bebis4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδες διαβαζα ενα αρθρο σε ενα περιοδικο για pc το pcw αν θυμαμαι καλα οτι και οι νεοι Ι3 Ι5 Ι7 ειναι δυπυρινοι απλα με καλυτεροι θερμικη συμπεριφορα και μικροτερη καταναλωση και ελαχιστοι απο αυτους τετραπυρινοι. τοτε για ποιους λογους να τους αγορασει καποιος και να πληρωσει παραπανω?
Locke_John Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 ρε παιδες διαβαζα ενα αρθρο σε ενα περιοδικο για pc το pcw αν θυμαμαι καλαοτι και οι νεοι Ι3 Ι5 Ι7 ειναι δυπυρινοι απλα με καλυτεροι θερμικη συμπεριφορα και μικροτερη καταναλωση και ελαχιστοι απο αυτους τετραπυρινοι. τοτε για ποιους λογους να τους αγορασει καποιος και να πληρωσει παραπανω? γτ η τεχνολογια προχωραει, εξελισσεται.core2 duo ειχαμε το 2006, καλο ειναι να εξελισσόμεθα. (εγω παντως, βλεπω διαφορα με τον i5 στο DELL μου, σε σχεση με τον Τ6600 toy Toshiba παλιου. επισης διαφορα βλεπουν και benchmarks , απαιτητικα προγραμματα, ενσωματωμενο συστημα αξιολογησης αποδοσης των wind.7)
JIMBOAthens Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως, βλεπω διαφορα με τον i5 στο DELL μου, σε σχεση με τον Τ6600 toy Toshiba παλιου. Άσε τα test και την θεωρία. Στην πράξη: Mπορείς και διακρίνεις ορατή διαφορά σε απόδοση ενός Ι5 με έναν Τ6600 σε laptop? Tα υπόλοιπα specs είναι τα ίδια? Μωρέ μπράβο...
bebis4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Στην πράξη: Mπορείς και διακρίνεις ορατή διαφορά? ακριβως αυτο λεω και εγω και σκεφτομαι αν ειναι φρονιμο να μπω στη διαδικασια να αγορασω κατι με i5 πχ ή ένα αντίστοιχο core 2 duo φθηνότερα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εξαρτάται την χρήση που θέλεις να κανεις, τα λεφτά που διαθέτεις, καθώς και το υπόλοιπο σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.