Προς το περιεχόμενο

Laptop απο multirama

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα προ ημερων δυο laptop για ενα φιλο που ζει σε επαρχιακη πολη για τα παιδια του.

Φυσικα εχουν περασμενα window 7 .

Το αυτοκολητο ομως πισω της microsoft γραφει windows xp pro χωρις serial key.

Πηρα τηλ για διευκρινηση και μου ειπαν οτι εχουν windows 7 αναβαθμισμενα απο vista.

Βγαλτε συμπερασμα....Αν δεν κανω λαθος δεν γινεται αναβαθμιση σε 7 απο vista...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πηρα προ ημερων δυο laptop για ενα φιλο που ζει σε επαρχιακη πολη για τα παιδια του.

Φυσικα εχουν περασμενα window 7 .

Το αυτοκολητο ομως πισω της microsoft γραφει windows xp pro χωρις serial key.

Πηρα τηλ για διευκρινηση και μου ειπαν οτι εχουν windows 7 αναβαθμισμενα απο vista.

Βγαλτε συμπερασμα....Αν δεν κανω λαθος δεν γινεται αναβαθμιση σε 7 απο vista...

Γίνεται απο vista premium/ultimate σε 7αρια.Aπο Home οχι.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω... δεν έχει κολλημένο πουθενά αυτοκόλλητο windows 7 Με το COA number επάνω?? (COA=Certificate Of Authenticity)

Microsoft hellas το ακούς ??? πουλάνε notebooks με προεγκατεστημένα Windows ΧΩΡΙΣ αυτοκόλητο

Φίλε... πήγαινέ το πίσω... έχεις πληρώσει τα windows 7 χωρίς να έχεις πιστοποιητικό γνησιότητας.. : )

Τουτέστιν... μπορεί να είναι και από το "θείο"

Δημοσ.
Δηλαδή για να καταλάβω... δεν έχει κολλημένο πουθενά αυτοκόλλητο windows 7 Με το COA number επάνω?? (COA=Certificate Of Authenticity)

Microsoft hellas το ακούς ??? πουλάνε notebooks με προεγκατεστημένα Windows ΧΩΡΙΣ αυτοκόλητο

Φίλε... πήγαινέ το πίσω... έχεις πληρώσει τα windows 7 χωρίς να έχεις πιστοποιητικό γνησιότητας.. : )

Τουτέστιν... μπορεί να είναι και από το "θείο"

Ετσι ακριβως.Εχουν το γνωστο αυτοκολητο της Microsoft αλλα γαρφει Windows xp pro και απο κατω Multirama S.A

Σιγουροτατα δεν γαρφουν key. Επειδη τα laptop τα εχει σπιτι του φιλος αυριο θα γραψω ακριβως τι γραφουν.

Την Δευτερα θα παρω τηλ την microsoft hellas.

Δημοσ.

δεν μπορεί ο φίλος σου να βγάλει καμιά φωτογραφία από το κάτω μέρος του notebook να το δούμε και εμείς;

μου φαίνεται πολύ περίεργο... δεν μιλάμε για το μαγαζάκι της γειτονιάς μας... κάτι άλλο παίζει.

Δημοσ.
δεν μπορεί ο φίλος σου να βγάλει καμιά φωτογραφία από το κάτω μέρος του notebook να το δούμε και εμείς;

μου φαίνεται πολύ περίεργο... δεν μιλάμε για το μαγαζάκι της γειτονιάς μας... κάτι άλλο παίζει.

Θα του το πω αλλα αν δεν μπορει θα το φερει στη δουλεια μεθαυριο να βγαλω εγω.

---------- Προσθήκη στις 11:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:10 ----------

Τα αυτοκολητα και στα δυο laptop γραφουν

windowsXP Pro SNPC Naatl. Academic Only

Multirama S.A

E85-5957

proof of likence

Certificate ofAuthenticity

Microsoft

00039-351-667-206

Do nottamper with or

remove this label Χ15-55875

Δημοσ.
Ετσι ακριβως.Εχουν το γνωστο αυτοκολητο της Microsoft αλλα γαρφει Windows xp pro και απο κατω Multirama S.A

Σιγουροτατα δεν γαρφουν key. Επειδη τα laptop τα εχει σπιτι του φιλος αυριο θα γραψω ακριβως τι γραφουν.

Την Δευτερα θα παρω τηλ την microsoft hellas.

Και αν ειναι παρανομο να το καταγγειλεις. Φτανει πια η καθε εταιρια να μας δουλευει και ενω πληρωνουμε αλλα να μας πουλανε αλλα
Δημοσ.
Και αν ειναι παρανομο να το καταγγειλεις. Φτανει πια η καθε εταιρια να μας δουλευει και ενω πληρωνουμε αλλα να μας πουλανε αλλα

Αυτονοητο η καταγγελια αν ειναι του ...θειου.

Αυτο το Academic Only που γραφουν τι σημαινει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...