random Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δείτε δημοφιλείς αμερικάνικες (και οχι μονο.. καπου ειδα top gear) σειρές στον browser σας. Δωρεάν φυσικά, και χωρις καμιά φραγή με γεωγραφικά κριτήρια (τουλάχιστον για ip Ελλάδος που εγώ δοκίμασα). δηλ. σαν το Hulu.com αλλα προσβάσιμο και εκτός us. ελπίζω να είναι νόμιμο σαιτ, αλλα και να μην είναι.. κανένα πρόβλημα. με την προβολή που του έκαναν μερικά γνωστα blog, θα κατεβάσει ρολά πριν προλάβω να πατήσω submit (και μετά θα κλειδώσουμε το παρόν. ε, φανταστικέ μου σουπερμόντ; ) TVGorge About TVGorge.com TVGorge.com's mission is to bring high quality streaming television shows to the masses. We accomplish this by searching and indexing TV streaming websites around the globe. Once our proprietary script has found the best source for a given TV show, it automatically compiles the information for our database. The Result? Access to thousands of TV episodes - all in one convenient place. TVGorge does not store video files on our own servers - instead we only link to or embed existing video files from a variety of sources. We assure quality content by manually reviewing each video to make sure it is of high quality and functioning properly. This allows TVGorge to be versatile and scaleable while still maintaining a comfortable interface for our users. We are still in the infant stages and we have many great new features planned for the near future. If you have any suggestions, recommendations, or bugs to report, please email us Enjoy! μερικές απο τις διαθέσιμες σειρές (υπουθέτω επιλεγμένα επισόδεια, τυχαία.. δεν το εχω ψάξει πολύ) : 24 30 Rock 90210 Accidentally On Purpose According to Jim American Dad American Idol Archer Army Wives Arrested Development Band of Brothers Better Off Ted Big Love Bones Bored to Death Breaking Bad Brothers Brothers and Sisters Burn Notice CSI CSI Miami CSI NY Californication Caprica Castle Chappelles Show Chuck Cold Case Community Cougar Town Criminal Minds Curb Your Enthusiasm Da Ali G Show Damages Dancing With The Stars Desperate Housewives Dexter Dollhouse Eastwick Entourage Family Guy FlashForward Friday Night Lights Friends Fringe Gary Unmarried Ghost Whisperer Glee Gossip Girl Greek Greys Anatomy Hank Heroes House How I Met Your Mother Human Target Hung Its Always Sunny In Philadelphia Jersey Shore Kyle XY Law and Order Law and Order CI Law and Order SVU Legend of the Seeker Leverage Lie to Me Life UneXpected Lost Mad Men Make It or Break It Medium Melrose Place Men of a Certain Age Mental Mercy Modern Family Monk NCIS NCIS Los Angeles Naruto Naruto Shippuuden Nip Tuck Numb3rs One Tree Hill Outer Space Astronauts Oz Parks and Recreation Prison Break Private Practice Psych Rescue Me Rome Sanctuary Scrubs Smallville So You Think You Can Dance Sons of Anarchy South Park Southland Stargate Universe Steven Seagal Lawman Supernatural Survivor The Amazing Race The Beautiful Life The Big Bang Theory The Cleveland Show The Closer The Deep End The Forgotten The Good Wife The Hills The League The Mentalist The Middle The New Adventures of Old Christine The Office The Simpsons The Vampire Diaries Three Rivers Top Gear Trauma True Blood Two and a Half Men Ugly Betty V Weeds White Collar Ακόμα κι αν δεν ειναι φοβερή ποιότητα, και λείπουν οι ελλ.υπότιτλοι, ειναι μια καλή "βιτρίνα" για να παρεις μια γέυση απο μια νέα σειρά, πριν ξεκινησεις ψάξιμο σε άλλες, δύσβατες, γειτονιές
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πρώτη φορά που μου δουλεύει τέτοιο πράγμα χωρίς καθυστερήσεις και broken "links" και μάλιστα σε τόσο μεγάλο δείγμα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση Ελπίζω μη φας κανα ban
Nauseas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 To site φαίνεται αρκετά κυριλέ για να είναι πειρατικό Από την άλλη πρέπει να έσκασε πολύ χρήμα στα studio για να επιτρέπει μέχρι και στην ψωροκώσταινα να βλέπει αμερικάνικες σειρές. Όπως και νάχει thanks για την ενημέρωση, και όσο κρατήσει..
giogr4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ καλό φαίνεται...μακάρι να μην υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία του αν και δεν το νομίζω.
