vlaxos73 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ξερετε αν υπαρχει καποια ρυθμιση για να βαλω τα Win 7 στα ελληνικα απο αγγλικα. αγορασα laptop hp cp cq61 333 en και δε με βολευουν τα αγγλικα. τι να κανω
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Αν το laptop ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα τοτε σιγουρα απο τον πινακα ελεγχου εχει επιλογη να τα γυρισεις σε ελληνικα. Αν κατα την εγκατασταση σε ρωτησαν ποια γλωσσα θελεις πιθανον να χρειαστει format για να τα κανεις ελληνικα.
Phantolino Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εαν δεν υπαρχουν τα ελληνικα στο Regional and Language Options μπορεις να ριξεις πρωτα μια ματια στο windows update για ελληνικο language pack. Εφοσον δεν βρεις τιποτα απο εκει μπορεις να το κατεβασεις χειροκινητα απο εδω: http://www.vista123.net/content/download-windows-7-mui-language-packs-official-32-bit-and-64-bit-direct-download-links (επελεξε αναλογα με την εκδοση σου 32/64bit) και με βαση τον οδηγο απο εδω: http://www.mydigitallife.info/2009/05/28/how-to-install-or-unistall-language-packs-mui-or-lip-lpcab-in-windows-7/ εγκατεστησε το. Τα language packs αυτα ειναι official και αλλαζουν την γλωσσα στο περιβαλλον των windows και της welcome screen
Captain_Morgan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Vistalizator αλλάζεις εύκολα γλώσσα σε όλα τα λειτουργικά Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Giorgos3924 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την εγκατάσταση του πακέου γλώσσας... Μετά την εγκατάσταση παρατήρησα οτι κάτω δεξιά που λέει την ώρα δεν έχει γίνει αλλαγή, όπως το ίδιο και στην μικροεφαρμογή ημερολόγιο... Γιατί το κάνει αυτό?
Giorgos3924 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Άκυρο το διόρθωσα. Έπρεπε να αλλάξεις χειροκίνητα την εμφάνιση απο αγγλικά σε ελληνικά! :-(
jimmy007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εχω φτειαξει εναν υπολογιστή και το μόνο που μου λείπει τώρα είναι λογισμικό μήπως υπάρχουν τα windows 7 greek ελεύθερα για download αλλα νόμιμα??
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά εχω φτειαξει εναν υπολογιστή και το μόνο που μου λείπει τώρα είναι λογισμικό μήπως υπάρχουν τα windows 7 greek ελεύθερα για download αλλα νόμιμα?? Μονο γα καποιες ομαδες φοιτητων απο οτι ξερω για καποιες σχολες.Αλοιως ποιος θα τα αγοραζε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.