Προς το περιεχόμενο

TVGorge : δημοφιλείς ξένες σειρές στον browser

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε δημοφιλείς αμερικάνικες (και οχι μονο.. καπου ειδα top gear) σειρές στον browser σας. Δωρεάν φυσικά, και χωρις καμιά φραγή με γεωγραφικά κριτήρια (τουλάχιστον για ip Ελλάδος που εγώ δοκίμασα). δηλ. σαν το Hulu.com αλλα προσβάσιμο και εκτός us.

ελπίζω να είναι νόμιμο σαιτ, αλλα και να μην είναι.. κανένα πρόβλημα. με την προβολή που του έκαναν μερικά γνωστα blog, θα κατεβάσει ρολά πριν προλάβω να πατήσω submit :-D

(και μετά θα κλειδώσουμε το παρόν. ε, φανταστικέ μου σουπερμόντ; :-D )

TVGorge

About TVGorge.com

TVGorge.com's mission is to bring high quality streaming television shows to the masses. We accomplish this by searching and indexing TV streaming websites around the globe. Once our proprietary script has found the best source for a given TV show, it automatically compiles the information for our database.

The Result?

Access to thousands of TV episodes - all in one convenient place.

TVGorge does not store video files on our own servers - instead we only link to or embed existing video files from a variety of sources. We assure quality content by manually reviewing each video to make sure it is of high quality and functioning properly. This allows TVGorge to be versatile and scaleable while still maintaining a comfortable interface for our users.

We are still in the infant stages and we have many great new features planned for the near future. If you have any suggestions, recommendations, or bugs to report, please email us

Enjoy!

μερικές απο τις διαθέσιμες σειρές (υπουθέτω επιλεγμένα επισόδεια, τυχαία.. δεν το εχω ψάξει πολύ) :

24

30 Rock

90210

Accidentally On Purpose

According to Jim

American Dad

American Idol

Archer

Army Wives

Arrested Development

Band of Brothers

Better Off Ted

Big Love

Bones

Bored to Death

Breaking Bad

Brothers

Brothers and Sisters

Burn Notice

CSI

CSI Miami

CSI NY

Californication

Caprica

Castle

Chappelles Show

Chuck

Cold Case

Community

Cougar Town

Criminal Minds

Curb Your Enthusiasm

Da Ali G Show

Damages

Dancing With The Stars

Desperate Housewives

Dexter

Dollhouse

Eastwick

Entourage

Family Guy

FlashForward

Friday Night Lights

Friends

Fringe

Gary Unmarried

Ghost Whisperer

Glee

Gossip Girl

Greek

Greys Anatomy

Hank

Heroes

House

How I Met Your Mother

Human Target

Hung

Its Always Sunny In Philadelphia

Jersey Shore

Kyle XY

Law and Order

Law and Order CI

Law and Order SVU

Legend of the Seeker

Leverage

Lie to Me

Life UneXpected

Lost

Mad Men

Make It or Break It

Medium

Melrose Place

Men of a Certain Age

Mental

Mercy

Modern Family

Monk

NCIS

NCIS Los Angeles

Naruto

Naruto Shippuuden

Nip Tuck

Numb3rs

One Tree Hill

Outer Space Astronauts

Oz

Parks and Recreation

Prison Break

Private Practice

Psych

Rescue Me

Rome

Sanctuary

Scrubs

Smallville

So You Think You Can Dance

Sons of Anarchy

South Park

Southland

Stargate Universe

Steven Seagal Lawman

Supernatural

Survivor

The Amazing Race

The Beautiful Life

The Big Bang Theory

The Cleveland Show

The Closer

The Deep End

The Forgotten

The Good Wife

The Hills

The League

The Mentalist

The Middle

The New Adventures of Old Christine

The Office

The Simpsons

The Vampire Diaries

Three Rivers

Top Gear

Trauma

True Blood

Two and a Half Men

Ugly Betty

V

Weeds

White Collar

Ακόμα κι αν δεν ειναι φοβερή ποιότητα, και λείπουν οι ελλ.υπότιτλοι, ειναι μια καλή "βιτρίνα" για να παρεις μια γέυση απο μια νέα σειρά, πριν ξεκινησεις ψάξιμο σε άλλες, δύσβατες, γειτονιές :lol:

Δημοσ.

Πρώτη φορά που μου δουλεύει τέτοιο πράγμα χωρίς καθυστερήσεις και broken "links" και μάλιστα σε τόσο μεγάλο δείγμα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Ελπίζω μη φας κανα ban :P

Δημοσ.

To site φαίνεται αρκετά κυριλέ για να είναι πειρατικό

Από την άλλη πρέπει να έσκασε πολύ χρήμα στα studio για να επιτρέπει μέχρι και στην ψωροκώσταινα να βλέπει αμερικάνικες σειρές.

Όπως και νάχει thanks για την ενημέρωση, και όσο κρατήσει..

Δημοσ.

