Προς το περιεχόμενο

Laptop απο multirama

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδή θα έπρεπε να έχει δύο αυτοκόλλητα; αυτό που έβγαλες φωτό μου φαίνεται original (υδατογράφημα κ.λπ.).

δεν το γυρνάτε ρε παιδιά σε mac os? :-)

Τελικά στα Multirama μίλησες με κάποιον άλλον πέρα από τον τεχνικό;

Μιλησα με τον υπευθυνο πωλησεων στα κεντρικα του εδωσα ονομα και τηλ της υπαλληλου της MS hellas και μου ειπε θα επικοινωνησει μαζι της και θα με παρει τηλ.

Τι κουφό είναι αυτό πάλι?

Γιάννη προχώρα το, μη τους αφήσεις.

Εννοειται αν και βλεπω πολυ χλιαρο το ενδιαφερον της MS Ηellas και αυτο μου βαζει ψυλους στα αυτια . Δεν επρεπε να παρουν τα multirama και να με καλεσουν αυτοι ?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι είναι φορητά που έπρεπε να πάνε στο "Δες το ψηφιακά" ίσως; Που το λειτουργικό είναι για ακαδημαϊκή χρήση;

Αν ναι δεν έπρεπε να τα διαθέσουν για "απλούς" πελάτες. Για προχώρα σε μια καταγγελία.

Δημοσ.

Τα φορητα του "Δες την Ψηφιακα" εχουν κανονικα windows γιατι δεν ειχαν καποιο ειδικο λογισμικο ή κατι τετοιο μεσα.Δεν ειναι οπως ηταν τα netbook για τα παιδια του Γυμνασιου που ειχαν καποιες εταιριες academic εκδοσεις.

ΥΓ)100000%.

Δημοσ.

Εχω μιλησει σημερα με Multirama και μου ειπε ο υπαλληλος οτι περιμενει απαντηση απο τον product manager για το τι θα γινει....Πολυ manager εχει πεσει.:devil:

Μηπως το troktiko ειναι λυση ?

Δημοσ.

Α, από αυτούς που όταν τους ζητάς στο τηλέφωνο απουσιάζουν συνεχώς ε;

Πω πω δουλειά που έχουν οι κακόμοιροι......

Ελπίζω να μη περιμένεις πολύ. Όπου ακούς τη λέξη "manager" στα μαγαζιά αυτά, πάρε το Ούζι και μπούκα μέσα......

Δημοσ.
Α, από αυτούς που όταν τους ζητάς στο τηλέφωνο απουσιάζουν συνεχώς ε;

Πω πω δουλειά που έχουν οι κακόμοιροι......

Ελπίζω να μη περιμένεις πολύ. Όπου ακούς τη λέξη "manager" στα μαγαζιά αυτά, πάρε το Ούζι και μπούκα μέσα......

Οι Academic άδειες χρήσεις αφορούν μαθητές/σπουδαστές γενικότερα ή ακόμα και πανεπιστήμια.

Είναι εκδόσεις με ειδικές τιμές στην κάθε περίπτωση.

Μάλλον επειδή τους είχαν μείνει (όπως και τα μαθητικά netbook που από 450,00€ πήγαν στα 199,00€) θεώρησαν σωστό να βάλουν coa academic.

Μην περιμένετε η M$ να ασχοληθεί και τόσο σοβαρά με το θέμα, αφού το Mutli, το Pl@sio και το e-stop τους κάνους τρελούς τζίρους στην Ελλάδα και δεν θέλουν να τους χάσουν από πελάτες.

Το θέμα θα λήξει απλά αφού δώσουν στο Γιάννη (στο φίλο του) 2 coa της προκοπής.

Τέλος όσο το ότι έχουν 2 ίδια Keys δεν είναι παράξενο, αφού αν δείτε εγκατεστημένα λειτουργικά σε επώνυμα pc Lenovo/HP/Dell τα περισσότερα έχουν συγκεκριμένο key που δεν χρειάζεται ενεργοποίηση και απλά κολλημένο το αυτοκόλλητο για λόγους νομιμότητας.

Edit:

Έτσι για την ιστορία και την πλάκα δείτε το παρακάτω:

http://www.microsoft.com/howtotell/counterfeit/gallery/high.aspx?displaylang=el

Δημοσ.

Το θέμα θα λήξει απλά αφού δώσουν στο Γιάννη (στο φίλο του) 2 coa της προκοπής.

Φιλτατε Highlander εχεις ...μαγικες ικανοτητες αν δεν το ξερεις.

Με πηραν τηλ απο Multirama οτι κατα λαθος σε μια παρτιδα δικης τους συναρμολογησης φορητων εβαλαν ...λαθος αυτοκολητο και μεχρι την Παρασκευη θα μου δωσουν αλλο με prodact key και να γραφει Windows 7 Home premium !!!!!

Τα λαθη μεν ανθρωπινα... αλλα οποιος θελει τα πιστευει.:cry:

Δημοσ.

Λοιπον....

Εστειλα χθες στο καταστημα να μου δωσουν αυτοκολητο που να γραφει Windows 7 Home premium και να εχει product key.

Εδωσαν τετοιο αλλα για Windows 7 pro . Ενω οταν πηρα τηλ μου ειπαν να ξαναπαω να μου δωσουν Home premium σημερα που ξαναπηρα μου ειπαν να περασω απο την επιλογη για αναβαθμιση το key απο τα pro που ειναικαι ανωτερη εκδοση.

Η εκπληξη μου σημερα ηταν οτι απο δικο μου λαθος ή απο καποιο update που εκανα ξαφνικα ο φορητος ελεγε οτι εχει ηδη περασμενα Windows 7 Pro !!!!Ας μου πει καποιος αν μετα απο update γινεται αυτο...

To προβλημα (?) ομως τωρα ειναι οτι απο εκει που στα windows 7 home premium που εχω στον υπολογιστη που γραφω τωρα υπαρχει επιλογη για αλλαγη product key στα φορητα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ωστε να περασω τον κωδικο απο τα αυτοκολητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...