Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Οχι, απλα θελω να ασχοληθω λιγο και με το gaming και δε μπορω με το λαπτοπ που εχω.
mihachris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι να μη βαλω αυθεντικα windows; Γιατι i5 και οχι i7; Γιατι παραπανω απο 22αρα οθονη; Δε θα με κουραζει; Εξαλλου εχω και 32αρα στο σπιτι, δε μπορω να τη συνδεω με τον υπολογιστη οταν θα θελω να παιζω παιχνιδια; Οχι οτι παιζω πολλα παιχνιδια, απλα θελω να εχω ενα καλο μηχανηματακι.. Πιο πολυ surfing και dota κανω, απλα λεω να ξεκινησω και κανενα καινουριο game, γιατι το τελευταιο που επαιξα ηταν το far cry και το gta3!! Καραλολ!! Πηρα και ενα ps3 τωρα και το ψιλομετανιωσα.. Αλλα θα το κρατησω για να παιζω τα exclusive που βγαζει η sony. Και οσο για το δισκο, πιστευω 30gb ειναι καλα για solid. Μονο τα windows Θα εχω για να φορτωνουν πιο γρηγορα (ισχυει;; ) και προγραμματα . Τα παιχνιδια στον αλλο δισκο. Ή θελει και τα παιχνιδια σε solid για καλυτερες επιδοσεις; mihachris, μου προτεινεις 8gb ram; * Ειμαι με τον Asus g2s εδω και 3 χρονια και ψιλοβαρεθηκα.. Αν και για τη χρηση που κανω κραταει αλλα τοσα χρονια! Εξαλλου οταν τον πηρα ηταν κορυφαιος, αν και εσταξα αρκετα.. 2500 ευρωπουλα. * Ναι, γιατί με τη χρήση που κάνεις με αυτά θα δεις τη διαφορά και όχι με τον i7...
sozz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 αν μπορεις περιμενε για κανεναν 6πυρινο νομιζω φετοσ βγαινουνε η φτηνη της amd και βγαζει και η nvidia τις νεες καρτε της για καμια gtx 380 με τοσα λεφτα
d3m0n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ λέω να περιμένει τους 8πύρηνους το 2011.
mihachris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 αν μπορεις περιμενε για κανεναν 6πυρινο νομιζω φετοσ βγαινουνε η φτηνη της amd και βγαζει και η nvidia τις νεες καρτε της για καμια gtx 380 με τοσα λεφτα Και τι ακριβώς να τον κάνει τον εξαπύρηνο; Να παίζει FarCry και GTA; Όσο για τις Fermi της nVidia ίσως θα μπορούσε να περιμένει αλλά θα είναι πολύ ακριβότερες από τις 58** και νομίζω πως οι ATi θα είναι πιο value for money επιλογή.
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μία πολύ βιαστική σύνθεση core components που έκανα: Βγαίνει 300+ € φθηνότερη από αυτήν του opening post (για τα components που περιελήφθησαν εδώ, τουλάχιστον) και εκτιμώ ότι θα δίνει καλύτερη απόδοση σε games, αλλά και γενικότερα. Σε δυόμισι-τρία χρόνια ξαναδίνεις το ίδιο ποσό και είσαι απείρως πιο μάγκας από κάποιον που θα φτιάξει τώρα ένα PC με 3000 (!) €. Επαναλαμβάνεις τη δόση κάθε δυόμισι με τρία χρόνια, μέχρι να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά...
d3m0n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Στην σύνθεση του parsifal θα έβαζα άλλον έναν F3 και την 5850 θα την άλλαζα με 5870. Και οθόνη: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-036-DE Τέλος αφού τα σκας χοντρά τώρα κοίτα να πάρεις καλά περιφερειακά ( οθόνη,ποντίκι,πληκτρολόγιο,ηχεία ) για να μείνουν χρόνια γιατι τελικά αυτά είναι που δεν χάνουν την αξία τους στον χρόνο.
