Προς το περιεχόμενο

Κολλημένο pixel σε Samsung

socbar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

αγόρασα πριν 2-3 μέρες μια Samsung Syncmaster 2333SW ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168066&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-2333SW"] ) και διαπίστωσα από την πρώτη μέρα λειτουργίας ότι κοντά στη μέση της οθόνης υπάρχει ένα κολλημένο (μόνιμα κόκκινο) πίξελ. Την οθόνη την πήρα από το eshop, το οποίο αναφέρει ότι εφαρμόζει την πολιτική DOA (Dead on Arrival). Αν ειναι ελαττωματικό το προιόν δηλαδή από τον κατασκευαστή, σου δίνουν καινούριο, αν το πας μέσα σε 7 μέρες από την αγορά.

Πήρα τηλ. και μου τα μασούσαν.. τους πίεσα λιγάκι αλλά δε δείχνουν διατεθιμένοι να μου την αλλάξουν...έχεις κανείς υπόψιν του καμιά παρόμοια περίπτωση;

Τι προτείνετε γενικότερα;:mad:

Δημοσ.

μα δεν ειναι λογος να αλλαξεις μια ολοκληρη οθονη για ενα κολλημένο πιξελ...

υπαρχουν πολυ μικρα προγραμματακια στο ιντερνετ που βοηθουν να ξεκολησει το πιξελ. ψαξε και δοκιμασε.

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

αγόρασα πριν 2-3 μέρες μια Samsung Syncmaster 2333SW ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168066&u=SAMSUNG-SYNCMASTER-2333SW"] ) και διαπίστωσα από την πρώτη μέρα λειτουργίας ότι κοντά στη μέση της οθόνης υπάρχει ένα κολλημένο (μόνιμα κόκκινο) πίξελ. Την οθόνη την πήρα από το eshop, το οποίο αναφέρει ότι εφαρμόζει την πολιτική DOA (Dead on Arrival). Αν ειναι ελαττωματικό το προιόν δηλαδή από τον κατασκευαστή, σου δίνουν καινούριο, αν το πας μέσα σε 7 μέρες από την αγορά.

Πήρα τηλ. και μου τα μασούσαν.. τους πίεσα λιγάκι αλλά δε δείχνουν διατεθιμένοι να μου την αλλάξουν...έχεις κανείς υπόψιν του καμιά παρόμοια περίπτωση υπόψιν του;

Τι προτείνετε γενικότερα;:mad:

Μέσα σε 7 ή 14 μέρες μπορείς να αλλάξεις προϊόν χωρίς να τους δώσεις λογαριασμό. Δεν έμεινες ευχαριστημένος και αυτό .

Δημοσ.

γινεται αυτο το πραγμα???

(δεν ξερω, ρωταω...)

σε ολα τα προιοντα??? παιρνεις λεφτα πισω ή απλα το αλλαζεις?

Δημοσ.
Μέσα σε 7 ή 14 μέρες μπορείς να αλλάξεις προϊόν χωρίς να τους δώσεις λογαριασμό. Δεν έμεινες ευχαριστημένος και αυτό .

Αυτό που το λέει στο site του e-shop? Πρώτη φορά το ακούω (διαβάζω)!

Δημοσ.

Νομίζω εδώ το είχα διαβάσει, είχα και εγώ παρόμοια τραβήγματα . Μακάρι να βγάλεις και εσύ άκρη .Πάντως πίεσε τους για doa γιατί αυτοί περιμένουν να περάσουν οι 7 μέρες και στα μασάνε .

Τα έχουμε πει 1000άδες φορές ,μακριά πλέον από e-shop .Δεν είναι αυτό που ήταν .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...