GeoRGe_TouL Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους...Έχω φάει τον τόπο να κατεβάσω τον KMPlayer το instaler(setup) το οποίο το θέλω να το περάσω σε ένα φίλο μου ο οποίος δεν έχει Internet ακόμη(Έχει windows 7)...Όσα βρήκα και κατέβασα την στιγμή που πατάω να τα τρέξω μου βγάζουν error το οποίο λέει πως χρειάζομαι Internet για να γίνει το sestup...... Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο σχετικό link απο το οποίο μπορώ να το κατεβάσω και να το κάνω μετά setup χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο Internet?? Η έστω έχετε να μου προτείνετε κανένα άλλο πρόγραμμα που να τρέχει .avi και .srt ?? Please help:cool:
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε το alternative download από εδώ (14+MB θα πρέπει να ναι). Αλλιώς δες τον media player classic - home cinema (τον οποίο και προτείνω χωρίς να σημαίνει πως ο KM είναι κακός).
ahristos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως θέλει να συνδεθεί για να κατεβάσει το Flash Player 10 for Windows Internet Explorer που το χρειάζεται οπωσδήποτε.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Υποθέτω πως κατέβασε το default αρχείο του KM που είναι για web-based installation.
GeoRGe_TouL Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες εντάξει το βρήκα thanks antonl και όλους τους υπόλοιπους !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.