triggerman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εχει κανεις ιδεα αν θα γινουν αμεσα αναβαθμισεις στα macbook pro?Και αν ναι σε ποσο καιρο.Ηδη εχει αργησει παρα πολυ να τα αναβαθμισει αυτα τα μοντελα η apple ,συμφωνα παντα με το buyers guide του macrumors.
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εχει κανεις ιδεα αν θα γινουν αμεσα αναβαθμισεις στα macbook pro?Και αν ναι σε ποσο καιρο.Ηδη εχει αργησει παρα πολυ να τα αναβαθμισει αυτα τα μοντελα η apple ,συμφωνα παντα με το buyers guide του macrumors. +1 και γω το ιδιο περιμενο...:cry:
Tablet Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω ρε γαμωτο ειμαι μια να παρω μια να περιμενω βρεθηκα στο τσακ πολλες φορες το τελευταιο καιρο να παραγγειλω αλλα κρατηθηκα..... Αλλα θα περιμενω τελικα.Γιατι το τελευταιο που θελω ειναι να αγορασω τωρα και να βγει σε κανα μηνα η νες σειρα και να ψαχνομαι...Οποτε υπομονη τουλαχιστον σε οσους δεν εχουν αραδες να ξοδευουν...Ειναι κοντα δινω μεχρι αρχες απριλιου να βγει η νεα σειρα....
triggerman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω ρε γαμωτο ειμαι μια να παρω μια να περιμενω βρεθηκα στο τσακ πολλες φορες το τελευταιο καιρο να παραγγειλω αλλα κρατηθηκα.....Αλλα θα περιμενω τελικα.Γιατι το τελευταιο που θελω ειναι να αγορασω τωρα και να βγει σε κανα μηνα η νες σειρα και να ψαχνομαι...Οποτε υπομονη τουλαχιστον σε οσους δεν εχουν αραδες να ξοδευουν...Ειναι κοντα δινω μεχρι αρχες απριλιου να βγει η νεα σειρα.... Και πολυ δινεις!!Εγω δινω μεχρι αρχες μαρτιου.Εχει αργησει πολυ η apple αλλα αυτο μπορει να οφειλεται και σε καθυστερηση της intel για νεα chipset.Ο καιρος θα δειξει.
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 κατι ασχετο ... διαβαζω σε καποια sites για mac να αναφερονται σε mbp 5,1 6,1 κτλ.. μπορει να εξηγησει καποιος τι σημαινουν αυτα τα νουμερα...???
Costis321 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω περιμενω να βγουν τα καινουρια γιατι θα παρω τον Ιουνιο με το που τελειωσω με το σχολειο.. Ελπιζω βεβαια να μην το χ@σουν με την τιμη κ να κανει οσο και το τωρινο περιπου..
Whiteyez Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ελπιζω βεβαια να μην το χ@σουν με την τιμη κ να κανει οσο και το τωρινο περιπου.. Γιατί φτηνότερο θα σε χαλούσε;
Merdock Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Και εγω περιμενω να βγουν τα καινουρια γιατι θα παρω τον Ιουνιο με το που τελειωσω με το σχολειο.. Ελπιζω βεβαια να μην το χ@σουν με την τιμη κ να κανει οσο και το τωρινο περιπου.. Λογικά οι τιμές ή οι ίδιες θα ναι ή λίγο χαμηλότερες.Δε νομίζω να τα ακριβύνουν γιατί θα πέσει κράξιμο
Costis321 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το πιστευω. Αλλα εδω που τα λεμε , τι καινουριο μπορει να κανουν? Εμφανησιακα το ιδιο αλλα απο δυνατοτητες τι νεο θα εχει?
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 εχω διαβασει φημες για usb 3.0 , firewire 3200 , blueray , quad core....
Tablet Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Καλα με την συγκεκριμενη οικονομικη κατασταση δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβασουν τιμες..Να ρωτησω ομωες κατι οι φημες λενε για κατι cpu i3 και i5 που ειναι βεβαια στα 32nm αλλα ρε παιδια μιλαμε για 3-4mb cache τι κουτσουρεμα θα ειναι αυτο?Δηλαδη Ok γλιτωνουμε σε θερμοκρασια και καταναλωση και αυτονομια επεξεργαστικα ομως και απο θεμα ταχυτητας που κερδιζουμε εφοσον ακομα quad δεν ακουγεται οτι θα ειναι ... Triggerman μακαρι να εχεις δικιο.... ---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ---------- εχω διαβασει φημες για usb 3.0 , firewire 3200 , blueray , quad core.... Καλα μιλαμε για τελεια φαση αν ίσχυε κατι τετοιο
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 δεν εννοουσα ολα μαζι :lol: κατι απαυτα θα μπει δεν μπορει....
ixthy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Το πιστευω. Αλλα εδω που τα λεμε , τι καινουριο μπορει να κανουν? Εμφανησιακα το ιδιο αλλα απο δυνατοτητες τι νεο θα εχει? Έλα ντε! Πώς να κάνεις το τέλειο τελειότερο; Χμμ ίσως αν έβαζαν κάνα HDMI θα ήταν καλύτερο από το τέλειο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.