stabill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα σε ολους και ολες. Προσφατα επεσε στα χερια μου το laptop που αναφερω στον τιτλο (χαρακτηριστικα: Intel Core 2 Duo T7300 @ 2.00 Ghz, 2GB DDR2 RAM, γραφικα Mobile Intel 965 Express Chipset Family (8 SP , Integrated Graphics) Του εκανα format, εβαλα τα Vista Ultimate 32bit, τους drivers απο το cd της εταιρειας, το "γεμισα" με ολα τα "απαραιτητα" utilities κι εκει που ημουν ετοιμος να το παραδωσω στον κατοχο του, ειπα να του περασω και 2-3 παιχνιδακια να παιζει ο πιτσιρικος του... Περασα λοιπον το Street Fighter 4, το Flatout Ultimate Carnage και το Pure. Και αρχισαν τα προβληματα!!! Το πρωτο μου εβγαλε μηνυμα Failed creating the Direct3d device. Το δευτερο Shader Model 3.0 not supported, ενω το τριτο, απλα δεν ετρεχε!!! Εννοειται οτι περασα το DirectX... Τι γινεται? Ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με laptop, δεν γνωριζω τα υποσυστηματα τους και τα "κουσουρια" τους... Πρεπει να κανω κατι που δεν ξερω, ή απλα αυτο το σαραβαλο δεν μπορει να παιξει παιχνιδια? Οχι τιποτα αλλο, να πω σε αυτον που το εχει να το πεταξει!!!:-D:-D Ευχαριστω ολους οσους μου απαντησουν!!! Σταυρος
stm00192 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ απλά η 965 της Ιντελ είναι ουσιαστικά μία αχρηστη κάρτα γραφικών.. όσο αφορά τα παιχνίδια πάντα διότι για όλα τα υπόλοιπα μια χαρά είναι!! ειδικά τόσο καινουργια παιχνίδια δεν πρόκειται να τα παίξει ποτέ των ποτών!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.