tasosvel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ και μερικές μέρες έχω στα χέρια μου το superphone της Google, Nexus One. Νομίζω οτι είναι η καλύτερη συσκευή που εχει πιάσει στα χέρια μου από πλευρά internet και ταχύτητας. Τόσο το σερφάρισμα στα μενού, οι λειτουργίες καθώς και ο browser πάνε απίστευτα γρήγορα.Ακόμα και σε σχέση με το iPhone, το Nexus One σκίζει!! Μπορείτε να δείτε και ένα αναλυτικό review για το Nexus One.
johnny21a Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Που να του βαλεις και CM να δεις πως θα πηγαινει....
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 κατσε να βγει το καλοκαιρι το iphone 4g...:-D
basilis5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 κατσε να βγει το καλοκαιρι το iphone 4g...:-D τι θα προσφερει παραπανω;αναφορα παραδοσης;
Nomedor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Τάσο μπορείς να επιβεβαιώσεις αν με το τελευταίο update παίζει το multitouch και αν έχεις κανένα πρόβλημα με τα ελληνικά;
Vasilisxd Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Γμτ και εγώ το θέλω αλλά δεν έχω κάποιον να μου το φέρει από έξω , μόνο να μου το στείλουνε γίνετε , αλλά θα το πληρώσω χρυσό Από όσο έχω δει στα video όμως , το iPhone έχει πιο ομαλό scrolling στον Safari (για να μην αναφέρω το moultitouch) το οποίο αποσο έμαθα ενεργοποιήθηκε και στο Nexus. Με γειες το εργαλείο !!! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
kapsalis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 απο σημα πως παει ?? Ισχυουν αυτα που ακουγοντε? επισης η οθονη φαινετε καλα στον ηλιο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.