tattoo13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 τι λέτε για αυτή την τιμούλα? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-Escape-Black.htm
linkin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Προσωπικη μου αποψη,δεν αξιζει.Δεν αξιζει να δωσεις πλεον και αλλα χρηματα για atom single core,1gb ram,160 σκληρο και gma 950 οταν μπορεις να βρεις τα ιδια χαρακτηριστικα 100 ευρω φθηνοτερα σε 10αρι νετμπουκ.
kwstas_pap Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μακριά από πλαίσιο.. όχι επειδή την έχω πάθει αλλά ψάξε στα forums για μαρτυρίες σχετικά με τα laptop plaisio / turbo-x .. θα σοκαριστείς!
TechnoPrisoner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μακριά από πλαίσιο.. όχι επειδή την έχω πάθει αλλά ψάξε στα forums για μαρτυρίες σχετικά με τα laptop plaisio / turbo-x .. θα σοκαριστείς! εγω παλι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το laptop Turbox,το εχω 2 χρονια,αγορασα την 3ετη εγγυηση,οποτε περιμενω να χαλασει απο στιγμη σε στιγμη μπας και καει το motherboard να μου δωσουν καινουριο laptop (ετσι λενε για τα Τurbox,οτι ειναι μαπα,οτι χαλανε κτλ κτλ),δουλευει κατω απο αντιξοες συνθηκες,αλλα τιποτα,δε καταλαβαινει τιποτα απολυτως. σιγουρα καπιος αλλος μπορει να ειχε διαφορετικη τυχη απο τη δικη μου,αλλα αυτο ισχυει για ολες μα ολες τις ηλεκτρονικες συσκευες και για ολες τις εταιρειες,ολα χαλανε. τα turbox πιστευω εχουν απο τα καλυτερα support δεν δουλευω για το πλαισιο,ουτε ειμαι υπαλληλος απλα ενας ευχαριστημενος πελατης.
Neal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ε άνοιξε το και κάψε κανένα πυκνωτή, συνέδεσε κανέναν άλλον ηλεκτρολυτικό ανάστροφα και πάρε μια φώτο τα πυροτεχνήματα! Και μετά πήγαινέ τον για εγγύηση μητρικής
tattoo13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ok αν παρει το ματι σας καμια προσφορα για netbook καλο γυρο στα 200 Ε . ανοιξτε νεο θεμα!!
gfdimopo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Η εγγύηση με τα Laptop είναι μία μεγάλη ιστορία. Εμενα η acer είχε το λαπτoπ 1 μηνα και κάτι μέχρι να το ξανα πάρω στα χέρια μου. Το τραγικό ήταν οτι δεν ήξερα και σε τι φάση βρισκόταν. Μου λέγαν περιμένουμε το ανταλλακτικό...ε με περιστέρι να το στέλναν ενα μήνα δεν θα είχε κάνει. Πιστεύω οτι ο κάθε ένας έχει όλο και κάποια κακή εμπειρία να πεί για κάθε εταιρεία. Στην προκειμένη φάση όμως, καθώς τα turbo X υπόσχονται άμεση αποκατάσταση της βλάβης σε 4 ωρες πιστεύω οτι είναι πολύ καλό support. Δεν ξέρω αν κάποια προβλήματα με θερμοκρασίες που είχαν παλαιότερα έχουν ξεπεραστεί πάντως τα περισσότερα κομμάτια α είναι απο γνωστές brandname μάρκες !
xapakias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 αν το παρει κανεις ας μας πει τι αυτονομια εχει γιατι στα τεχνικα χαρακτηριστικα γραφει οτι η μπαταρια ειναι 4cell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.