Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εξυπηρετηση SONY

Duskfall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραθετω το email που εστειλα στη sony,οχι οτι θα γινει κατι βεβαια αλλα κρουω τον κωδωνα για περιπτωσεις παρομοιες με τη δικια μου...

Γεια σας,

Σας γραφω γιατι θελω να πω σε καποιον υπευθυνο για την ανικανοτητα του service στη Θεσσαλονικη καθως και την αδιαφορια του ευρωπαικου site της sony οταν τους ειχα ζητησει τα χαρακτηριστικα του mp3 μου,δηλαδη τα maximum db,Ohm κτλ.Δεν πηρα απαντηση.Το προβλημα που ειχα ηταν απο τη πρωτη στιγμη η τεραστια διαφορα εντασης σε σχεση με το προηγουμενο μου mp3 το NWZ-A816,τωρα ειμαι κατοχος του NWZ-S545.Αποφασισα λοιπον να παω την ολοκαινουργια συσκευη στο service και μου ειπαν τσεκαροντας την οτι η συσκευη ελεγχθηκε με μια αλλη που ειχαν εκει και οτι ειναι εντος προδιαγραφων.Τους ρωταω λοιπον εσεις δεν βλεπετε οτι ειναι σιγα?Με παραξενους μορφασμους για να μη μου δωσει δικιο,εδωσε ο τεχνικος την απαντηση <<ειναι εντος προδιαγραφων>>.Δηλαδη εδωσα 150 ευρω για να παρω ενα προιον χειροτερο και μου λενε οτι ειναι εντος προδιαγραφων!Αν ειναι δυνατον τετοια εξυπηρετηση.Επειτα τους λεω εγω δεν τη θελω τη συσκευη ετσι και ζητησα να γινει ελεγχος ντεσιμπελ για να δω αν τηρει τις προδιαγραφες λοιπον.Επειτα απο 5 μερες μου ερχεται μηνυμα να παω να παραλαβω τη συσκευη μου.Φυσικα εντωμεταξυ ψαχνω στο internet να βρω τις προδιαγραφες οσον αφορα ντεσιμπελ αλλα δεν υπαρχουν πουθενα.Περναω λοιπον απο το service και μου λεει ο τεχνικος...

Η συσκευη ειναι εντος προδιαγραφων,δεν εχω ντεσιμπελομετρο,στην Αθηνα εχουν μονο ελεγχθηκε με μια αλλη και ηταν το ιδιο.Δηλαδη δουλεμα κανονικο!ΠΩΣ ξερει οτι ειναι εντος προδιαγραφων αφου ουτε ο ιδιος δεν ηξερε τις προδιαγραφες!Εγω παρελαβα τη συσκευη και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με τη Sony το αναφερω γιατι ελπιζω τουλαχιστον να μη συμβει στον επομενο.

Δημοσ.
Η συσκευή πρέπει να είναι <<θύμα>> της οδηγίας για προστασία της ακοής των χρηστών!

Το σκεφτηκα και εγω αλλα εχει ξεχωριστη λειτουργια για αυτο το λεγομενο AVLS,το οποιο φυσικα ειναι απενεργοποιημενο...Σηκωνω τα χερια ψηλα η μονη λυση ειναι να μη ξαναπαρω sony κατα τα αλλα δεν γινεται τιποτα... :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...