petros_samurai Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα,ενω μπορω να αφηνω κανονικα σχολια στα βιντεος δεν μπορω να βαθμολογω τα σχολια αλλων,ξερετε με τα δυο χερακια που δειχνουν αν συμφωνεις σε το σχολιο η οχι.Παταω την επιλογη,μου δειχνει πως εγινε(παει στο +1 π.χ) αλλα αν κανω ανανεωση ειναι σαν να μην το πατησα ποτε και δεν με αφηνει να το κανω ξανα λεγοντας μου πως εχω ψηφισει ηδη.Προσπαθησα και με τον εκσπλορερ και τιποτα τα ιδια,εχει κανεις καμια ιδεα???Εχω firefox. win 7x64bit!!!
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Φαντάζομαι δεν έχεις κάνει join σ αυτό ε; Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος, αν όχι...
petros_samurai Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Oxi φιλε,δεν ειναι αυτο δυστυχως.... Αλλος κανεις καμια ιδεα...???
sam sam Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 σε ολα ή σε καποιο συγκεκριμένο βιντεο; μπορει να μην αφηνει αυτος που το ανεβασε το βινεο να βαθμολογισεις... ή να εχεις κανει παρα πολλες βαθμολογιες... (αυτο δεν ξερω αν ισχυει...)
petros_samurai Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οχι σε καποια αλλα σε ολα,ο uploader δεν εχει κανει κατι τετοιο μιας και αλλοι βοθμολογουν.Και εγω μπορω,αλλα στην ανανεωση μου δειχνει πως δεν εχω ψηφισει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.