Dropsreef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 σου εφτιαξα μια συνθεση παρομοια με ενα φιλαρακι μου που πριν λιγο καιρο ειχε κερδισει το kino γυρω στα 5000€ και τα μισα τα εριξε για αγορα υπολογιστη!θα βιαστει να πει καποιος καλα πληκτρολογιο-ποντικι-κουτι μονο αυτα συνολο 350€?και ομως ειναι απιστευτα οταν τα ειδα απο κοντα! οθονη Dell UltraSharp U2410 24" Widescreen LCD Monitor για να μας ερθει στην πορτα μας μας στοιχισε συνολικα 540€ και πιστεψε με η οθονη το κουτι και τα περιφερειακα θα σου μεινουν για πολλα χρονια ακομα συνολο 2400€ (αν και για να ειμαι ειλικρινης η 5850 με λιγο πειραγμα φτανει ανετα τις επιδοσεις της 5870 οποτε μπορεις να αφαιρεσεις αλλα 100€ οπως επισης το 1tb χωρητικοτητα σου αρκει νομιζω οποτε μπορεις να αφαιρεσεις επιπλεον 80€) και επειδη ξεχασα να το βαλω στη συνθεση Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Greek DSP 99€
Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Οπα. Πανω απο 200 ( και πολλα λεω ) ευρω για οθονη δε δινω. Ειπα τα παιχνιδια θα τα παιζω στην 32αρα που εχω. Και απο ηχεια σκεφτομαι τα z550 αλλα μελλοντικα. Να ρωτησω. Με δοσεις γινεται να πληρωσω, ετσι;
Dropsreef Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Οπα. Πανω απο 200 ( και πολλα λεω ) ευρω για οθονη δε δινω. Ειπα τα παιχνιδια θα τα παιζω στην 32αρα που εχω. Και απο ηχεια σκεφτομαι τα z550 αλλα μελλοντικα. Να ρωτησω. Με δοσεις γινεται να πληρωσω, ετσι; ναι γινεται να πληρωσεις με δοσεις τοτε οθονη αυτην:LG W2361V-PF TFT Monitor 23''
Alexisssss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Οπα. Πανω απο 200 ( και πολλα λεω ) ευρω για οθονη δε δινω. Ειπα τα παιχνιδια θα τα παιζω στην 32αρα που εχω. Και απο ηχεια σκεφτομαι τα z550 αλλα μελλοντικα. Να ρωτησω. Με δοσεις γινεται να πληρωσω, ετσι; Προτειμας δηλαδη να δωσεις ενα σωρο λεφτα και να αγορασεις κατι το οποιο δεν χρειαζεσαι;; Ειπες οτι η χρηση ειναι surfing και dota. Ελεος.. Αγορασε εναν phenom 920 Με μια MSI 770 Μια 5850 και 4 giga μνημης. Ενα μικρο κουτακι με αθορυβους ανεμιστηρες. Και στην θεση σου αν εδινα τοσα λεφτα και ηθελα να surfαρω τοτε θα αγοραζα μια παρα πολυ καλη οθονη (εννοειται οχι tn panel) ---------- Προσθήκη στις 19:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:53 ---------- http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-036-DE&groupid=17&catid=510&subcat= οπως αυτην...
Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια εδω με κουραζει η 17αρα, δε θα με κουραζει η 22+ ;; Ειναι υπερβολικα μεγαλη για την αποσταση που καθομαστε!
Alexisssss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν παιζει ρολο το μεγεθος αλλα το dot pitch. Η 17αρα αποκλειεται να σε κουραζει. Στο κατω κατω δεν σου ειπα να παρεις σονυ και καλα 24αρα. Υπαρχει και η 22αρα DELL. Με λιγα λογια,την στιγμη που δινεις ενα πολυ καλο ποσο και οι χρησεις που κανεις ειναι dota/surfing τοτε πας για εναν 920 και μια 5850 και πολυ ειναι.. Στην θεση σου θα πηγαινα για 5770. Και καλυτερα να αγορασεις μια ποιοτικοτατη 22αρα και να φυγεις τελειως απο τα συνηθησμενα panels.. Αν και σου ξαναλεω οτι 24ιντζες σε 1920χ1200 ΔΕΝ ειναι πολλες ΟΥΤΕ κουραστικες..
Teisos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια εδω με κουραζει η 17αρα, δε θα με κουραζει η 22+ ;; Ειναι υπερβολικα μεγαλη για την αποσταση που καθομαστε! Φταιει το μονιτορ σου.
Luxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον, αυτο που με καιει πιο πολυ απ' ολα ειναι αυτες οι συνθεσεις ποσο ρευμα περισσοτερο θα χρειαζονται απο ενα λαπτοπ συνδεδεμενο με εξωτερικο σκληρο, ηχεια και cooler. Γιατι εχω προβλημα με το ρευμα. Αν ειναι να καει πανω απο 500w, δε με βλεπω καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.