Προς το περιεχόμενο

Προταση για αγορα υπολογιστη;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΚανα μια συνθεση δικη μου, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για πολλα πραματα. Δε ξερω αν αξιζει ο τετραπυρηνος ή καλυτερα θα ειναι να παρω i5 ή i7; ΕΠισης η καρτα γραφικων μηπως ειναι αρκετα καλη; Και για τα windows. 32 ή 64 bit; Το θελω κυριως για παιχνιδια.\

Ενα αλλο μεγαλο προβλημα ειναι οτι στο σπιτι που νοικιαζω τωρα, αν ανοιξω 2 συσκευες ταυτοχρονα ( κουζινα + αεροθερμο ή πλυντηριο ) πεφτει ο γενικος. Φοβαμαι μηπως εχω προβλημα με τον υπολογιστη. Δε ξερω ποσο θα καει. Πανω απο 500w; Ενα laptop ποσο περιπου καιει;

Προβλημα με τα λεφτα δεν εχω, μπορω να δωσω μεχρι και 3000 ευρω, αρκει να κρατησει τουλαχιστον 2,3 χρονια. Ουτε τρελες απαιτησεις εχω.

post-31241-129063056979_thumb.jpg

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ό,τι πιο ακριβό βρήκες πήγες κι έβαλες;:shock::shock::shock:

Θα δώσεις 2000 ευρώ για να παίζεις παιχνίδια; Εκτός και εάν θα τον χρησιμοποιήσεις και για κάτι άλλο τον υπολογιστή.

Πάντως όποια χρήση και να κάνεις τον ξεχνάς τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Και γενικά δεν είναι καθόλου ισορροπημένο το σύστημά σου.

Δημοσ.

Έχει πολλά λάθη η σύνθεση,έχεις πολύ αεράτο budget βέβαια και θα πας σε τούμπανο pc.

Τι χρήση προορίζεται ;

Δημοσ.

Πώς τα κατάφερες να σου βγει 2000+ και να πάσχει λίγο πολύ σ όλους τους τομείς είναι θαύμα :P Μη με παρεξηγείς, αστειευόμενος το λέω :>

Συγκεκριμένες προτάσεις δεν έχω αλλά κάποιες γενικές οδηγίες/απόψεις:

Για επεξεργαστή i5 ή κάποιον αντίστοιχο AMD κι ανάλογη μητρική.

Ψήκτρα σίγουρα όχι αυτήν ακόμα και ο πιο extreme overclocker να σαι.

Μνήμες θα πρότεινα κάτι σε πιο value for money, εκτός αν ενδιαφέρεσαι για αρκετό o/cing οπότε ας σε συμβουλέψει κάποιος άλλος.

Κάρτα γραφικών κάποια απ τη σειρά 58xx της Ati.

Αν πάρεις τα παραπάνω, ένα ποιοτικό τροφοδοτικό @500-550W θα σου φτάσει.

Θα πρότεινα μεγαλύτερο SSD δεδομένου ότι είναι καλό να χουν ένα ποσοστό free space. Τον 80άρη Postville της Intel ή κάποιον αντίστοιχο.

Οθόνη σίγουρα θα μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο από ένα 22άρι συνηθισμένο TN panel με τέτοιο budget αλλά δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Δες αν τα Win7 Ultimate σου προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα Home Premium.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι είσαι gamer χωρίς απαιτήσεις για εξειδικευμένα προγράμματα με συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Δημοσ.

Δινεις 2000 ευρω και κοιτας 775 μερια;;;

EPIC FAIL.

Πες μας χρηση.

ΜΗΝ ΠΕΙΣ surfing..

Εγω προτεινω i5.

Μια καλη μητρικη προθυμη να σου δωσει την δυνατοτητα να "παιξεις" με τον εεπεξεργαστη σου.

4 giga μνημη.

Μια 24αρα οθονιτσα.

Καλυτερα να πας σε 5850/5870.

Ενα 650αρι corsair.

Ενα κουτι ευρυχωρο οπως το 932.

Σαφως και σε αυτο το budget χωνεις και SSD.

Και θα μπορουσες να αφησεις τα windows απεξω.;)

Δημοσ.

Ωραιος ο mihachris :-)

Το μονο που δε συμφωνω ειναι ο spinpoint.

Φανταζομαι τον εχεις βαλει για storage ετσι;;

Καλυτερα ενας φθηνος green και με τα λεφτα που μενουν και αφου ηδη εισαι χαμηλοτερα απο το budget του να παει για μεγαλυτερη οθονη...

Εγω που πηγα σε 24 γιατι θεωρουσα οτι η 26αρα θα μου φαινοτανε μεγαλη το μετανιωσα :-)

Δημοσ.

Ενα αλλο μεγαλο προβλημα ειναι οτι στο σπιτι που νοικιαζω τωρα, αν ανοιξω 2 συσκευες ταυτοχρονα ( κουζινα + αεροθερμο ή πλυντηριο ) πεφτει ο γενικος.

Προβλημα με τα λεφτα δεν εχω, μπορω να δωσω μεχρι και 3000 ευρω, αρκει να κρατησει τουλαχιστον 2,3 χρονια. Ουτε τρελες απαιτησεις εχω.

Πάρε μια σύνθεση με 1500€ που χωράει τα πάντα και με τα υπόλοιπα πάρε άλλο pc σε 3 χρόνια. Θα σου έλεγα με τα υπόλοιπα να φτιάξεις τα ρεύματα αλλά δεν είναι δικό σου το σπίτι :P

Δημοσ.

Γιατι να μη βαλω αυθεντικα windows; Γιατι i5 και οχι i7; Γιατι παραπανω απο 22αρα οθονη; Δε θα με κουραζει; Εξαλλου εχω και 32αρα στο σπιτι, δε μπορω να τη συνδεω με τον υπολογιστη οταν θα θελω να παιζω παιχνιδια; Οχι οτι παιζω πολλα παιχνιδια, απλα θελω να εχω ενα καλο μηχανηματακι.. Πιο πολυ surfing και dota κανω, απλα λεω να ξεκινησω και κανενα καινουριο game, γιατι το τελευταιο που επαιξα ηταν το far cry και το gta3!! Καραλολ!! Πηρα και ενα ps3 τωρα και το ψιλομετανιωσα.. Αλλα θα το κρατησω για να παιζω τα exclusive που βγαζει η sony.

Και οσο για το δισκο, πιστευω 30gb ειναι καλα για solid. Μονο τα windows Θα εχω για να φορτωνουν πιο γρηγορα (ισχυει;; ) και προγραμματα . Τα παιχνιδια στον αλλο δισκο. Ή θελει και τα παιχνιδια σε solid για καλυτερες επιδοσεις;

mihachris, μου προτεινεις 8gb ram;

* Ειμαι με τον Asus g2s εδω και 3 χρονια και ψιλοβαρεθηκα.. Αν και για τη χρηση που κανω κραταει αλλα τοσα χρονια! Εξαλλου οταν τον πηρα ηταν κορυφαιος, αν και εσταξα αρκετα.. 2500 ευρωπουλα. *

Δημοσ.

Βάλε αυθεντικά.

Ο i7 είναι ακριβός γι αυτά που προσφέρει κατά τη γνώμη μου.

Εμένα δε με κουράζει η 24άρα παραπάνω απ την 22άρα, δεν ξέρω για σένα.

Για την χωρητικότητα του SSD είπα και πριν.

Και τέλος αν "για τη χρηση που κανεις κραταει αλλα τοσα χρονια", ποιος ο λόγος να τον αλλάξεις; Shopping therapy;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...