Teisos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον ηρθε η ωρα να παρω ενα BR player, να αντικαταστησω ενα φθηνο dvd-player που εχω το οποιο δεν παιζει υποτιτλους. Λοιπον, επειδη δεν το 'χω το θεμα γενικα, θα μου δωσετε τα φωτα σας. Tα BRplayer παιζουν BR ( προφανως), dvd, avi και mkv και μπορουν να αποδωσουν υποτιτλους απο srt; Ή αυτο θα ηταν το ιδανικο; USB; Το μπατζετ ειναι στα 150€, αλλα καθως δεν ξερω τι προσφερει η αγορα, ειναι σχετικο. Καντε ελευθερα τις προτασεις σας, αδιαφορωντας για το μπατζετ για να παρω μια εικονα. Η τιβι ειναι μια KLV-V40A10E.
Whiteyez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Γνώμη μου, τσίμπα ένα PS3 κάπου είχα διαβάσει ότι έχει πολύ καλό bluray αν γουστάρεις και κανένα παιχνιδάκι που κ που είναι ότι πρέπει.
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Με budget 150€ παίρνεις PS3; Σε λάθος thread δεν είσαι Teisos απλώς μάλλον οι πιο πολύ θεωρούν πως είναι αρκετά νωρίς για blu-ray.
Whiteyez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Με budget 150€ παίρνεις PS3; Καντε ελευθερα τις προτασεις σας, αδιαφορωντας για το μπατζετ για να παρω μια εικονα. Γιαυτό και απάντησα.
Teisos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ναι, το ειχα και γω στο μυαλο μου το πλει, αλλα που το βρισκω το πλει 150; Το γουρουνι το παλιο ακουγοταν αρκετα οταν ζοριζοταν και δεν κανει για πλειερ. Ή σιγα να μη ζοριζεται; Πλας, εχω γονεις που θελουν να το χειριζονται, θα πρεπει να παρω και το εξτρα χειριστηριο. Χμ το οτι ειναι νωρις για br δεν το'χα σκεφτει.. Γιατι το λες αυτο ομως; Πως θα τη σκαπουλαρω ομως εγω; Να παρω ενα καλο dvd απλα; Οχι καλο, κανονικο εννοω.
bluesattack Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ναι, το ειχα και γω στο μυαλο μου το πλει, αλλα που το βρισκω το πλει 150; Το γουρουνι το παλιο ακουγοταν αρκετα οταν ζοριζοταν και δεν κανει για πλειερ. Ή σιγα να μη ζοριζεται;Πλας, εχω γονεις που θελουν να το χειριζονται, θα πρεπει να παρω και το εξτρα χειριστηριο. Χμ το οτι ειναι νωρις για br δεν το'χα σκεφτει.. Γιατι το λες αυτο ομως; Πως θα τη σκαπουλαρω ομως εγω; Να παρω ενα καλο dvd απλα; Οχι καλο, κανονικο εννοω. Αν θες και mkv τοτε καταληγεις μαλλον στο lg 390 .Δεν κανει 150 αλλα 200 +.Δεν θυμαμαι τωρα ποια παιζουν επισης mkv αλλα αν δεν κανω λαθος ειναι μαλλον η πιο προσιτη οικονομικα επιλογη.Ψαξε και εσυ βεβαια .Αν και για μενα καλυτερα να παρεις ενα απλο bd player στα 100-150 Ε και αργοτερα και ενα media player στα 100 Ε .Η πρωτα το δευτερο , αναλογα που δινεις βαρυτητα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.