sot66 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας και παλι. εχω μπει στην διαδικασια να αλλαξω τηλεοραση και εχω καταληξει μεταξυ αυτων των δυο κυριως λογω τιμης αφου θεωρουνται good value for money. το προβλημα ειναι οτι οι γνωμες των πωλητων διιστανται. καποιοι προτεινουν LG καθως τα τεχνικα χαρακτηριστικα υπερτερουν αλλοι την SHARP λόγω ποιοτητας κατασκευης (αληθεια τι σημαινει ποιοτητα κατασκευης, χαλαει αργοτερα?). περιμενω βοηθεια
WaVe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θα έπαιρνα LG Μιας κ είμαι ανάμεσα σε αυτή που λες κ στην SL αρχικά γιατί τις είδα να δουλεύουν τα χρώματα της Sharp δεν μου άρεσαν!! Τώρα πέρα από εκεί εσύ αποφασίζεις!
sot66 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 για να σας μπερδεψω λιγο ακομη μολις ειδα και την samsung UE46B6000 περιπου στην ιδια κατηγορια τιμης που μου προτειναν στο saturn. τα χρωματα σε σχεση με την LG μου φανηκαν πολυ πιο ζωηρα. αρα το διλημμα εγινε τριλημμα.SHARP LG η SAMSUNG σε LED
vrodinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 για να σας μπερδεψω λιγο ακομη μολις ειδα και την samsung UE46B6000 περιπου στην ιδια κατηγορια τιμης που μου προτειναν στο saturn. τα χρωματα σε σχεση με την LG μου φανηκαν πολυ πιο ζωηρα. αρα το διλημμα εγινε τριλημμα.SHARP LG η SAMSUNG σε LED Στα μαγαζιά ρυθμίζουν τις οθόνες ανάλογα με τι θέλουν να πουλήσουν, προσοχή, ζητησε τηλεκοντρολ και ρυθμισε τα χρώματα/φωτεινοτητα στο default! Αντιγραφη περιγραφης απο pigeon
WaVe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 για να σας μπερδεψω λιγο ακομη μολις ειδα και την samsung UE46B6000 περιπου στην ιδια κατηγορια τιμης που μου προτειναν στο saturn. τα χρωματα σε σχεση με την LG μου φανηκαν πολυ πιο ζωηρα. αρα το διλημμα εγινε τριλημμα.SHARP LG η SAMSUNG σε LED Όντος λένε πως οι Samsung έχουν ποιο φωτεινά χρώματα, οι διαφορά στις 2 είναι ότι η LG είναι 200Hz ενώ η Samsung είναι 100Hz κ πως η LG είναι 5000:1 ενώ η Samsung 3000:1 Αα, την LG την βρήκα κ 130 ευρό φθηνότερη, όχι πως στα 1000+ ευρό για TV θα κολλήσει κάποιος σε αυτό απλά τα γράφω όλα!
el_el Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 προσωπικα θα επελεγα την sharp, η μονη made in japan (ακομα!!!), και πρωτοπορος στη κατασκευη πανελ lcd
sot66 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 διαβασα σε ενα forum οτι η samsung εχει προβληματα clouding και οτι πρεπει να εισαι τυχεροσ με την τηλεοραση που θα σου ερθει διοτι στο ιδιο μοντελο αλλες παρουσιαζουν εντονο προβλημα και αλλες οχι. για την lg δεν ειδα να γραφεται τετοιο προβλημα. οσον αφορα σε ερευνα σε διαφορα forum θα ελεγα οτι οι γνωμες διιστανται και τελικα ισως να μην εχουν και τοση διαφορα μεταξυ τους. συμφωνειτε?
bloodraven Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Όταν αγόρασα και εγώ επέλεξα sharp με μεγάλη επιφύλαξη αλλά τελικά βγήκε διαμάντι, η εικόνα της είναι τέλεια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.