Προς το περιεχόμενο

Αγορά κουτιού, Psu για νέο σύστημα!!

kefalidisg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνοντας ένα νέο PC με cpu INTEL CORE I7-860, SAPPHIRE RADEON HD5850, ASUS P7P55D-E EVO, KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX 4GB, WD 1TByte τα οποία και έχω παραγγείλει παραμένουν κάποια ακόμη parts να αγοραστούν και χρειάζομαι βοήθεια. Να σημειώσω ότι το PC φτιάχνεται για games σε 2 οθόνες μια samsung 24' 1920/1200 και μια sony KDL Z4500 46' 1920/1080p. Χρειάζομαι 1 καλό κουτί σίγουρα full, psu σκέφτομαι ένα 750 ποιοτικό γιατί ίσως πάρω και άλλη μια 5850 για crossfire(θα φθάνει?) ένα bluray rom και αυθεντικά windows 7 home premium.

Δημοσ.

Πολλα λεφτα τα 450-500...

Τροφοδοτικο: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-750W-CMPSU-750TXEU.htm

Παρα πολυ καλο τροφοδοτικο και δεν θα ιδρωσει καν με 2χ5850.

Αν και κατα την γνωμη μου καλυτερα να πηγαινες για μια μονη 5870.

Κουτι: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Haf-932-Black-RC-932-KKN1-GP.htm

Κορυφαιο σε airflow και σε χωρο.

Και ο χωρος θα χρειαστει με crossfire και 750 non modular τροφοδοτικο.

Δημοσ.

για δευτερη. λογικα αντεχει αλλα ισως να ζοριστει. φυσικα το 750 της corsair θα ειανι πιο ανετο. καμια συζητηση για αυτο.

πλαστικουρα και φουλ ασχημο το 932. + οτι ειναι 13 κιλα....

Δημοσ.

Θεωρητικα ναι αλλα με τα ιδια σχεδον λεφτα πας σε 650αρι corsair.

Εγω το 650αρι corsair θα επελεγα..

Το 750 ειναι παντως αρκετα μεγαλυτερο απ'οτι θα χρειαστεις.

---------- Προσθήκη στις 17:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ----------

για δευτερη. λογικα αντεχει αλλα ισως να ζοριστει. φυσικα το 750 της corsair θα ειανι πιο ανετο. καμια συζητηση για αυτο.

Ακομα καιι το 650 της corsair θα ειναι πιο ανετο απο το enermax..

---------- Προσθήκη στις 17:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:06 ----------

Το λες απο προσωπικη εμπειρια αυτο ;;

Δημοσ.

μην το λες..... το ενερμαξ παρα ειανι καλο τροφοδοτικο. το 525 της ενερμαξ αντεχει και 580 Watt με φανταστικο efficiency...

ποια να ειναι η προσωπικη μου εμπειρια???

Δημοσ.

το κοσμος φανταστικο αλλα τα αλλα ακυρα. ειδικα τα τροφοδοτικα , μπροστα στα ενερμαξ / κορσαιρ.

αμα αναβεις τοσο πολυ σε κουτι θα ξεφυγεις απο το budget

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...