Προς το περιεχόμενο

Προταση για αγορα υπολογιστη;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για να δοκιμάσω και εγώ:

(για να ακούσω γνώμες- παρατηρήσεις)

τι ειναι αυτο?το προτεινεις στον φιλο που ανοιξε το θεμα ή θελεις να το αγορασεις?

εχει τεραστια λαθη....

Δημοσ.

Το ξερω οτι δεν εχω αρκτες γνωσεις και εσεις γνωριζετε περισσοτερα. Απλα γιατι να μη παρω την πιο καινουρια καρτα γραφικων που υπαρχει και να μου κρατησει 1 επιπλεον χρονο απο αυτη που μου προτεινετε; Επισης γιατι να μη παρω καλυτερη μητρικη; Και απο επεξεργαστες τελικα amd ή intel; Και dual core ή quad core; Τι ειναι καλυτερο για τα παιχνιδια;

Δημοσ.
Το ξερω οτι δεν εχω αρκτες γνωσεις και εσεις γνωριζετε περισσοτερα. Απλα γιατι να μη παρω την πιο καινουρια καρτα γραφικων που υπαρχει και να μου κρατησει 1 επιπλεον χρονο απο αυτη που μου προτεινετε; Επισης γιατι να μη παρω καλυτερη μητρικη; Και απο επεξεργαστες τελικα amd ή intel; Και dual core ή quad core; Τι ειναι καλυτερο για τα παιχνιδια;

παρε την συνθεση που σου δειχνω στο post#33 και αφου θελεις τοσο πολυ την 5870 αγορασε την και αντικατεστησε την 5850!αν και επαναλαμβανω οτι δεν σου χρειαζεται

η μητρικη που σου εχω βαλει ειναι μα χαρα ειλικρινα στο λεω!αν μου ελεγες οτι θελεις να φτασεις τον επεξεργαστη και το συστημα σου στο θεο με oc με δυσκολια θα μπορουσα να το κατανοησω!απο τη στιγμη που εισαι απλος χρηστης δεν υπαρχει λογος

οσο για το κουτι,πληκτρολογιο,ποντικι τα οποια ειναι οντως ακριβα θα σου μεινουν για πολυ καιρο και θα τα ευχαριστηθεις!

Τελος στην ερωτηση σου για amd ή intel εγω θα σου πω Amd γιατι πολυ απλα σε μια ενδεχομενη αναβαθμιση σου η λογικη λεει πως θα χρειαστει να αλλαξεις μονο επεξεργαστη!Αυτα απο εμενα!

Διαλεξε οτι θελεις δικα σου τα χρηματα εσυ αποφασιζεις!

(απο τη στιγμη που διαθετεις 3000€ κρατησε τα μισα να αγορασεις το επομενο συστημα σου οταν χρειαστει)!Δεν αξιζει να δωσεις τοσα πολλα χρηματα σε κατι που ουτως η αλλως δεν εχει πολλα χρονια ωφελιμης ζωης με την εννοια οτι η τεχνολογικη εξελιξη ειναι τοσο ραγδαια!

Δημοσ.

τι ειναι αυτο?το προτεινεις στον φιλο που ανοιξε το θεμα ή θελεις να το αγορασεις?

εχει τεραστια λαθη....

για πες το είχα σαν σκέψη (όχι αυτούσια ακριβώς για μένα αλλά μάλλον αναβάλλεται και είπα να το προτείνω για γνώμες)

Δημοσ.
για πες το είχα σαν σκέψη (όχι αυτούσια ακριβώς για μένα αλλά μάλλον αναβάλλεται και είπα να το προτείνω για γνώμες)

καλο θα ηταν οπως σου ηρθε σαν σκεψη να σου φυγει αμεσως!850wat τροφοδοτικο?σπιτι σκοπευεις να τροφοδοτησεις?:-D

motherboard 200€?ψυκτρα των 100€?σκληρος δισκος green οταν μπορεις να παρεις τον F3?και Ι7 για ποιον λογο?

Δημοσ.