bthebest Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ καλό φαίνεται...μακάρι να μην υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία του αν και δεν το νομίζω. παίδες ξέρετε τι πιστεύω πως σαν λαός είμαστε πολύ καχύποπτοι και μόλις βρίσκουμε κάτι δωρεάν το ψάχνουμε από κάθε άποψη.... βέβαια αυτό δεν αλλάζει και την δικιά μου γνώμη...πώς γίνται τόσο καιρό να είχα χάσει ένα τόσο ενδιαφέρον σαϊτ... εύχομαι να υπάρχει μια νομιμότητα σε όλο αυτό και να μην είναι απλά μια μάταιη προσπάθεια.... πολύ καλό search φίλε μου
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 random πολύ καλή η πρόταση σου. Το hulu έχει αρκετά καλό σύστημα προστασίας από τους proxies, οπότε η πρόταση σου είναι διαμαντάκι. Είδα ότι το site στηρίζεται στο streaming του megavideo για αυτό είναι προσβάσιμο από παντού και επίσης έχει πολύ καλή ποιότητα υπηρεσιών. Από την άλλη έχει χρονικό περιορισμό στη δωρεάν παρακολούθηση (εννοώ το megavideo) αλλά ... (συγνώμη δε μπορώ να πω παραπάνω). random μπράβο και πάλι αλλά καλού κακού κάνε edit το κείμενο σου και βάλε το Link μέσα σε code tag. To site φαίνεται αρκετά κυριλέ για να είναι πειρατικόΑπό την άλλη πρέπει να έσκασε πολύ χρήμα στα studio για να επιτρέπει μέχρι και στην ψωροκώσταινα να βλέπει αμερικάνικες σειρές... nausea ένα κακό design δε σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ... απόλυτα "καθαρό". Να είσαι σίγουρος ότι ο Γιωργάκης δεν έχει πληρώσει ούτε ένα δολάριο. παίδες ξέρετε τι πιστεύω πως σαν λαός είμαστε πολύ καχύποπτοι και μόλις βρίσκουμε κάτι δωρεάν το ψάχνουμε από κάθε άποψη......Δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν στην εποχή που ζούμε. Μου θύμισες κάποιο συγγενή μου που μου έλεγε (πριν από αρκετά χρόνια) όλο καμάρι ότι έχει βρει ένα δωρεάν τρόπο να βλέπει "ροζ" υλικό εντελώς δωρεάν ... μέχρι που του ήρθε ο πρώτος λογαριασμός του ΟΤΕ. Προς θεού, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το TVΓιώργο, απλά σου δίνω ένα παράδειγμα ότι πάντα πρέπει να ψάχνεις ...
Nauseas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 nausea ένα κακό design δε σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ... απόλυτα "καθαρό". Ναι οκ σύμφωνοι, μια πρώτη εντύπωση εξέφρασα Να είσαι σίγουρος ότι ο Γιωργάκης δεν έχει πληρώσει ούτε ένα δολάριο. Ούτε ο hulu πληρώνει? Ουσιαστικά λες οτι το σαιτ είναι όντως στα όρια της παρανομίας αν καταλαβα καλά.
Peavy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα που το δοκίμασα βγάζει το παρακάτω Important Update! TVGorge is hard at work improving our indexing service and recompiling our database in order to serve you better. For a short period of time (days), we will not be displaying any 3rd party videos. However, below you will find a list of external links for this episode that have been submitted by our users. Don't worry - things will be back to normal soon and we have many great new features in store so check back soon! Σήμερα έγινε αυτό ή έχει μέρες ξέρει κανείς;
isay Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 ...Ούτε ο hulu πληρώνει? ... To hulu έχει συμφωνία με τα κανάλια και τα studio και η προβολή του είναι νομιμότατη. ---------- Προσθήκη στις 14:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:52 ---------- Σήμερα που το δοκίμασα βγάζει το παρακάτω.... Σήμερα έγινε αυτό ή έχει μέρες ξέρει κανείς; Απλά σου λεει ότι για το συγκεκριμένο επεισόδιο, το Link (για το megavideo) ΔΕΝ το έχει βάλει το tvgeorge αλλά κάποιος τρίτος. Δοκίμασε άλλη σειρά ή άλλο επεισόδιο και θα καταλάβεις.
Nauseas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ουσιαστικά λες οτι το σαιτ είναι όντως στα όρια της παρανομίας αν καταλαβα καλά. Εδώ μιλάω για το tvgorge οχι το hulu To hulu έχει συμφωνία με τα κανάλια και τα studio και η προβολή του είναι νομιμότατη. O hulu -κατα το "ο γιωργάκης"- έχει κάνει συμφωνία (υποθέτω χρηματική) με τα studio ώστε να προβάλει Αμερική τα βίντεο? Οπότε για να μπορεί να προβάλει το tvgorg και ελλάδα υπέθεσα οτι πλήρωσε παραπάνω απο το hulu. Σε αντίθετη περίπτωση ισχύει το 1o quote μου. Ε?
pOLoS Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 το site δεν είναι σαν το hulu και σίγουρα είναι παράνομο τα video είναι ανεβασμένα στο megavideo.com και άλλα παρόμοια site Video Content http://www.TVGorge.com'>http://www.TVGorge.com does not host, store, or distribute any of the videos listed on the site and only link to user submitted content that is freely available on the Internet. http://www.TVGorge.com is not responsible for any of the content that is linked to from the website. If you find fault with any of the content located on third party servers/sites, please contact them for resolution.
xpapias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Και τα videos δεν είναι διαθέσιμα επίσης This video has been removed due to infringement.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.