Προς το περιεχόμενο

Virtual DJ Προβλημα σε Broadcast

demis1991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπαθω να κανω broadcast σε ενα site κατευθιαν απο τον Η/Υ μου με το Virtual DJ.

το VirtualDJ μου δινει τα εξής στοιχεια για broadcast: http://188.4.213.46:8000/VirtualDJ.mp3.

Επειδη δεν παιζει βαζω στο router

Game or Application Definition (VirtualDJDemis)

Protocol Port Range Translate To ... Trigger Protocol Trigger Port

UDP 8000 - 8000 8000 - 8000 UDP 8000

asdhv.jpg

αλλα παλι δεν παιζει τιποτα..

Δημοσ.

εκανα οτι μου ειπες αλλα τιποτα.. κατεβασα επησεις το PFConfing για να δοκιμασω αλλα ουτε απο κει καταφερα κατι..

τα ξανα εκανα απ την αρχη να τα δεις και να μου πεις :)

86239228.jpg

επησεις στο winamp οταν βαζω το url να παιξει λεει connecting.. και μετα απο λιγο βγαζει timed out

Δημοσ.
προσπαθω να κανω broadcast σε ενα site κατευθιαν απο τον Η/Υ μου με το Virtual DJ.

Broadcast σε ένα site; Εννοείς σε έναν streaming server, που θα αναλάβει αυτός στη συνέχεια να μεταδώσει το stream σε όσους clients το ζητήσουν; Αν ναι, τότε δεν χρειάζεται καν port forwarding και κάπου αλλού είναι το πρόβλημά σου. Ανοιχτές πόρτες και το συνακόλουθο forwarding στον router χρειάζονται μόνο όταν εσύ ο ίδιος παίζεις το ρόλο του server και περιμένεις incoming connections από τους «πελάτες».

Εν ολίγοις: Δες το πρώτο screenshot σε αυτό το thread στο forum του Virtual DJ. Εκεί έχεις επιλέξει "Broadcast from my own computer" ή "Broadcast to a radio server"; Αν το 2ο, τότε ισχύουν όσα έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.

το ελυσα το θεμα οκ :)

τελικα τα port και ολα τα συναφη τα ειχα κανει σωστα..

αυτο που εφταιγε ηταν το καταραμενο router της forthnet: Thomson TG585 v7

μολις εβαλα το linksys που ειχα δουλεψε κατευθιαν..

με το οποιο linksys ειχα ενα μεγαλο προβλημα πιο παλια, παλι εξετιας του thomson..

οταν ειχα ακριβως διπλα του το thomson δεν συνχρονιζοταν με τη γραμμη...

Συμπερασμα= οσοι εχετε Thomson πεταξτε τα! (μονο προβληματα προκαλουν)

Δημοσ.
το ελυσα το θεμα οκ :)

τελικα τα port και ολα τα συναφη τα ειχα κανει σωστα..

αυτο που εφταιγε ηταν το καταραμενο router της forthnet: Thomson TG585 v7

μολις εβαλα το linksys που ειχα δουλεψε κατευθιαν..

με το οποιο linksys ειχα ενα μεγαλο προβλημα πιο παλια, παλι εξετιας του thomson..

οταν ειχα ακριβως διπλα του το thomson δεν συνχρονιζοταν με τη γραμμη...

Συμπερασμα= οσοι εχετε Thomson πεταξτε τα! (μονο προβληματα προκαλουν)

το ρουτερ δεν ειναι καταραμενο ειναι απο τα παρα πολυ σταθερα .οτι εχει δυσκολο μενου και δνε κανει αυτο που θες οσο ευκολα το θες δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα.απλα αυτοι που το φτιαχνουν γουσταρουν πολυ την κονσολα για αυτο και εχει ενα τεραστιο telnet και μικρο μενου απο web.με την ιδια λογικη σου τοτε το cisco ειναι για πεταμα επειδη ειναι δυσκολο.ας προσεχουμε τι λεμε.οκ ωραια τα linksys και γρηγορα αλλα σε χαλια γραμμες δεν τα πανε καλα.και το Linksys Ουτε telnet δεν εχει .ειναι για παιδακια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...