Προς το περιεχόμενο

WIN 7 στα ελληνικά

vlaxos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε αν υπαρχει καποια ρυθμιση για να βαλω τα Win 7 στα ελληνικα απο αγγλικα. αγορασα laptop hp cp cq61 333 en και δε με βολευουν τα αγγλικα. τι να κανω

Δημοσ.

Αν το laptop ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα τοτε σιγουρα απο τον πινακα ελεγχου εχει επιλογη να τα γυρισεις σε ελληνικα.

Αν κατα την εγκατασταση σε ρωτησαν ποια γλωσσα θελεις πιθανον να χρειαστει format για να τα κανεις ελληνικα.

Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχουν τα ελληνικα στο Regional and Language Options μπορεις να ριξεις πρωτα μια ματια στο windows update για ελληνικο language pack. Εφοσον δεν βρεις τιποτα απο εκει μπορεις να το κατεβασεις χειροκινητα απο εδω:

http://www.vista123.net/content/download-windows-7-mui-language-packs-official-32-bit-and-64-bit-direct-download-links (επελεξε αναλογα με την εκδοση σου 32/64bit)

και με βαση τον οδηγο απο εδω: http://www.mydigitallife.info/2009/05/28/how-to-install-or-unistall-language-packs-mui-or-lip-lpcab-in-windows-7/ εγκατεστησε το. Τα language packs αυτα ειναι official και αλλαζουν την γλωσσα στο περιβαλλον των windows και της welcome screen :)

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του πακέου γλώσσας...

Μετά την εγκατάσταση παρατήρησα οτι κάτω δεξιά που λέει την ώρα δεν έχει γίνει αλλαγή, όπως το ίδιο και στην μικροεφαρμογή ημερολόγιο...

Γιατί το κάνει αυτό?

post-93702-129063057189_thumb.png

post-93702-129063057194_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά εχω φτειαξει εναν υπολογιστή και το μόνο που μου λείπει τώρα είναι λογισμικό μήπως υπάρχουν τα windows 7 greek ελεύθερα για download αλλα νόμιμα??:-(

Δημοσ.
Παιδιά εχω φτειαξει εναν υπολογιστή και το μόνο που μου λείπει τώρα είναι λογισμικό μήπως υπάρχουν τα windows 7 greek ελεύθερα για download αλλα νόμιμα??:-(

Μονο γα καποιες ομαδες φοιτητων απο οτι ξερω για καποιες σχολες.Αλοιως ποιος θα τα αγοραζε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...