhs2001 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια εχω το ιδιο προβλημα ι παντορες σε τιμες υπαρχουν θα δουλεψουν ή ειμαι για καινουριο :cry: :cry: :cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.