Προς το περιεχόμενο

Νεα macbook pro?

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιναι κοντα στους δυο μηνες απο την προβλεπομενη-αναμενομενη αναβαθμιση εχει σημειωθει στο παρελθον τοση καθυστερηση?

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι αν το κοιτάξεις και η αναβάθμιση του 2/08 ήταν κοντά στις 280 μέρες αλλά και παλαιότερα αυτές του 2005. Γενικά ο δείκτης του macrumors απλά μετράει το average number of days. Για να δεις πόσο έξω πέφτει πολλές φορές δες άλλα προϊόντα της apple όπως οι cinema displayes (1069 από Avg = 230) ή την ανανέωση του mac mini τον 3/09 μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο...

Όσο για τις φήμες για νέα προϊόντα αυτές ξεκινάνε 20 μέρες μετά από κάθε αναβάθμιση οπότε δεν πολύ βασίζομαι σε αυτές.

btw: τελικά καλά έκανα, αν και αναγκάστηκα, και άλλαξα macbook τα χριστούγεννα και δεν περίμενα κάποια αναβάθμιση :D

Δημοσ.

Eιμαι πραγματικα μπερδεμενος κραταω τα χρηματα απο το δεκεμβρη και ακομα να βγουν τα νεα μοντελα.Εν το μεταξι τον εφαγα το Γαιδαρο και μου εμεινε η ουρα και δεν ξερω τι να κανω ρε γσμωτο..Ν α παρω να μην παρω να περιμενω..?

Δημοσ.

Να περιμένεις φυσικά αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι μετά την ανακοίνωση θα υπάρξει + μια μικρή καθυστέρηση ακόμα λόγο Ελλάδας...

Δημοσ.

Tablet, Μάρτιος είναι κάνε υπομονή.

Το Νοέμβριο ήμουν στην ίδια κατάσταση και αγόρασα τελικά το pro μόνο και μόνο γιατί το βρήκα σε τραγικά χαμηλή τιμή. Δεν το μετάνιωσα άλλα μιλάμε για 4 μήνες πριν...

Δημοσ.

Πιστευω πως ειναι αρκετα πιθανο να βγουνε τα καινουρια mbp ειτε μεσα στο μηνα αυτο ειτε στις αρχες του αλλου.Αν δεν εχουν βγει μεχρι τοτε δυστηχως το πραμα οδευει για καλοκαιρι.

Δημοσ.

Βασικα θα το παρω απο Αμερικη με το που βγουν σε διαθεσιμοτητα.Και πολυ ποιο φθηνα και ποιο γρηγορα.Το θεμα ειναι οτι και αυτοι οι στην apple το κρατανε κυβερνητικο απορητο.Πες οτι αναμενονται καποια στιγμη νεα μοντελα ουτως ωστε να ξερει και ο κοσμος τι να κανει.Αν ηξερα οτι θα βγουν καλοκαιρι θα αγοραζα τωρα δεν θα μπορουσα να περιμενω λογο δουλειας κυριως.

Ερωτηση-Περιμενει κ αλλος κοσμος εδω τα νεα μοντελα για να αγορασει η ειμαι μονος που τραβαω το λουκι?

Δημοσ.
Βασικα θα το παρω απο Αμερικη με το που βγουν σε διαθεσιμοτητα.Και πολυ ποιο φθηνα και ποιο γρηγορα.Το θεμα ειναι οτι και αυτοι οι στην apple το κρατανε κυβερνητικο απορητο.Πες οτι αναμενονται καποια στιγμη νεα μοντελα ουτως ωστε να ξερει και ο κοσμος τι να κανει.Αν ηξερα οτι θα βγουν καλοκαιρι θα αγοραζα τωρα δεν θα μπορουσα να περιμενω λογο δουλειας κυριως.

Ερωτηση-Περιμενει κ αλλος κοσμος εδω τα νεα μοντελα για να αγορασει η ειμαι μονος που τραβαω το λουκι?

Αυτο που λες δεν το κανει η apple γιατι πολυ απλα αν ξεραμε εστω και στο περιπου ποτε θα βγουνε τα νεα μοντελα κανενας δεν θα αγοραζει τα τωρινα εκτος αν ηταν αμεση αναγκη.Και οχι δεν εισαι ο μονος που περιμενει να βγουνε τα καινουρια mbp.Εχω βαρεθει να διαβαζω στο macrumors την προβλεψη του καθενος για το ποτε θα βγουν και τελικα καθε τριτη να μην ανακοινωνεται τπτ.Οποτε απλα λιγο ακομα υπομονη.

Δημοσ.

Νομίζω η Apple δεν λέει ποτέ τίποτα για να πουλάει μέχρι τελευταία στιγμή λογικά.

Εγώ πάντως που ήθελα ένα macbook pro το πήρα πριν 2 εβδομάδες περίπου γιατί είχα βαρεθεί την αναμονή.

Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι πως οι επεξεργαστές Intel® Core™ i5-520M και Intel® Core™ i7-620M που αναμένεται να τοποθετηθούν

στα νέα macbook pro έχουν και οι δύο κατανάλωση 35W σε αντίθεση με τους τωρινούς Intel Core 2 Duo που έχουν 25W.

Αυτό δεν θα μειώσει αισθητά την αυτονομία του laptop?

Δημοσ.
Νομίζω η Apple δεν λέει ποτέ τίποτα για να πουλάει μέχρι τελευταία στιγμή λογικά.

