Προς το περιεχόμενο

Πρώτο BluRay player

Teisos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ηρθε η ωρα να παρω ενα BR player, να αντικαταστησω ενα φθηνο dvd-player που εχω το οποιο δεν παιζει υποτιτλους.

Λοιπον, επειδη δεν το 'χω το θεμα γενικα, θα μου δωσετε τα φωτα σας.

Tα BRplayer παιζουν BR ( προφανως), dvd, avi και mkv και μπορουν να αποδωσουν υποτιτλους απο srt; Ή αυτο θα ηταν το ιδανικο; USB;

Το μπατζετ ειναι στα 150€, αλλα καθως δεν ξερω τι προσφερει η αγορα, ειναι σχετικο. Καντε ελευθερα τις προτασεις σας, αδιαφορωντας για το μπατζετ για να παρω μια εικονα.

Η τιβι ειναι μια KLV-V40A10E.

Δημοσ.

Γνώμη μου, τσίμπα ένα PS3 κάπου είχα διαβάσει ότι έχει πολύ καλό bluray αν γουστάρεις και κανένα παιχνιδάκι που κ που είναι ότι πρέπει.

Δημοσ.

Με budget 150€ παίρνεις PS3; :)

Σε λάθος thread δεν είσαι Teisos απλώς μάλλον οι πιο πολύ θεωρούν πως είναι αρκετά νωρίς για blu-ray.

Δημοσ.
Με budget 150€ παίρνεις PS3; :)

Καντε ελευθερα τις προτασεις σας, αδιαφορωντας για το μπατζετ για να παρω μια εικονα.

Γιαυτό και απάντησα.

Δημοσ.

Καλα ναι, το ειχα και γω στο μυαλο μου το πλει, αλλα που το βρισκω το πλει 150; Το γουρουνι το παλιο ακουγοταν αρκετα οταν ζοριζοταν και δεν κανει για πλειερ. Ή σιγα να μη ζοριζεται;

Πλας, εχω γονεις που θελουν να το χειριζονται, θα πρεπει να παρω και το εξτρα χειριστηριο.

Χμ το οτι ειναι νωρις για br δεν το'χα σκεφτει.. Γιατι το λες αυτο ομως;

Πως θα τη σκαπουλαρω ομως εγω; Να παρω ενα καλο dvd απλα; Οχι καλο, κανονικο εννοω.

Δημοσ.
Καλα ναι, το ειχα και γω στο μυαλο μου το πλει, αλλα που το βρισκω το πλει 150; Το γουρουνι το παλιο ακουγοταν αρκετα οταν ζοριζοταν και δεν κανει για πλειερ. Ή σιγα να μη ζοριζεται;

Πλας, εχω γονεις που θελουν να το χειριζονται, θα πρεπει να παρω και το εξτρα χειριστηριο.

Χμ το οτι ειναι νωρις για br δεν το'χα σκεφτει.. Γιατι το λες αυτο ομως;

Πως θα τη σκαπουλαρω ομως εγω; Να παρω ενα καλο dvd απλα; Οχι καλο, κανονικο εννοω.

Αν θες και mkv τοτε καταληγεις μαλλον στο lg 390 .Δεν κανει 150 αλλα 200 +.Δεν θυμαμαι τωρα ποια παιζουν επισης mkv αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι μαλλον η πιο προσιτη οικονομικα επιλογη.Ψαξε και εσυ βεβαια .Αν και για μενα καλυτερα να παρεις ενα απλο bd player στα 100-150 Ε και αργοτερα και ενα media player στα 100 Ε .Η πρωτα το δευτερο , αναλογα που δινεις βαρυτητα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...