nitrah Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας , Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να δω τη ώρα έγινε ανανέωση μια ιστοσελίδα ? Δηλαδή , αν σε ένα site βάλει κάποιος κάτι καινούριο να δω πότε το έβαλε ? Ο browser που έχω είναι mozilla Firefox.
3DViRuS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 αν και δεν πολυκαταλαβα τι ζητας ... αν ενοεις να δεις ποτε δημιουργηθηκε ενα αρθρο και δεν εχεις προσβααση στο site τοτε δεν μπορεις να δεις γιατι πολυ απλα ο admin μπορει να το κανει να φαινετε οτι ωρα/μερα θελει...
nitrah Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 έχω πρόσβαση στο site . Για παράδειγμα βάζει μια ανακοίνωση σε ένα site ένας moderator , πως μπορώ να δω τι ώρα μπήκε ??
3DViRuS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Για φόρουμ μιλάς ; Αν ναι τότε σε κάθε πόστ βλέπεις μέρα και ώρα όπως ακριβώς και στο insomnia... Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς ... Θες να γινείς ποιο συγκεκριμένος Sent from my iPhone using Insomnia.app
nitrah Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 στο φορουμ λέει , για site σου μιλάω.... !
3DViRuS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 στο φορουμ λέει , για site σου μιλάω.... ! Και σε σιτε με νέα συνήθως λέει ημερομηνία... Κάπως έτσι Συντάχθηκε απο τον/την admin Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2010 17:19 Ποια είναι η σελίδα ;; Sent from my iPhone using Insomnia.app
johnny21a Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ουσιαστικα θες να δεις τι ωρα/ημερομηνια ανεβηκε/αλλαξε/δημιουργηθηκε καποιο αρχειο. Αυτο δε μπορεις να το κανεις με απλη προσβαση σαν χρηστης. Χρειαζεσαι προσβαση ftp ή στο control panel του site
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.