Εγώ πάντως που ήθελα ένα macbook pro το πήρα πριν 2 εβδομάδες περίπου γιατί είχα βαρεθεί την αναμονή.

Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι πως οι επεξεργαστές Intel® Core™ i5-520M και Intel® Core™ i7-620M που αναμένεται να τοποθετηθούν

στα νέα macbook pro έχουν και οι δύο κατανάλωση 35W σε αντίθεση με τους τωρινούς Intel Core 2 Duo που έχουν 25W.

Αυτό δεν θα μειώσει αισθητά την αυτονομία του laptop?

Στα 35w ειναι μεσα και η καταναλωση της intel καρτας γραφικων που εχει πανω του ο καινουριος επεξεργαστης(λιγο πιο αργη απο την nVidia 9400 που ειναι πανω στην motherboard στους προηγουμενοςυ επεξεργαστες) και ο integrated memory controller.

Στους προηγουμενης γενιας intel core 2 duo αυτα τα χαρακτηριστικα(memory controller και απλη καρτα γραφικων) ηταν ενσωματωμενα στην motherboard , οποτε δεν υπολογιζονταν στην καταναλωση του επεξεργαστη, για αυτο και ειχε μονο 25w.

Δηλαδη ο επεξεργαστης καταναλωνε λιγοτερο, αλλα η motherboard περισσοτερο, μιας και στην καινουρια γενια η mobo δεν θα εχει την καταναλωση της απληας καρτας γραφικων και του memory controller.

Με λιγα λογια, μην περιμενουμε μειωση αυτονομιας, αλλα ισως και οριακη αυξηση. (χωρια την μεγαλη αυξηση των επιδοσεων)

Τελος, αν οι καινουριοι επεξεργαστες συνδυαστουν με nVidia καρτα γραφικων(ξεχωρα της ενσωματωμενης intel), τοτε μπορουμε να δουμε και αυτοματη εναλλαγη μεταξυ των 2 καρτων γραφικων μεσω της τεχνολογιας nVidia optimus, οπως ηδη γινεται στα windows.

http://www.macrumors.com/2010/02/19/apple-planning-smoother-transitions-between-graphics-processors-in-upcoming-macbook-pros/

Ετσι οχι μονο δεν θα χρειαζεται να γινεται logout για να αλλαξουμε καρτα γραφικων (πχ να παμε στην δυνατη για να παιξουμε ενα παιχνιδι ή καποια εφαρμογη video κλπ), αλλα θα γινεται αυτοματα απο το μηχανημα χωρις καν να πρεπει να ασχοληθει ο χρηστης..

Δημοσ.

Τότε αν θα υπάρξει και διατήρηση των τιμών, το μόνο κριτήριο για αναμονή είναι η υπομονή του καθενός και οι άμεσες ανάγκες του.

Δημοσ.

Ωραιες οι προβλεψεις οσον αφορα τον επεξργαστη-μνημες-μητρικη-Υπαρχει περιπτωσει ομως να δουμε?firewire3200 ? usb 3 ? blueray ? ανανεωμενη εμφανιση ? ssd ?

Ποιες οι προβλεψεις σας γι'αυτα?H θα ειναι τα ιδια με τα τωρινα μοντελα με διαφορετικο επεξεργαστη?

Επισης εφοσον εχουν βγει οι intel mobile quad γιατι κανει δεν μιλαει γι'αυτους ?

Στο πισω μερος του μυαλου μου νομιζω οτι θα απογοητευτει κοσμος με τις νεες σειρες....Οπως με το ipad..

Δημοσ.
Ωραιες οι προβλεψεις οσον αφορα τον επεξργαστη-μνημες-μητρικη-Υπαρχει περιπτωσει ομως να δουμε?firewire3200 ? usb 3 ? blueray ? ανανεωμενη εμφανιση ? ssd ?

Ποιες οι προβλεψεις σας γι'αυτα?H θα ειναι τα ιδια με τα τωρινα μοντελα με διαφορετικο επεξεργαστη?

Επισης εφοσον εχουν βγει οι intel mobile quad γιατι κανει δεν μιλαει γι'αυτους ?

Στο πισω μερος του μυαλου μου νομιζω οτι θα απογοητευτει κοσμος με τις νεες σειρες....Οπως με το ipad..

Firewire 3200 -> Όχι

Usb 3 -> Όχι

Blu-Ray -> Όχι

Ανανεωμένη εμφάνιση -> Όχι

Ssd -> Μόνο από επιλογή

Αν απογοητευτεί ο κόσμος τότε πολύ απλά έχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες .. Εγώ περιμένω τα πιο πάνω .. Νομίζω οτι αυτά άλλωστε είναι και τα πιο λογικά ...

Δημοσ.

Ενα usb3 δεν θα με χαλαγε , οταν ηδη εχουν αρχισει να μπαινουν σε αρκετα λαπτοπ.. Αλλα δεν την κοβω την apple να κανει το βημα.

Δημοσ.

Aυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η εταιρια τραβαει το δρομο της χωρις να την νοιαζει τι κανουν οι αλλοι

η ποσο η τενολογια εχει προχωρησει...Η apple ειναι παντα πισω σε hardware και παντα μπροστα σε software το θεμα ειναι οτι ουτε την ενδιαφερει τι θελει ο κοσμος..Οτι γουσταρει κυκλοφορει και πουλαει..Τωρα αν βγαλει το ιδιο πραγμα με αλλο dual core cpu τι να πω θα ξενερωσει κοσμος αλλα

στα τετοια τους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...