Πολύ καλό φαίνεται...μακάρι να μην υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία του αν και δεν το νομίζω. :P

Δημοσ.
Πολύ καλό φαίνεται...μακάρι να μην υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία του αν και δεν το νομίζω. :P

παίδες ξέρετε τι πιστεύω πως σαν λαός είμαστε πολύ καχύποπτοι και μόλις βρίσκουμε κάτι δωρεάν το ψάχνουμε από κάθε άποψη.... :cry:

βέβαια αυτό δεν αλλάζει και την δικιά μου γνώμη...πώς γίνται τόσο καιρό να είχα χάσει

ένα τόσο ενδιαφέρον σαϊτ... :-D

εύχομαι να υπάρχει μια νομιμότητα σε όλο αυτό και να μην είναι απλά μια μάταιη προσπάθεια....

πολύ καλό search φίλε μου B)

Δημοσ.

random πολύ καλή η πρόταση σου. Το hulu έχει αρκετά καλό σύστημα προστασίας από τους proxies, οπότε η πρόταση σου είναι διαμαντάκι. Είδα ότι το site στηρίζεται στο streaming του megavideo για αυτό είναι προσβάσιμο από παντού και επίσης έχει πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών. Από την άλλη έχει χρονικό περιορισμό στη δωρεάν παρακολούθηση (εννοώ το megavideo) αλλά ... (συγνώμη δε μπορώ να πω παραπάνω). random μπράβο και πάλι αλλά καλού κακού κάνε edit το κείμενο σου και βάλε το Link μέσα σε code tag.

To site φαίνεται αρκετά κυριλέ για να είναι πειρατικό

Από την άλλη πρέπει να έσκασε πολύ χρήμα στα studio για να επιτρέπει μέχρι και στην ψωροκώσταινα να βλέπει αμερικάνικες σειρές...

nausea ένα κακό design δε σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ... απόλυτα "καθαρό". Να είσαι σίγουρος ότι ο Γιωργάκης δεν έχει πληρώσει ούτε ένα δολάριο.

παίδες ξέρετε τι πιστεύω πως σαν λαός είμαστε πολύ καχύποπτοι και μόλις βρίσκουμε κάτι δωρεάν το ψάχνουμε από κάθε άποψη......
Δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν στην εποχή που ζούμε. Μου θύμισες κάποιο συγγενή μου που μου έλεγε (πριν από αρκετά χρόνια) όλο καμάρι ότι έχει βρει ένα δωρεάν τρόπο να βλέπει "ροζ" υλικό εντελώς δωρεάν ... μέχρι που του ήρθε ο πρώτος λογαριασμός του ΟΤΕ. Προς θεού, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το TVΓιώργο, απλά σου δίνω ένα παράδειγμα ότι πάντα πρέπει να ψάχνεις ...
Δημοσ.

nausea ένα κακό design δε σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ... απόλυτα "καθαρό".

Ναι οκ σύμφωνοι, μια πρώτη εντύπωση εξέφρασα :-)

Να είσαι σίγουρος ότι ο Γιωργάκης δεν έχει πληρώσει ούτε ένα δολάριο.

Ούτε ο hulu πληρώνει? Ουσιαστικά λες οτι το σαιτ είναι όντως στα όρια της παρανομίας αν καταλαβα καλά.

Δημοσ.

Σήμερα που το δοκίμασα βγάζει το παρακάτω

Important Update!

TVGorge is hard at work improving our indexing service and recompiling our database in order to serve you better.

For a short period of time (days), we will not be displaying any 3rd party videos. However, below you will find a list of external links for this episode that have been submitted by our users.

Don't worry - things will be back to normal soon and we have many great new features in store so check back soon!

Σήμερα έγινε αυτό ή έχει μέρες ξέρει κανείς;

Δημοσ.
...Ούτε ο hulu πληρώνει? ...
To hulu έχει συμφωνία με τα κανάλια και τα studio και η προβολή του είναι νομιμότατη.

---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:52 ----------

Σήμερα που το δοκίμασα βγάζει το παρακάτω

....

Σήμερα έγινε αυτό ή έχει μέρες ξέρει κανείς;

Απλά σου λεει ότι για το συγκεκριμένο επεισόδιο, το Link (για το megavideo) ΔΕΝ το έχει βάλει το tvgeorge αλλά κάποιος τρίτος. Δοκίμασε άλλη σειρά ή άλλο επεισόδιο και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Ουσιαστικά λες οτι το σαιτ είναι όντως στα όρια της παρανομίας αν καταλαβα καλά.

Εδώ μιλάω για το tvgorge οχι το hulu

To hulu έχει συμφωνία με τα κανάλια και τα studio και η προβολή του είναι νομιμότατη.

O hulu -κατα το "ο γιωργάκης"- έχει κάνει συμφωνία (υποθέτω χρηματική) με τα studio ώστε να προβάλει Αμερική τα βίντεο? Οπότε για να μπορεί να προβάλει το tvgorg και ελλάδα υπέθεσα οτι πλήρωσε παραπάνω απο το hulu. Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει το 1o quote μου. Ε?

Δημοσ.

το site δεν είναι σαν το hulu και σίγουρα είναι παράνομο

τα video είναι ανεβασμένα στο megavideo.com και άλλα παρόμοια site

Video Content

http://www.TVGorge.com'>http://www.TVGorge.com does not host, store, or distribute any of the videos listed on the site and only link to user submitted content that is freely available on the Internet. http://www.TVGorge.com is not responsible for any of the content that is linked to from the website. If you find fault with any of the content located on third party servers/sites, please contact them for resolution.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...