Για την ψύκτρα το ομολογώ ήταν υπερβολική θα αντιπρότεινα μια scythe στα μισά λεφτά

Τώρα για τροφοδοτικό 850 αχρείαστα να είναι αλλά πιστέυω ποιοτικό και δύνατο να είναι και χαμένο δεν θα πάει μελλοντικά και με τις καινούργιες vga (δουλεύω ένα σύστημα με etasis 850 3 χρόνια τώρα)

Μητρική σε 1366 με usb 3 όλα ακριβά είναι

Για δίσκο έχεις δίκιο.(Γενικά κάπως έτσι το είχα εγώ στο μυαλό μου πιο μαζεμένο λίγο στα λεφτά αλλά μάλλον θα αναβληθεί για αγορά φορητού)

Γενικά για το φίλο που ψάχνει μηχάνημα απο τι στιγμή που τα διαθέτει και θέλει να υπερβάλει ας υπερβάλει αλλά σωστά.Μια 5850 είναι υπέραρκετή και χίλιες φορές την διαφορά να πάει να την δώσει μετά απο 3 χρόνια για μια νέα κάρτα σαν αναβάθμιση...μη γελιώμαστε σε 3 χρόνια και η 5870 δεν θα λέει και πάρα πολλά.(εγώ την έχω πατήσει με την 2900xt μέχρι που τα φτυσε)Ας ξοδέψει σε οθόνη (-ες), περιφερειακά κλπ που και θα τα χαρεί και θα του μείνουν και περισσότερο

Δημοσ.
Για την ψύκτρα το ομολογώ ήταν υπερβολική θα αντιπρότεινα μια scythe στα μισά λεφτά

Τώρα για τροφοδοτικό 850 αχρείαστα να είναι αλλά πιστέυω ποιοτικό και δύνατο να είναι και χαμένο δεν θα πάει μελλοντικά και με τις καινούργιες vga (δουλεύω ένα σύστημα με etasis 850 3 χρόνια τώρα)

Μητρική σε 1366 με usb 3 όλα ακριβά είναι

Για δίσκο έχεις δίκιο.(Γενικά κάπως έτσι το είχα εγώ στο μυαλό μου πιο μαζεμένο λίγο στα λεφτά αλλά μάλλον θα αναβληθεί για αγορά φορητού)

Γενικά για το φίλο που ψάχνει μηχάνημα απο τι στιγμή που τα διαθέτει και θέλει να υπερβάλει ας υπερβάλει αλλά σωστά.Μια 5850 είναι υπέραρκετή και χίλιες φορές την διαφορά να πάει να την δώσει μετά απο 3 χρόνια για μια νέα κάρτα σαν αναβάθμιση...μη γελιώμαστε σε 3 χρόνια και η 5870 δεν θα λέει και πάρα πολλά.(εγώ την έχω πατήσει με την 2900xt μέχρι που τα φτυσε)Ας ξοδέψει σε οθόνη (-ες), περιφερειακά κλπ που και θα τα χαρεί και θα του μείνουν και περισσότερο

φιλε tsakirtas την δικια μου προσφορα την ειδες με την δικια σου καμμια σχεση.και περισσοτερα πραγματα του εχω βαλει και λιγοτερα λεφτα οσον αφορα για την διαρκεια χρονου δεν το συζηταμε.Luxx για να τελειωνει το θεμα γνωμες πηρες λεφτα εχεις απο οτι μας λες παρε οτι θελεις και περιμενουμε φωτο.ανοιξε thread και δειξε μας το νεο σου αποκτημα.τελος...

Δημοσ.

με τη σύνθεση σου εγώ διαφωνώ...μητρική και επεξαργαστής δεν ταιριάζουν.

μνήμη 4gb, blue ray μόνο reader ,όχι ssd κλπ

Απο τη στιγμή που τα διαθέτει ο άνθρωπος ,κάνουμε κουβέντα μπας και πάρει καμια ιδέα

ο,τι θέλει να το ρωτήσει αυτό το νόημα έχει εξάλου και το φόρουμ πιστεύω.

Δημοσ.
Λετε να παρω 2 dvd drives ή μονο ενα;

εγω για καθαρα ψυχολογικους λογους(σε περιπτωση που χαλασει το ενα να μην μεινω καποιο διαστημα χωρις dvd recorder οπως επισης να μην επιβαρυνεται μονο το ενα αλλα να μοιραζεται η δουλεια)αγοραζω παντα δυο!καλα βεβαια καποιος μπορει να την θεωρει ανοητη αυτη τη σκεψη :P αλλα οκ!

Δημοσ.
Λετε να παρω 2 dvd drives ή μονο ενα;

αφού θα δώσεις λεφτά πάρε blue ray writer

και άμα θες βάζεις και ένα dvd writer για δεύτερο αχρείαστο είναι πάντως

(πάνε οι εποχές με τις οn the fly αντιγραφές)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...