micraSport Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω να είναι οτιδήποτε σκουπίδι γιατι εμφανίζεται και στις 2 εγκαταστασεις.Τα ξήλωσα όλα και κανω εγκατασταση στο p4 τα win7 x86.Απλά δεν μπορώ να καταλάβω ενώ δούλευε σωστά 24/7 σαν lineage server τώρα μου κάνει τσαλίμια...Το μόνο που δεν είχε πριν ήταν η κάρτα γραφικών, αλλά και τώρα χωρίς την κάρτα κάνει τα ίδια...Μέχρι και bios downgrade εκανα και έβαλα αυτο που είχα πριν αλλα κάνει τα ίδια.Θερμοκρασίες ειναι οκ, η cpu idle 37-41, gpu 40-42 και full load cpu 50-52 max το ιδιο και η καρτα.Το κουτι είναι chieftec ba full tower με καλό air flow...τι να πω...εδω και μια εβδομαδα προσπαθώ να βγάλω ακρη αλλα τπτ... ---------- Προσθήκη στις 11:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:35 ---------- Το πρόβλημα είναι άμεσο ή εμφανίζετε μετά από 3-5 λεπτά? Μόλις ανοίξω καποιο game στις πρώτες 3 κινήσεις μου ρίχνει τα fps ακόμα και στο 0,26 δλδ σέρνεται...πατάω esc και ξαναγυρίζω στο game παίζω και στο 1 λεπτό το κάνει...το θέμα είναι οτι την ώρα που κολλάει η cpu χτυπάει από 85% μέχρι 100% load...και ξαναπέφτει...
antonl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Τρέχα το process explorer, ενεργοποίησε το cpu history (view->select columns->process performance->cpu history) και άνοιξε πάλι το serious sam. Όταν εμφανιστεί το fps drop κάνε minimize το παιχνίδι, αν γίνεται, και δες τι ζορίζει τον επεξεργαστή. Δηλ. πριν εμφανιστεί αυτή η πτώση στις επιδόσεις το cpu usage είναι αρκετά χαμηλότερο ε;
micraSport Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν άλλαξα μητρικη και επεξεργαστη εβαλα και το παιχνίδι και παιζει μια χαρα...βέβαια οχι 70 fps αλλα γυρω στα 40 ειναι καλα...θα το πιασω απο εβδομαδα παλι μηπως και βγάλω ακρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.