tr3quart1sta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ο σκοπος ενος macworld expo δεν ειναι για να ανακοινωθουν νεα προιοντα??
Whiteyez Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ο σκοπος ενος macworld expo δεν ειναι για να ανακοινωθουν νεα προιοντα?? Η apple δεν συμμετέχει πλέον στο macworld expo.
NiCk_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά ψιλοχάρηκα εγώ γιατί θέλω ένα κανονικό event, να δουμε και κανένα redesign. Νωρίς δεν είναι για redesign ??? Αρχές 2001 - Titanium Powerbook G4 Αρχές 2003 - Aluminum Powerbook G4 Αρχές 2006 - Macbook Pro Τέλη 2008 - Unibdoy Macbook Pro Με βάση αυτά, νομίζω ότι τα unibodies θα βγάλουν και το 2010 ... Τουλάχιστον το ελπίζω, γιατί μέσα στο 2011 λέω να πάρω νέο laptop, και θέλω να συμπίπτει το redesign με την αγορά μου
Steven Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ βασικά ενδιαφέρομαι για το Air το οποίο δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά από τότε που βγήκε, οπότε ήλπιζα να βγεί κάτι τελείος καινούριο. Είτε για να το πάρω αμέσως ή αν άντεχα να περιμένω κανά 5αμηνο να βγει η επόμενη έκδοση να διορθώσουν πιθανά λάθη κλπ... Αναμένουμε.. Επίσης ο Steve είπε σε μια συνέντευξη, οτι "The things we have planned for 2010 are gonna bring the mac to the next level". Κάπως έτσι τέλος πάντων το είπε.. Αν δε θέλει να βγει ψεύτης δεν νομίζω πως μπορεί να τηρήσει την υπόσχεσή του με καινούριους επεξεργαστές και μόνο...
iced Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια μην αρχίζουμε παλι αυτες τις τραγικες κουβέντες οι οποιες ειναι ανακοινωνσεις των πιο τρελων προσδοκιών του καθενα.. Ειχα πει και στο ipad οτι θελω iMac 30" με χαρακτηριστικα MacPro. Επειδη ειμαι εγω τρελος πρεπει να το περιμενω την επομενη φορα?
xfighter46 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 δηλαδη ρε παιδια οι επομενες ανανεωσεις προβλεπονται καλοκαιρι παλι?
apostolisd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια μην αρχίζουμε παλι αυτες τις τραγικες κουβέντες οι οποιες ειναι ανακοινωνσεις των πιο τρελων προσδοκιών του καθενα.. Ειχα πει και στο ipad οτι θελω iMac 30" με χαρακτηριστικα MacPro. Επειδη ειμαι εγω τρελος πρεπει να το περιμενω την επομενη φορα? Και τιμή mac mini??
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 προσωπικά θα περιμένω τα νέα μοντέλα για να πάρω τον νέο μου macbook pro
Tablet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Προσωπικά αναμενω οτι με την κυκλοφορια του ipad θα σκασουν και τα νεα μοντελα mc , mcp δεν εξηγείται αλλιως η τοση καθυστερηση
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Διάβασα τις προάλλες ένα άρθρο που εξηγούσε πολύ καλά τον πιθανό λόγο καθυστέρησης. Δε θυμάμαι που, κάνω όμως την περίληψη: Στις τελευταίες 2-3 γενιές υπολογιστών της, η Apple χρησιμοποιεί chipset της nVidia. Αυτό το κάνει κυρίως γιατί έτσι μπορεί στα φθηνότερα μοντέλα να χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών nVidia 9400 που βρίσκεται ενσωματωμένη στα chipset αυτά. Δεν είναι βέβαια η καλύτερη κάρτα του κόσμου αλλά είναι κλάσεις ανώτερη από τα προηγούμενα μοντέλα με intel chipset με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως η nVidia με την intel βρίσκονται σε διαμάχη τον τελευταίο καιρό και η intel έχει ανακαλέσει την άδεια της nVidia να φτιάχνει chipset για νέους επεξεργαστές intel (πχ Core i7). Έτσι, για να βάλει νέους επεξεργαστές στους υπολογιστές της, η Apple πρέπει να επανασχεδιάσει τις motherboard τους για να χρησιμοποιήσει intel chipset. Το πρώτο βήμα το έκανε με τους iMac 27", είδαμε όμως πως αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που μόλις τώρα φαίνεται να λύνονται και να ξεκινάει κανονικά η διάθεση τους. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν η μετάβαση αυτή να είναι η αιτία της καθυστέρησης και για την κυκλοφορία νέων MacBook Pro με Core i5 & i7.
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 αμα ρε Apple ολο διαμαχες κανεις (google, intel, htc, nokia, etc...) και βλεπεις τα αποτελεσματα ... κανε και λιγο πισω ... σκεψου και λιγο τους πελατες σου...
hasodikis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 αμα ρε Apple ολο διαμαχες κανεις (google, intel, htc, nokia, etc...) και βλεπεις τα αποτελεσματα ... κανε και λιγο πισω ... σκεψου και λιγο τους πελατες σου... Η αναφορά σου είναι τελείως αβάσιμη σε σχέση με το προηγούμενο πόστ. Η διαμάχη είναι μεταξύ της intell και της nvidia και όχι της apple με κάποιον από τους δύο. Υπάρχει εδώ και χρόνια και έχει οδηγήσει την nvidia στο απίστευτο σημείο να μην της επιτρέπεται να παράγει μητρικές για i-core cpus. Η Apple θέλοντας να χρησιμοποιήσει της on board gpu της nvidia με τις καινούργιες cpu της ιντελ τι θα μπορούσε διαφορετικό να κάνει? Εκτός αν προτιμάς τις άθλιες an board gpus της ιντελ? Τι......? όχι? Μή πετάμε λοιπόν ότι μας κατέβει. Είναι άλλο θέμα το γιατί δεν επιλέχθηκε Onborad gpu της ΑΤΙ, αλλά και αυτό θα οδηγούσε σε ολικό επανασχεδιασμό της μητρικής.
Tablet Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Πιστυω επισης πως ειναι η μονη φορα που υπαρχει τετοια καθυστερηση δε νομιζετε?
Loser Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Πιστυω επισης πως ειναι η μονη φορα που υπαρχει τετοια καθυστερηση δε νομιζετε? όχι και τόσο κοιτά τα graphs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.