Προς το περιεχόμενο

Ελαφρυ υλικο για κατασκευη..ποιο

bluesattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .

Θελω να φτιαξω μια κατασκευη και χρειαζομαι δυο λωριδες υλικου μηκους 2.50 μετρων η καθεμια και πλατος 20 ποντους .Θελω ομως να ειναι και αρκετα σκληρο το υλικο και ακαμπτο αλλα και οσο το δυνατον ελαφρυ.Στα ξυλουργεια δεν βρηκα αυτο που ηθελα , οι μελαμινες εχουν αρκετο βαρος , κατι κοντραπλακε ειτε ειταν πολυ λεπτα και δεν ειχαν την ακαμψια που ηθελα ειτε χοντρα και βαρια .

Ξερει κανεις καποιο αλλο υλικο σε ξυλο που να ειναι αυτο που θελω ? Μηπως παιζει κατι σε αφρωδες - πλαστικοειδες κλπ ? Καποιο ειδος πολυ σκληρου φελιζολ , πεπιεσμενου κατι , πλαστικοποιημενου κατι..κλπ που να βγαινει σε τετοιο μηκος και να ειναι ελαφρυ ? :P

Κατι αλλο ? :-)

Δημοσ.

καλούπι στις διαστάσεις που θες και πολυεστέρα με υαλοβάμβακα. Θέλαμε να φτιάξουμε μια σανίδα του surf μικροί και το σκεφτόμασταν. Δεν θυμάμαι που κολλήσαμε στην υλοποίηση, μάλλον σε θηλυκά.

Δημοσ.

Ιδανικο δειχνει για την περιπτωση .Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...:-)

Αν εχεις και καποιο αλλο υποψη σου ( η οποιος αλλος φιλος ) πεστε το αν θελετε ,να υπαρχουν επιλογες..

Δημοσ.
panel (γεμιστό με αφρό), πλάκα αλουμινίου με νεύρα, ανθρακονήματα. Σε φελιζόλ υπάρχει το μπλε που είναι πολύ άκαμπτο και ελαφρύ.

Εχουμε καποιο λινκ για το panel αλλα και για το συγκεκριμενο μπλε φελιζολ ? :o

(Δυστυχως δεν ειμαι Αθηνα και δεν μπορω να παω σε πολλα μαγαζια να ψαξω οπως θα ηθελα..)

Δημοσ.
για κατασκευή μοκέτας? στο πλαίσιο ίσως βρεις αυτπου ψάγνεις δεν θυμαμε σε ποιο σημείο να ψάξεις

Γεια σου πατριωτη..:-D

Bασικα θελω να φτιαξω αυτο :

http://www.htprojectors.com/web/htprojectorsENG/prod_det_online.asp?ID=2831

Kαι το συγκεκριμενο υλικο που θελω ειναι αυτο που θα ντυθει με μαυρο υφασμα , το κινουμενο με τα σκοινια.Για αυτο θελω να μην λυγιζει οσο ειναι δυνατον ,αλλα και να ειναι ελαφρυ..:o

Δημοσ.
μόνο σε μένα δεν δουλεύει το λινκ;

Παραξενο εγω το βλεπω...:P

Ειναι masking για diy οθονη προβολεα..:-)

(Εμμεσως απο εδω ..το λινκ στο δευτερο ποστ για οποιον θελει να το δει και δεν του ανοιγει το λινκ αυτο-> assembly )

---------- Προσθήκη στις 16:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:47 ----------

Eυχαριστω για την βοηθεια ...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...